• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ακουστικη κιθαρα

• Thread starter Thread starter MenelaosT
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 7K

MenelaosT

Νέο μέλος
30 Ιανουαρίου 2008
17
0
0
42
Κομοτηνη
Χελοου!

Θελω ακουστικη (η πρωτη μου) και δινω περιπου 700ευρω (με το πολυ ζορι 800). Ξερω οτι μαλλον εχει ξανασυζητηθει το θεμα, αλλα επειδη η αναζητηση στο φορυμ εχει αλλαξει και δεν ειναι το ιδιο με παλια δεν καταφερα να βρω κατι που με βοηθαει.

Εχω ψαξει (στο νετ) για Lakewood αλλα ξεφεύγουν σε τιμή. Εχω ψαξει Tanglewood αλλα ειναι απειρες και δεν ξερω απο που να αρχισω! Οι martin μαλλον αξιζουν περισσοτερο για κατι πιο ακριβο... κουραστικα. Θα ηθελα καπως να περιορισω τις επιλογες για να τις δω απο κοντα και να καταληξω. Αν εχει κανεις καποια προταση θα με βοηθησει πολυ. Δεκτες και παραπομπες σε παλιοτερα post. 

lakewood και martin βρίσκεις μεταχειρισμένες σε αυτό το ποσό που διαθέτεις.Θα επαιρνες μεταχειρισμένη ή ψαχνεις μόνο καινούρια?

σε αυτα τα λεφτα πολυ καλες για μενα,ειναι ta entry level μοντελα της furch d40-d50 (δεν θυμαμαι καλα τα μοντελα).

αν πας μια βολτα εξαρχεια,σε κανα 2 μαγαζια θα της δοκιμασεις και θα κρινεις.

Θα προτιμουσα καινουργια καθως δεν εχω μεγαλη εμπειρια με ακουστικες και δεν θα μπορουσα να κρινω 100% αν ειναι ενταξει ή αν η κιθαρα εχει καποιο προβλημα. Για τις guild εχω ακουσει καλες κριτικες και ειναι και η μαρκα που χρησιμοποιει ο θεος Kelly Joe Phelps (ασχετο). Ευχαριστω για τις ως τωρα γνωμες σας. Ελπιζω για περισσοτερες.

ριξε καμια ματια στις αλουστραριστες martin ειναι καλες κιθαρες και εχουν τις χαμηλοτερες τιμες φθσικα απο martin  ;)

Να σου πώ κάτι άσχετο? Έχω μια Αplause 20ετίας και πρόσφατα έβαλα ένα Fishman Blend (thanks Blue)...η κιθάρα μεταμορφώθηκε, δεν περίμενα με τίποτα τέτοιο ήχο...

Αλουστραριστη μαρτιν? χμμ ποια τα μειον τις "αλουστραριστης κιθαρας"? με επιασες αδιαβαστο εδω.

marathon πολυ καλη ιδεα και οικονομικη φανταζομαι αλλα δεν εχω την υπομονη τις γνωσεις (τι θα προσεξω, σε ποιον μαστορα θα παω) και τον αερα (τον ακουστικο  :)) για κατι τετοιο. Αισθανομαι μια σιγουρια με κατι "στανταρ"

marathon είπε:
Να σου πώ κάτι άσχετο? Έχω μια Αplause 20ετίας και πρόσφατα έβαλα ένα Fishman Blend (thanks Blue)...η κιθάρα μεταμορφώθηκε, δεν περίμενα με τίποτα τέτοιο ήχο...
παρακαλώ :)

που την παίζεις?σε ενισχυτή ή κατευθείαν σε μονιτορ ηχεία?

Προενίσχυση ART TUBE MP STUDIO V3, κάρτα και είναι τέλεια.

Περίμενε σύντομα κλιπάκια, κόντρα ο Βlend με Fishman tele Bridge

MenelaosT είπε:
marathon πολυ καλη ιδεα και οικονομικη φανταζομαι
Δεν θα την έλεγα οικονομική...νάναι καλά το δολάριο.

MenelaosT είπε:
Οι martin μαλλον αξιζουν περισσοτερο για κατι πιο ακριβο... κουραστικα. 
Λάθος. Και οι "φτηνές" Martin ακούγονται μια χαρά. Άσε που το budget σου πλησιάζει την τιμή των (καταπληκτικών κατά τη γνώμη μου) Martin της σειράς 15.

Αλουστραριστη μαρτιν? χμμ ποια τα μειον τις "αλουστραριστης κιθαρας"?
Δεν υπάρχει κάποιο "μείον". Το satin ή σου αρέσει ή δε σου αρέσει.

Έχω μια Tanglewood TW30. Είμαι ικανοποιημένος από την κιθάρα. Δν είμαι ιδιαίτερα σχετικός από ακουστικές κιθάρες αλλά πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή και είναι σχετικά φθηνές. Μου αρέσει ο ήχος της και το μόνο αρνητικό που της έχω βρει είναι πως είναι λίγο σκληρή σαν κιθάρα. Τσεκαρέ τες τις Tanglewood πριν την αγοράσεις.

Καλημέρα...Ας βάλω κ γω το λιθαράκι μου στην αναζήτηση...

Είμαι κάτοχος μιας Tacoma DM9-cutaway με το λεγόμενο satin finish.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=1502.msg248040#msg248040

Η κιθάρα επιλέχτηκε ανάμεσα στις αντίστοιχες Takamine, Martin, Εpiphone Masterbuilt, Guild της ίδιας κατηγορίας τιμής.

Made in usa, all solid...Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

Στη συστήνω ανεπιφύλακτα. Αντιπρόσωπος είναι ο Stollas.

Παιδια, για να μην ανοιγω αλλο τοπικ και μια και μιλατε για ακουστικες.

Μια κοπελα θελει να παρει ηλεκτρακουστικη. Ομως μιας και κοπελα θα ηθελε με "στενο" σκαφος.

Εχουμε τιποτα για προταση?

Σορυ στον οικοδεσποτη του θεματος

playloud είπε:
Παιδια, για να μην ανοιγω αλλο τοπικ και μια και μιλατε για ακουστικες.

Μια κοπελα θελει να παρει ηλεκτρακουστικη. Ομως μιας και κοπελα θα ηθελε με "στενο" σκαφος.

Εχουμε τιποτα για προταση?
Kάνε υπομονή μέχρι Δευτέρα, θα ανεβάσω κλιπ με 3 piezo (Fishman Tele bridge, Fishman Earth Blend-by Blue, Eastwood Delta6). H μαγκιά του Blend piezo είναι ότι μπαίνει σε οποιαδήποτε ακουστική...για τον ήχο, θα μου πείς εσύ.

Μενελαε, η Martin στα 500 ευρω ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχω παιξει στην τιμη-απ τα λιγα που ξερω.

Δες επισης τις cort και την ακριβη σειρα τους parkwood (φτιαχνονται σε αλλο εργοστασιο κτλ) στο λογοθετη.

Καναδεζικες οπως seagull ειναι ωραιες επισης οπως και οι faith (γερμανικες νομιζω).

εγω εχω μια καναδεζικη morgan monroe.

επισης θες cutaway και ηλεκτρικα πανω? ειναι κ αυτο μια παραμετρος

τραβα ακουσε γενικως κ αποφασισε εσυ..αυτα 8)

Γιάσου playloud!

Δεν ξέρω πόσο "στενό" είναι το σώμα, αλλα καμία γυναίκα δεν μπορεί να πει όχι σε αυτήν την κιθάρα ;D

http://www.thomann.de/gr/cort_jade_series_pale_pink_metalic.htm

Μπορείς να την βρείς και σε μαγαζί στην Αθήνα αλλά δεν μου επιτρέπουν να λινκάρω το site τους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα