Alexandros Makridis and The Memphis band

audiokostas είπε:
Μα αποκαλείς φαιδρό;

Αν όχι, να παρεξηγηθώ.
Φαιδρός εσύ; Ποτέ.

Παρεξηγήσου ελέυθερα... :P

Η ροκ δεν έχει σχέση με την μετριοπάθεια νέε μου.
Με τη ροκ ίσως όχι, με το forum όμως πρέπει να τα λένε κάπου-κάπου. ;)

Και κάτι επί του θέματος: δε με κούφανε η διασκευή, μου φάνηκε κι εμένα ότι έλειπε κάτι από το groove που απαιτεί το συγκεκριμένο κομμάτι. Και μια πιο μπισταγερή κιθάρα.

That said, έχω ακούσει πολύ χειρότερες διασκευόμπαντες οπότε θεωρώ δεδομένα τα περιθώρια βελτίωσης αν υπάρξει δουλειά και δεκτικότητα στην κριτική. ;)

Δεν το βρήκα τόσο κακό όσο κάποιοι από τους από πάνω. Και η φωνή έχει το γρέζι της, και η προφορά ψιλοπερνάει, και το δέσιμο - αν και θέλει δουλειά - δεν είναι τόσο προβληματικό. Γενικά το άκουσα ευχάριστα.

Κατά τα άλλα, επειδή τυχαίνει να γνωρίζω (και ιντερνετικά και προσωπικά) μερικούς από τους πιο "αυστηρούς", μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν είναι ούτε εγωιστές ούτε μισαλλόδοξοι. Θα σου έλεγα να μάθεις να ζεις με την κριτική γιατί θα την εισπράττεις συχνά και μπορεί να σου είναι πολύ πιο χρήσιμη από το χάϊδεμα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
el-voice είπε:
Όποιος έχει πρόβλημα με τη μπάντα απλά δεν χρειάζεται να μπει στη διαδικασία να την ακούσει.
Εγώ δεν είχα πρόβλημα με την μπάντα.

Δεν την είχα ακούσει ποτέ.

Και τώρα που την άκουσα, ούτε τώρα έχω πρόβλημα.

Έθεσα υπ'όψιν της (σας) μια καλοπροαίρετη κριτική η οποία ήταν αρνητική επειδή δεν μου άρεσε αυτό που άκουγα έτσι όπως το άκουγα.

Αν μας ακούσετε (εμάς τους αρνητικούς), ίσως κάτι να κερδίσετε. Αν όχι, ε δεν θα κλάψουμε κιόλας.

Έχεις δίκιο ότι η χώρα έχει ένα πρόβλημα. και αυτό είναι ότι όλοι είμαστε οι γιοί του "μαμάω" και σιγά που θα μας πει ο άλλος (ο άσχετος) ότι κάτι δεν κάνουμε καλά...

Καλή συνέχεια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ποσοι κιθαριστες χρειαζονται για να αλλαξουν 1 λαμπα ?

εχει βαση η ερωτηση και ειναι και ον τοπικ  ;)

12 κιθαριστες χρειαζονται

ο ενας για να αλλαξει τη λαμπα και οι υπολοιποι 11 για να λενε οτι μπορουν να το κανουν καλυτερα απο αυτον !!!

οποιος καταλαβε καταλαβε

audiokostas είπε:
Έχεις κανα βοήθημα;

Η αλήθεια είναι πως αυτή η χώρα έχει ένα πολύ μα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα.Είμαστε Εγωιστές και δεν γουστάρουμε να βλέπουμε τον διπλανό μας να πηγαίνει μπροστά

Η φάρα των μουσικών στην Ελλάδα..Αμάν και πάλι Αμάν

el-voice είπε:
1.Το τραγούδι είναι από live.2.Ειναι  διασκευή και οχι αντιγραφή.Χαίρομαι που ασχοληθήκατε με το Τραγούδι και το ακούσατε.Η αλήθεια είναι πως αυτή η χώρα έχει ένα πολύ μα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα.Είμαστε Εγωιστές και δεν γουστάρουμε να βλέπουμε τον διπλανό μας να πηγαίνει μπροστά.Όποιος έχει πρόβλημα με τη μπάντα απλά δεν χρειάζεται να μπει στη διαδικασία να την ακούσει.Οσο για τα καθαριστικά μέρη του κομματιού δεν υπάρχουν γιατί έδωσα βάρος στο σύνολο και όχι σε ένα όργανο.Η φωνή στη προφορά χρειάζεται και άλλη προσπάθεια αλλά έχω ακούσει και πολύ χειρότερα.Η φάρα των μουσικών στην Ελλάδα..Αμάν και πάλι Αμάν
Αγαπητε φιλε

Μου δινεις την εντυπωση οτι ανεβασες το κομματι για να ακουσεις το κλασσικο "πωπω ειστε πολυ καλοι ! ! !" που λενε οι συγγενεις κ φιλοι αμα βρεθουν σε καποιο live (οι οποιοι κατα 95% δεν εχουν καμια σχεση με τη μουσικη που παιζει η μπαντα).

Αν δε θες να ακουσεις και καποια αρνητικα τοτε γιατι ανεβαζεις το τραγουδι?

Καποιοι μπηκαμε στον κοπο να ακουσουμε το τραγουδι σας και να κανουμε καποια σχολια. Αν δε σας αρεσει να ακουτε κριτικη τοτε ρωτηστε τη μαμα σας και τη γκομενα σας για να σας χαιδεψει τα αυτια. Αν ομως λαβετε υπ οψιν αυτα που ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ακουσατε απο αυτο το φορουμ, ενδεχομενως να κανετε ενα βημα προς τα μπρος...

el-voice είπε:
1.Το τραγούδι είναι από live.2.Ειναι  διασκευή και οχι αντιγραφή.Χαίρομαι που ασχοληθήκατε με το Τραγούδι και το ακούσατε.Η αλήθεια είναι πως αυτή η χώρα έχει ένα πολύ μα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα.Είμαστε Εγωιστές και δεν γουστάρουμε να βλέπουμε τον διπλανό μας να πηγαίνει μπροστά.Όποιος έχει πρόβλημα με τη μπάντα απλά δεν χρειάζεται να μπει στη διαδικασία να την ακούσει.Οσο για τα καθαριστικά μέρη του κομματιού δεν υπάρχουν γιατί έδωσα βάρος στο σύνολο και όχι σε ένα όργανο.Η φωνή στη προφορά χρειάζεται και άλλη προσπάθεια αλλά έχω ακούσει και πολύ χειρότερα.Η φάρα των μουσικών στην Ελλάδα..Αμάν και πάλι Αμάν
Εγωιστικό θα ήταν να λέγεστε The Memphis band...

Το Alexandros Makridis μπροστά από το όνομα της μπάντας, δεν είναι δείγμα(για να μην πω δήγμα) έπαρσης, ή μήπως είναι;

Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα... :P ::) ;D 8)

Lorda01 είπε:
Εγωιστικό θα ήταν να λέγεστε The Memphis band...

Το Alexandros Makridis μπροστά από το όνομα της μπάντας, δεν είναι δείγμα(για να μην πω δήγμα) έπαρσης, ή μήπως είναι;

Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα... :P ::) ;D 8)
Δικαίως μπερδεύτηκες...αλλά θα σε βοηθήσω!!! Δεν είναι θέμα έπαρσης  αλλά γεωγραφικό. Δηλ εάν το Μεμφις δεν τραβήξει... εύκολα γίνεται jazz και Alexandros Makridis & New York Swing Band... τόπιασες τώρα?

marathon είπε:
Δικαίως μπερδεύτηκες...αλλά θα σε βοηθήσω!!! Δεν είναι θέμα έπαρσης  αλλά γεωγραφικό. Δηλ εάν το Μεμφις δεν τραβήξει... εύκολα γίνεται jazz και Alexandros Makridis & New York Swing Band... τόπιασες τώρα?
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Γαμάτο πείτε μου και άλλα είστε πραγματικά διασκευαστικοί.Τους περισσότερους σέβομαι τη γνώμη τους αλλά είναι και μερικοί ότι να ναι.Οπως και να εχει σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-*

el-voice είπε:
Γαμάτο πείτε μου και άλλα είστε πραγματικά διασκευαστικοί.Τους περισσότερους σέβομαι τη γνώμη τους αλλά είναι και μερικοί ότι να ναι.Οπως και να εχει σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-*
δλδ διαφωνεις οτι ακουστηκαν και μερικες αποψεις που αξιζουν προσοχης ?

και ΝΑΙ "διασκευαζουμε" ΠΟΛΥ τωρα τελευταια :P

Συμφωνώ με κάποιες απαντήσεις και γελάω με κάποιες άλλες που μόνο έξυπνες δεν ήταν..ζούμε σε δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να γράφει αυτό που αισθάνεται.  ;D ;D ;D ;D ;D 8)

marathon είπε:
Τσού.

Κανένα σχεδιάγραμμα έχεις;

el-voice είπε:
Συμφωνώ με κάποιες απαντήσεις και γελάω με κάποιες άλλες που μόνο έξυπνες δεν ήταν..ζούμε σε δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να γράφει αυτό που αισθάνεται.  ;D ;D ;D ;D ;D 8)
ετσι ειναι οπως τα λες

πες μου ομως γιατι απαντησες ετσι στην πρωτη σελιδα ενω πιο πριν ειχαν ειπωθει καποιες "αληθειες" ?

επισης καλο πασχα και καλη Ανασταση :D :D

Είναι δυνατόν να σε χαλάσω το χατίρι και να πω πως έχεις άδικο..συμφωνώ μαζί σου αίσχος..αυτό δεν είναι μουσική..αν το γυρίσεις ανάποδα θα λέει και σατανιστικά πράγματα .. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

el-voice είπε:
Είναι δυνατόν να σε χαλάσω το χατίρι και να πω πως έχεις άδικο..συμφωνώ μαζί σου αίσχος..αυτό δεν είναι μουσική..αν το γυρίσεις ανάποδα θα λέει και σατανιστικά πράγματα .. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αγαπητε φιλε

Καλως ή κακως ειχα την τυχη να συνεργαστω και να γνωρισω ατομα που "υποστοιριζουν" οτι ειναι το κεντρο του συμπαντος

Αν σου ετυχαν καποια καλα λαιβ και καμια χρυση γκομενα δεν παει να πει οτι και ΑΥΤΟ που ποσταρες "ακουγεται"

Δεν σε ξερω και δεν μπορω να εκφερω αποψη για κατι αλλο ΕΚΤΩΣ απο το κομματι που ανεβασες

Και επαναλαμβανω οπως και στο αρχικο μου ποστ "οτι ΔΕΝ εχειις καλη προφορα" - αυτο μου χτυπησε πρωτο στο αυτι αυτο ειπα

κατοπιν ειπωθηκαν (κατ'εμε) και καποια αλλα πραγματα τα οποια τα θεωρω "αληθειες" με ενα δευτερο ακουσμα στο κομματι,

Εσυ κατα εναν "περιεργο" λογο επιλεγεις να εθελοτυφλεις στα κακως κειμενα και να απαντας με ειρωνια οπως και στο ποστ που εχω κανει παραθεση πιο πανω

Δεν γνωριζω το κοινωνικο σου στατους και δεν με ενδιαφερει - αυτο ομως που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με ενδιαφερει ειναι να ακουσω και ενα αλλο δειγμα της δουλειας σου για να μας βγαλεις ΟΛΟΥΣ ψευτες για τις ικανοτητες σου

Φιλικα παντα

Χρηστος

Εκείνος που ειρωνεύτηκε σίγουρα δεν είμαι εγώ.Τώρα για το ποιος είμαι η δεν είμαι μια βόλτα από το Google δεν κάνει κακό αλλά από τι στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει η δουλειά μου εσύ γιατί κάθεσαι και ξοδεύεις το χρόνο σου μαζί μου γράφοντας σε ένα κείμενο σε ένα άψυχο μηχάνημα?Είναι περιττή η συζήτηση λοιπόν..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου καλή ανάσταση και καλά να περάσεις αυτές τις μέρες.

el-voice είπε:
Εκείνος που ειρωνεύτηκε σίγουρα δεν είμαι εγώ.
αν διεκρινες ΙΧΝΟΣ ειρωνιας στο δικο μου κειμενο και οχι στη δικη σου απαντηση προς εμενα σηλωνω τα χερια ψηλα

Τώρα για το ποιος είμαι η δεν είμαι μια βόλτα από το Google δεν κάνει κακό
το google δεν απανταει σε ποστς

αλλά από τι στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει η δουλειά μου εσύ γιατί κάθεσαι και ξοδεύεις το χρόνο σου μαζί μου γράφοντας σε ένα κείμενο σε ένα άψυχο μηχάνημα?
απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν με ενδιαφερει η δουλεια σου ?

Είναι περιττή η συζήτηση λοιπόν..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου καλή ανάσταση και καλά να περάσεις αυτές τις μέρες.
επισης καλο Πασχα και Καλη Ανασταση να εχεις εσυ και οσοι αγαπας

Trending...

Νέα θέματα

Back