ALESIS FUSION

musix

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ρε παιδια τι γινετε με παραπανω συνθι πολυ ντορος εχει σχηματιστει τριφυρω του αφηστε που πλεον κυκλοφορει με 80 γκιγκα σκληρο. Μεχρι οτι παταει ΠΟΛΛΑ συνθια στο λαιμο διαβασα (βλεπε κοργκ). Αφηστε που εχει και 4 διαφορετικα synthesis engine.

1300 ευρω για τετοιο θ Η Ρ Ι Ο. οχι πεστε μου να μην την ψαχνω προς τα εκει μετα. Το εχει ακουσει κανει ? Του εκανε ερωτα?

Το εχω ακουσει. Μπορεις(εαν εισαι απο Αθηνα) να το ακουσεις στο Tony's keyboards. Εαν δεν ειχα παρει πριν 2 χρονια το kurzweil K2661 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος, θα το προτιμουσα σαν workstation απο ολα τα υπολοιπα. Σε επιπεδο δυνατοτητων ειναι τις γενιας του Oasys. Ψαξτο ανεπιφυλακτα.

Ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου.

Γενικα ειμαι πολυ του νετ και διαβαζω πολλα σαιτ καθημερινα και μονο καλες εντυπωσεις διαβαζω ρε συ ε λεω τι στο καλο δεν ειναι δυνατον να ειναι μουφα τοσες κριτικες. Δυστηχως φιλε ειμαι απο επαρχια και μαλλον λιγο χλομο να το πετυχω να το ακουσω.

Ρε παιδια δεν το εχει δει κανενας αλλος να μου πει εντυπωσεις ?

πλιζζ ειναι μαλακια να τα σκασω και να ειναι μουφα μιας και δεν εχω την δυνατοτητα να το ακουσω στη πολη μου.

Ρε παιδια δεν το εχει δει κανενας αλλος να μου πει εντυπωσεις ?πλιζζ ειναι μαλακια να τα σκασω και να ειναι μουφα μιας και δεν εχω την δυνατοτητα να το ακουσω στη πολη μου.
Εννοείται ότι αν δεν το ακούσεις (αγγίξεις, πασπατέψεις, πάρεις αγκαλίτσα κλπ), δεν θα το αγοράσεις. Κατέβα στην Αθήνα μία μέρα να το δεις, αυτό έλλειπε να δώσεις χρήματα επί τη βάσει των ισχυρισμών άλλων.

Nα κατεβεις στην Αθηνα ενα Σαββατο να το τσεκαρεις για να εισαι σιγουρος.

Και εγω αγορασα το Nord Stage της Clavia χωρις να το εχω πιασει στα χερια μου μονο και μονο απο αυτα που διαβασα στο internet και απο αυτα που μου ειπαν φιλοι μου που ειχαν αλλα προιοντα της clavia και ηταν πολυ ευχαριστημενοι.

Παντως να ξερεις οτι το μηχανημα εχει βελτιωθει παρα πολυ(στους sample ηχους του και γενικα στην λειτουργια του) απο αυτο που θα ακουσεις στην Αθηνα(εαν ερθεις) γιατι δεν νομιζω οτι θα εχει το νεο λειτουργικο πανω.

Παντως αυτα που θες να δεις και ν'ακουσεις, θα τα ακουσεις.

Βασικα βρηκα τον αντιπροσωπο ελλαδας και εχω την εντυπωση οτι πουλαει ο τυπας με τιμες καταλογου δηλαδη παιζει να το δινει και 3 χιλιαρικα.

Εντωμεταξυ το zzsound το δινει 999 δολαρια το 61hd που ενδιαφερομαι εγω

ο γερμανος ομως (thomann) το δινει κοντα στα 1300. Παιζουν αλλα σαιτ ευραπαικα που ειναι εμπιστα χωρις μαλακιες και να το δινουν ποιο φτηνα?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα