- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Όχι "λέγοντας" αλλά κλαίγοντας.Τέρμα από τη κάρτα ήχου από το pc και πάει λέγοντας
Πρόσεχε μουρλέ.
Όχι "λέγοντας" αλλά κλαίγοντας.Τέρμα από τη κάρτα ήχου από το pc και πάει λέγοντας
Τα αυτιά μας είναι φίλοι μας. Προσέχουμε για να έχουμε. Όχι σκουπίδια' date=' όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές.[/quote']
Κώστα, επιτέλους βρήκες ένα άβαταρ που σου πάει. Πες στον κόσμο και από που είναι, να μορφώνονται τα νεούδια.
Όποιος δεν ξέρει τον Lo Pan του αξίζει να καίγεται αιώνια στην κόλαση' date=' ακούγοντας Ιωαννίδη και Νταλάρα.[/quote']
Συμφωνω και εγω μαζι σου. :twisted:
Οσο για το θεμα των αυτιων, δεν χρειαζεται να ζοριζονται οταν δεν υπαρχει λογος. Τα ακουστικα δεν τα χρησιμοποιεις για να γουσταρεις την ενταση και να διαλυσεις το ακουστικο σου συστημα.
Εγω επαιζα φυσικα τυμπανα σε κεντρο και (λογω βλακειας προφανως) στις αρχες δεν χρησιμοποιουσα ωτοασπιδες. Σκεφτειτε τωρα...πλεξι γκλας...Η καταρα των κεντρων...Απο ενα χρονικο διαστημα και μετα, καταλαβα πως αν δεν τις χρησιμοποιησω...καπουτ...
Τα αυτια ειναι οντως εργαλεια, ειδικα για καποιον που γουσταρει τη μουσικη, και πρεπει να τους συμπεριφερομαστε αναλογως.
Εγω επαιζα φυσικα τυμπανα σε κεντρο και (λογω βλακειας προφανως) στις αρχες δεν χρησιμοποιουσα ωτοασπιδες.
Μιας και αναφέρθηκε,έχω ακούσει από φαρμακοποιό οτι συνεχής χρήση ωτασπίδων οδηγεί σε μερική κώφωση.Ισχύει ή είναι μούφα?
Εγω επαιζα φυσικα τυμπανα σε κεντρο και (λογω βλακειας προφανως) στις αρχες δεν χρησιμοποιουσα ωτοασπιδες.
Μιας και αναφέρθηκε' date='έχω ακούσει από φαρμακοποιό οτι συνεχής χρήση ωτασπίδων οδηγεί σε μερική κώφωση.Ισχύει ή είναι μούφα?[/quote']
Εξαρταται τι εννοεις "συνεχη χρηση"?
Εγω σου μιλαω για καποιες ωριτσες. Οχι για τρελη χρηση.
[Εξαρταται τι εννοεις "συνεχη χρηση"?Εγω σου μιλαω για καποιες ωριτσες. Οχι για τρελη χρηση.
Τι είναι η τονική ισορροπία;και φυσικά στην τονική ισοροπία (κυρίως στα άκρα του φάσματος)...
Γνωρίζεις κάποια να μας προτείνεις;κάποιες ηχογραφήσεις με τεχνική binaural (που είναι ειδικές για αναπαραγωγή από ακουστικά)
Καλά, εσύ αγόρι μου είσαι πιό παλιός και από τους ... δεινόσαυρους... χλωμό να τον ξέρεις... οπότε την γλίτωσες!oupss ωρε Κώστα...ζέστη κάνει εδώ κάτω...
[Εξαρταται τι εννοεις "συνεχη χρηση"?Εγω σου μιλαω για καποιες ωριτσες. Οχι για τρελη χρηση.
εννοώ π.χ. πρόβα 3 φορές την εβδομάδα από ένα τρίωρο την φορά
Παιδιά Cool ...... o Μπετόβεν κουφός ήταν αλλά τις έκανε τις επιτυχίες του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο όρος "τονική ισοροπία" στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει με το αποτέλεσμα της διαφοράς της ακρόασης σε "πραγματικές" συνθήκες σε σχέση με αυτήν με ακουστικά...λόγω της έλλειψης του "φυσικού χώρου" των "φυσικών εμποδίων" των ανακλάσεων που αυτά συνεπάγονται και του "ταξιδιού" των συχνοτήτων στον "αέρα" σπρώχνοντας τα έρμα μόριά του , όσο και καλή προσπάθεια να κάνει ένας κατασκευαστής δεν θα μπορέσει ποτέ να "αναπαραστήσει" απόλυτα την αναπαραγωγή ενός ζευγαριού ηχείων...απλό παράδειγμα οι τονισμένες υψηλές στην πλειονότητα των περιπτώσεων που θα μας οδηγήσουν σε λάθος eq ρυθμίσεις..Τι είναι η τονική ισορροπία;και φυσικά στην τονική ισοροπία (κυρίως στα άκρα του φάσματος)...
Γνωρίζεις κάποια να μας προτείνεις;κάποιες ηχογραφήσεις με τεχνική binaural (που είναι ειδικές για αναπαραγωγή από ακουστικά)
:lol: Ναι, νομίζω ότι τώρα που πλησιάζω κι εγώ αυτό το επίπεδο γνώσης και τεχνικής (για ταλέντο δεν το συζητάμε, το είχα πάντα) θα χαρίσω τα ακουστικά μου :lol:Παιδιά Cool ...... o Μπετόβεν κουφός ήταν αλλά τις έκανε τις επιτυχίες του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δηλαδη εγω που δεν εχω ακουστικα' date=' ειμαι καταδικασμενος??:lol:[/quote']
εχεις ηδη χαιρετισει το τρενο της σωστης ακοης... :lol: