όλα είναι στο μυαλό!!!!!
Να κάνω εγώ μια άσχετη ερώτηση με το λαιμό αλλά σχετική με το θέμα???
Έχω μια epi les paul, thomann. Είμαι επαρχία = δεν εμπιστεύομαι τον (ένα και μοναδικό) μαστορη (και εχω τους λογους μου πιστεψτε με

) . Πείτε μου/ στειλτε με να διαβάσω/ σωστε λινκ για βίντεο, σχετικά με το set up της κιθάρας και κυρίως το action
Ακολούθησα τις οδηγίες του SF στο σχετικό άρθρο και
1. οσο και αν εδωσα ρελιεφ στο μανίκι δεν κατάφερα να κάνω αυτό που λέει με το καποτάστο και το 7ο ταστο. Φοβάμαι μην κάνω και τπτ λάθος....
2. Δεν μπορούσα να βρώ intonation στη G. Το σαμαράκι ήταν τέρμα. Άρχισα να βιδώνω/ξεβιδώνω τη γέφυρα μέχρι που τελικά βρήκα το σωστό σημείο.
3. Δυστυχώς αν και σε σωστό intonation, η G κάνει ένα περίεργο ήχο μόλις την κουρδίζω... (μήπως για αυτό φταίει η χορδή? εννοώ μήπως δεν την τίλυξα καλά) Αν και έχω περάσει τις χορδές όπως έλεγε ο SF.......
4.<-- Μου φαίνεται οτι οι χορδές είναι ψιλά. Δεν ξέρω όμως τι πρέπει να κάνω και αναρωτιέμαι μήπως αυτή είναι η σωστή τους θέση
5. Δεν ξέρω αν έχω ακολουθήσει το radius του λαιμού στο action πάντως απ ότι βλέπω το μέρος της γέφυρας στις πρίμες νότες είναι πιο κάτω απο το άλλο μέρος......
Είμαι άσχετος- χρειάζομαι βοήθεια!!!!!