+1, και όχι μόνο στο forum, αλλά και στην καθημερινότητα. Γενικά δεν βοηθάει στον επαναπροσδιορισμό των γούστων του καθένα, πάνω σε οποιοδήποτε θέμα.Η αντιπαραθεση γυρω απο τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ γουστα του καθενος δεν οδηγησε ΠΟΤΕ σε καποιο συμπερασμα (ή σε κατι καλο) σε αυτο το φορουμ
Καλωσήρθες Δανάη.danah είπε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΜΑΙ Η ΔΑΝΑΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ CD ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!![]()
Άντε με πείσες ;DSuperfunk είπε:η αντιπαραθεση γυρω απο τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ γουστα του καθενος δεν οδηγησε ΠΟΤΕ σε καποιο συμπερασμα (ή σε κατι καλο) σε αυτο το φορουμ,οποτε καλο ειναι να αφησουμε το thread σε αυτους που οντως ασχολουνται με τον συγκεκριμενο καλλιτχενη και εχουν ορεξη να συζητησουν για αυτον.
Προφανως ο initiator του thread ειναι φανατικος οπαδος του οποτε δεν υπαρχει λογος να τον "κραζουμε" για τα γουστα του (ειναι και κοπελλα ρε καφροι ... ;D ;D)
Είναι και ο ίδιος Κύπριος αν θυμάμαι καλά. Μπορεί λοιπόν να έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με το κυπριακό κοινό και αντίστοιχες απαιτήσεις από αυτό. Σωστά ή λάθος, δεν το ξέρω και δεν είμαι Κύπριος ώστε να μπορέσω να το ερμηνεύσω - αν και ομολογώ ότι είναι λίγο τοπικιστικό το σενάριο.Evilnye είπε:Μου είπανε λοιπόν ιστορία από συναυλία του Αλκίνοου στη Λευκωσία (ο οποίος παίζει αύριο στη Ρόδο, αλλά χου κέρς)
Ξεκινώντας τη συναυλία του άρχισε να λέει το πόσο χάλασαν ο Κύπριοι θεατές οι οποίοι κάνουν φασαρία στις συναυλίες και μιλάνε και δεν προσέχουν τον καλλιτέχνη.
Πριν λοιπόν το ενκορ, βγαίνει ο κος εξοργισμένος και αρχίζει ένα λογίδριο, ότι
"Όσοι μιλούσατε πριν να φύγετε τώρα να χαρούν οι άλλοι τη συναυλία, και εγώ σήμερα είχε γεννέθλια η μάνα μου και παντρευόταν και ο φίλος μου ο Τάκης, αλλά είμαι εδώ γα συναυλία" (40 ευρώ το εισιτήριο) και άλλα τέτοια όμορφα.