- Πόντοι
- 6
Σκευτομαι να αγορασω το ALESIS Fusion 6HD.Ειναι καλη επιλογη? Εχω ακουσει οτι τα ALESIS ειναι γενικοτερα δυσχριστα. Αληθευει αυτο με το συγκεκριμρνο μοντελο? Θα ηθελα την γνωμη σας γιατι δεν ειμαι πληκτρας... Ευχαριστω
Kilon η physical modelling μηχανή του δεν αξίζει τίποτα.
Για μένα καταρχήν δεν είναι καν ολοκληρωμένη εφόσον δεν περιέχει άλλα μοντέλα πέρα των πνευστών τα οποία ουδεμία σχεση έχουν με αυτά του Motif ES (PLG 150 VL) και φυσικά των Triton (Moss) και Trinity (V3 και Plus Versions).
Κατά την άποψη μου όσον αφορά την physical modelling μηχανή του δεν αξίζει.
Σε γενικές γραμμές είναι ενδιαφέρον synth πάντως σε ανταγωνιστική τιμή.
Όσο για τη δυσκολία χρήσης' date=' όπως προειπώθηκε είναι κάτι σχετικό.
Φιλικά Νίκος[/quote']
Νίκο δεν έκρινα το πόσο καλή είναι η ύπαρξη της pm του fusion απλώς είπα οτι και υπάρχει και μόνο λέει πάρα πολλά για το μηχάνημα. Αυτά που αναφέρεις είναι εξτρά ενω στο fusion περιλαμβάνεται.
εξάλλου ας μην ξεχνάνε οτι το ΜΟΤΙΦ ES6 κάνει 1700 (με την PLG 150 VL αναβαίνει στα 2000) αυτό το μαραφέτι κάνει μόνο 800-1000 ευρώ. Τεράστια διαφορά. Ας μην γελιόμαστε αν τα βάλουμε κάτω θα δούμε γιατι το καθένα κοστίζει τόσο.
Οσο όμως και να λατρέυω το μοτιφάκι μου υποκλίνομαι στο fusion γιατι αυτά που προσφέρει είναι τόσο πολλά που δεν μπορείς παρα να το πείς σοβαρή πρόταση αγοράς.
Ο λόγος που δεν το διάλεξα όταν ήταν να πάρω το μοτίφ , ήτανε ,απο τα λίγα που είχα ψάξει, οτι είναι λίγο αναξιόπιστο και έχει μιά φήμη οτι βγάζει προβλήματα ενώ το μοτιφ έχει τη φήμη οτι είναι σκυλί (και επίσης λόγω του 1GB RAM, και των πολύ καλών ακουστικών ήχων) οπότε προτίμησα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σίγουρα όμως είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά.
Αλήθεια νικο τι γνώμη έχει γιa την PLG 150 VL ? αξίζουν οι επεκτάσεις του ΜΟΤΙΦ???
Φίλε Νίκο νομίζω ότι ήμουν σαφήςfrhodes 88 είπε:......... αναφέρω ότι κανένα δεν είναι σαν το VL 1, (στο Physical modelling πάντα) ......