all along the watchtower - jam (gregg)

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Καλησπερα παιδια!

Εφτιαξα ενα βιντεακι με εναν αυτοσχεδιασμο πανω σ'αυτο το γνωστο γνωστο κομματι του Hendrix και το παραθετω προς σχολιασμο.

Θα χαρω να ακουσω τα σχολια και τις παρατηρησεις σας για τον ηχο και το παιξιμο...

http://www.youtube.com/watch?v=j0iOmuI7Rc4

:)

Σωστος ;)

Θενκς για τη διορθωση...απο τον hendrix το εμαθα βεβαιως βεβαιως (η εκτελεση το bob dylan με ξενερωνει καπως, οπως και γενικα ο dylan) και παει απο μονη της η γλωσσα :P

Τα lick που επαιζες στην αρχή φίλε gregg μου αρεσαν πολύ (και αυτο στο λέει καποιος που το έχει λιώσει στο παίξιμο το συγκεκριμένο)......Πιστέυω όμως οτι απο ένα σημείο και μετά το σολο χάνει το νόημα...Αυτο που θέλω να πώ είναι οτι ακούγεται σαν να επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα...Δοκίμασε να ξεφύγεις λίγο απ τις κλίμακες ή να παίξεις κάτι πιο απλό...(είναι δύσκολο να εξηγήσω με λόγια αυτο που θέλω να πω)...Παίξε λίγο με το feedback λίγο με το delay σου...Προσπάθησε να δημιουργήσεις ήχους και όχι μελοδίες σε μερικά σημεία...Πιστέυω οτι θα του πηγαίνει (άμα βέβαια σ αρεσει κ εσενα)...απο πλευράς ήχου μ άρεσε αν και μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις με λιγότερο gain αλλα σε τέτοια θέματα είναι ότι σ αρεσει...Αν σου ακούγεται καλα τοτε είναι καλο ;D ;D Keep Rocking....

Y.Γ.:Τι εφφέ χρησιμοποιείς?

Σ'ευχαριστω φιλε μου.

Ναι, αυτο με το feedback περασε απο το μυαλο μου, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να γινει μιας και δεν παιζω με ενισχυτη στο σπιτι. Παντως ειναι καλη φαση σαν ιδεα.

edit: απο εφφε εχει delay και λιιγο faser...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gregg κανε μια αλλη μιξη που η κιθαρα σου να ειναι πιο "μεσα" στο κομματι γιατι ειναι ΠΟΛΥ δυνατα, τουλαχιστο εμενα δε μ αρεσει αυτο.

Ηχος καλος και παιξιμο πολυ καλο αλλα απο καποιο σημειο και μετα δεν εχει νοημα, too long

Ωραίος gregg... ο ήχος πολύ καλός και το feeling σου.. Επειδή το κομμάτι είναι χιλιο-παιγμένο καταντάει λίγο κουραστικό το too long σόλο σου. Αλλά ναι πολύ καλό.

playloud είπε:
gregg κανε μια αλλη μιξη που η κιθαρα σου να ειναι πιο "μεσα" στο κομματι γιατι ειναι ΠΟΛΥ δυνατα, τουλαχιστο εμενα δε μ αρεσει αυτο.

Ηχος καλος και παιξιμο πολυ καλο αλλα απο καποιο σημειο και μετα δεν εχει νοημα, too long
Θενκς, ισως το ξανανεβασω με μια διαφορετικη μιξη :)

Ωραίος gregg... ο ήχος πολύ καλός και το feeling σου.. Επειδή το κομμάτι είναι χιλιο-παιγμένο καταντάει λίγο κουραστικό το too long σόλο σου. Αλλά ναι πολύ καλό.
Σ'ευχαριστω και σενα φιλε μου...

Thanks man!

ηχαρα......μα πολυ ηχαρα............και ωραιο παιξιμο..... ;)
Thanks ingnatios!

Μπράβο Γρηγόρη!

Όμορφο παίξιμο και πολύ ωραίος ήχος.

Κατά τ' άλλα, η κιθάρα όντως ενοχλητικά πιο πάνω απ' το κομμάτι και πράγματι από ένα σημείο και ύστερα γίνεται κουραστικό το σόλο σου. Μπορούσε να κρατήσει άνετα λιγότερο όντας και πιο ουσιαστικό σίγουρα.

:)

gregg πολυ μ αρεσει ο ηχος!λεγε τι ειναι.και το ολο σολο καλο.οντως θελει χαμηλοτερα η κιθαρα σου.λεγε για τον ηχο.

Σ'ευχαριστω φιλε μου.

Ναι, αυτο με το feedback περασε απο το μυαλο μου, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να γινει μιας και δεν παιζω με ενισχυτη στο σπιτι. Παντως ειναι καλη φαση σαν ιδεα.

edit: απο εφφε εχει delay και λιιγο faser...

[/qu

ote]

τι delay εχεισ βαλει?

Σας ευχαριστω πολυ παιδια! Ισως επανελθω καποια στιγμη με καποια καλυτερη μιξη.

@αλ πατσινο/@gibsonas ειναι γραμμενο με amplitube 2, με ενα preset που λεγεται 80's lead + stereo delay απο το rack(του amplitube)

Μπραβο! πολυ καλο ... Θα συμφωνησω σε αυτο που ειπαν και τα αλλα παιδια για την ενταση της κιθαρας (στο οτι ηθελε λιγο καλυτερη μιξη δλδ)..  απο εκει και περα ηταν πολυ ωραιο ολο το θεμα!  keep em comin!      8)

πολυ ωραιο, μου αρεσε ο ηχος και το γενικο feel που ειχες.

Κιθαρα? Στρατ USA?

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back