Αλλαγη μαγνητων!seymour duncan invader ή emg camo?

nickkk

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Σκεφτομαι να αλλαξω τους μαγνητες της κιθαρας μου: http://www.bcrich.com/warlock_nt.asp

Seymour Duncan :http://cgi.ebay.com/Seymour-Duncan-SH-8-Neck-Bridge-Set-Green-FREE-S-H_W0QQitemZ190335402084QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item2c50dfc064&_trksid=p3286.c0.m14

Emg : http://cgi.ebay.com/EMG-81-85-Active-Guitar-Humbucker-Pickup-Set-CAMO_W0QQitemZ250374895349QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item3a4b81b6f5&_trksid=p3286.c0.m14

θελω εναν καλο metal ηχο !

Ποιος απο τους δυο ειναι καλυτερος,ποιος μπορει να τους τοποθετησει, ποιον θα προτιμουσατε και γιατι?

ευχαριστω

Τι ακριβώς σε χαλάνε στους stock μαγνήτες της κιθάρας σου και θέλεις να τους αλλάξεις?

ολοι λενε πως οι μαγνητες τις bc rich δεν ειναι καλοι ειδικα oι bdsm που φτιαχνει. οσοι εχουν αυτο το μαντελο αλλαζουν μαγνητες.επισης ειδα πως αυτοι οι μαγνητες κανουν 30$.....πιστευω πως οτι δινεις παιρνεις  8)

X-minor είπε:
ΕΣΕΝΑ τι ακριβώς σε χαλάει στους μαγνήτες, όμως?
Τον χαλάει, που ξέρει ότι κάνουν 30$

ο ηχος της κιθαρας πιστευω πως θα ηταν καλυτερος με μαγνητες των 160$

nickkk είπε:
ο ηχος της κιθαρας πιστευω πως θα ηταν καλυτερος με μαγνητες των 160$
Aυτό είναι σίγουρο. Βλέπoντας τους EMG, που εάν δεν κάνω λάθος είναι active, σκέφτομαι εάν έχεις χώρο για μπαταρία ή θα θέλεις routing (άρα extra κόστος)...τη τοποθέτηση υπάρχουν πολλοί να τη κάνουν, σε ποιά πόλη είσαι?

Αθηνα μενω.

για την τοποθετηση της μπαταριας θα μου παρει ομως περισσοτερα χρηματα απο οτι θα επερνε για τουs duncan?

Δεν ξέρω καθόλου τη κιθάρα σου και τι χώρους έχει. Εάν δεν έχει, θέλει τρύπημα και τοποθέτηση της βάσης της 9βολτης. Εάν είναι καλός ο μάστορας δεν θα χρειαστείς βαψίματα, λούστρα.

Άρα (εάν οι οι EMG είναι active και οι duncan passive), προτίμησε τους duncan

Πάντως εγώ που τους δοκίμασα όλους (τους αναφερόμενους) θα έλεγα 85/85 ή μάλλον καλύτερα 89/89 στα 18V.

Οι invader είναι πολύ καλοί οι ΕMG Camo βγαίνουν σε σετάκι 81/85 (το κλασικό)....

Οι SD invader είναι passive, ο neck έχει κι έναν πυκνωτή στη σειρά.

Καλοί είναι και οι Rockfield Fat Ass για το είδος που θέλεις να παίξεις (μάλιστα κάποιος πουλάει εδώ μέσα ένα σετάκι).

[quote author=studio54GR link=topic=171103.msg363083#msg363083

ο neck έχει κι έναν πυκνωτή στη σειρά.

Οταν εννοεις πυκνωτη? ;D

και αν υπαρχει κανενας που μπορει να βαλει τους μαγνητες

ο Υann, O AB, Woodstock, O Koυρπής, Ο...διάλεξε περιοχή...

Στους 3 πρώτους στείλε pm στο Noiz.

Ύστερα απο πολύ καιρο σκέψης κατέληξα στο πουθενα ;D..

μήπως συμφέρει να πάρω τους passive emg (H4-H4a)?

σχεδον τα ειδια χρηματα θα μου πανε και οι SD και οι EMG(passive)..

ο λόγος που το ξανασκέφτομαι ειναι διοτι περα απο τους rockfield που χρησιμοποιουν οι bc rich βαζουν και emg και σκέφτομαι πως ισως ταιριαζουν καλυτερα απο τους SD..πειτε μου αν γνωρίζετε..

ευχαριστώ

Οι EMG ειναι περισσοτερο γνωστοι και περιφανοι ;D για τους active.....μην πας αδικα σε passive EMG. εχεις ακουσει τους EMG 81-85-89 και τους Seymour Duncan Invader για να βγαλεις συμπερασμα? ή στην τυχη αποφασιζεις????αν δεν δοκιμασεις οτι και να σου λεμε δεν προκειται να βγαλεις ακρη...... Invader ειχα για bridge και εσπερνε,τον εδωσα ομως γιατι παραειναι brutal για τα γουστα μου....αν και παιζω ΚΑΙ death metal,απλως μου αρεσει διαφορετικος ηχος  στο death........και το ομολογο πως.....ΠΟΤΕ δεν εχω παιξει με active μαγνητες,ουτε εχω ακουσει ΠΟΤΕ κιθαρα με active απο κοντα για να μπορω να συγκρινω,οσο περιεργο και αν ακουγεται  ;D

Απο την εμπειρια μου θα σου ελεγα να μην βαλεις Invader για Neck......ειναι παρα πολυ μπασος μαγνητης για neck θεση....

zithon είπε:
εχεις ακουσει τους EMG 81-85-89 και τους Seymour Duncan Invader για να βγαλεις συμπερασμα? ή στην τυχη αποφασιζεις????
έψαχνα στο σιτε της SD για εναν μαγνητη με hight output και κοιταξα τα χαρακτηριστικα του invader οντως ειναι πολυ "δυνατός" μαγνητης....EMG δεν εχω δοκιμάσει ποτέ αλλά για καποιο λογο δεν θα τους εχει η bc rich?

Μια λυση ειναι να δεις το setup και τι φορανε οι κιθαρες απο αγαπημενους σου κιθαριστες....φυσικα οι μαγνητες στον ηχο που ακους σε τραγουδια τους θα ειναι το 20 %....αλλα απο καπου πρεπει να αρχισεις..........

Εγώ πάντως αν η κιθάρα μου φορούσε Rockfield Fat ASS και έπαιζα HM ΔΕΝ θα τους άλλαζα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back