Εντάξει, καταλάβαμε ποιός είναι ο εμπαθής και τα λοιπά εδώ μέσα. :
Αρχικά παρακαλώ τους mods να σβήσουν τα στοιχεία μου (τουλάχιστον το επώνυμο και το όνομα του πατέρα μου) από τα post του ruffneck, αν ήθελα να τα μάθει όλος ο κόσμος θα τα έλεγα δημόσια ο ίδιος, δεν θα περίμενα άτομα που δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου.
Να προσθέσω ότι δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν, όμως μου είναι εξίσου δύσκολο με τα greeklish να διαβάζω κακογραμμένα ελληνικά. Και ναι, γ@μώ τα ελληνικά που ξέρουμε (ομαδικώς μιλάω) δεδομένου ότι πάμπολλα posts στο Noiz είναι βουτηγμένα στην ανορθογραφία.
Όσο για το Andromeda, είναι πολύ καλό μηχάνημα αλλά για τα λεφτά που κοστίζει και για τη μούρη που προσπαθεί να προωθήσει, θα επέλεγα κάτι άλλο. Υπάρχουν (κατά τη γνώμη μου) καλύτερα synths στα 2+ χιλιάρικα που είναι η τιμή του Andromeda. Μιλώντας για αναλογικό synth, μάλλον το Poly Evolver και το Prophet 08 αξίζουν περισσότερο τον τίτλο αφού όπως είχε επισημάνει ο korg_nikos παλιότερα, το Andromeda απλά παράγει αναλογική κυματομορφή αλλά η επεξεργασία της γίνεται με ψηφιακά μέσα.
Υ.Γ. Ruffeneck, έχεις pm.