Μάλλον το αντίθετο. To Β σημαίνει Balanced (και το F flat).Ritchie77 είπε:To B μοντελο εχει περισσοτερα μπασα απο το αλλο
Υποτίθεται ότι είναι το ΜΚΙΙ του HD681.george956 είπε:Ευχαριστω παιδια, @audiokostas, τι λες - λετε για αυτα;
SUPERLUX HD 681 EVO BK
Μαλλον θα χτυπησω αυτα, λογικα θα πρεπει να ειναι λιγο καλυτερα απο τα HD681...audiokostas είπε:Υποτίθεται ότι είναι το ΜΚΙΙ του HD681.
Δεν γνωρίζω τις ακουστικές διαφορές.
Τα έχω τα Evo, είναι σαν τα 681 τα απλά από θέμα ήχου αλλά με λιγότερο τονισμένα πρίμα (τα 681 έχουν πολύ έντονα πρίμα) και ελάχιστα λιγότερο μπάσο.george956 είπε:Μαλλον θα χτυπησω αυτα, λογικα θα πρεπει να ειναι λιγο καλυτερα απο τα HD681...
Δεν παιρνω τα HD-668 B που μου προτεινες γιατι απλα δεν τα βρισκω εδω.
Το Β δεν είναι για το μπάσο, ισχύουν τα παρακάτω:To B μοντελο εχει περισσοτερα μπασα απο το αλλο, αρα υποθετω οτι κανενα απο τα δυο δεν κανει για τη δουλεια που θελεις. Ειναι για ακροατες και οχι για παραγωγους. Ειναι σα να θελεις να κανεις μιξη με απλα ηχεια και οχι μονιτορ.
Οποτε αν τα θελει για μιξη/παραγωγη πρεπει να παρει το balanced? η κανενα απο τα παραπανω?metalmike είπε:Τα έχω τα Evo, είναι σαν τα 681 τα απλά από θέμα ήχου αλλά με λιγότερο τονισμένα πρίμα (τα 681 έχουν πολύ έντονα πρίμα) και ελάχιστα λιγότερο μπάσο.
Το Β δεν είναι για το μπάσο, ισχύουν τα παρακάτω:
681 = bassy
681b = balanced
681f = flat (not much low tones)