Ακούω ..πακ πακ από την m-audio Fast Track

nathanlyk

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Αγόρασα και γω την πρώτη μου, σοβαρή κάρτα ήχου.!

Αλλά ακούγονται πακ πακ κατα τη διάρκεια που ακούω ένα sample στο fl studio ή παίζοντας κιθάρα μέσα από το cubase,δηλαδή με monitoring. Το buffer size δεν παίζει ρόλο, αφού όπου και να το βάλω ακούω ακριβώς το ίδιο. Οι drivers, είτε επιλέξω το ASIO είτε τους drivers της κάρτας, ακούω το ίδιο.

Sorry για την πολυλογία μου.

Ακόμη και στην αναπαραγωγή μουσικής από το windows media player το ακούω..

Ακόμη και στην αναπαραγωγή μουσικής από το windows media player το ακούω..
Αν θα έβαζα ένα στοίχημα' date=' θα έλεγα ότι έχεις παλιό motherboard το οποίο δεν έχει USB 2.0 υποδοχές. Διέψευσέ με, please.[/img']

Θα επιμείνω λίγο. Έχει USB 2.0 αλλά έχεις εγκαταστήσει τους drivers για το USB 2.0 ? Ποιο ακριβώς λειτουργικό έχεις; Έχεις βάλει τους drivers για το chipset του motherboard?

Το λειτουργικό μου είναι windows xp service pack 2 έκδοση 2002. Έχω εγκταστήσει και τους drivers της motherboard...

Πιστεύεις πως μπορεί να είναι προβληματική η κάρτα;

Πιστεύεις πως μπορεί να είναι προβληματική η κάρτα;
Δεν αποκλείεται... αλλά ο μόνος τρόπος για να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, είναι να την βάλεις σε έναν άλλο υπολογιστή και να δεις μήπως εκεί λειτουργεί σωστά. Προτείνω να απευθυνθείς στον αντιπρόσωπο και να τους κάνεις μία ωραιότατη επίσκεψη αύριο. Εκεί θα την δοκιμάσουν και θα μάθεις τι συμβαίνει.

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είναι προβληματική (αν είναι) και να κάνει όλα τα υπόλοιπα σωστά..

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν φταίει η κάρτα, αλλά ο υπολογιστής σου - απλά σου προτείνω να ελέγξεις την κάρτα για να σου φύγει η αμφιβολία. Επίσης, μην ξεχνάς ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον υπολογιστή σου από απόσταση.

Δηλαδή τι προτίνεις ρε man :) ? Πριν λίγο κατέβασα τους drivers από την m-audio.com, τους εγκατέστησα αλλά τίποτα.

Κ'γω πιστεύω πως κάτι στο pc κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω τι. Έχω κάνει όλες τις τυπικές κινήσεις.

Τώρα είδα ότι το usb της κάρτας είναι USB1.1 ! Αυτό τι σημαίνει; Γι'αυτό ακούω αυτό το "πακ";;

Στο site της m-audio απ'οτι θυμάμαι στα requirements δεν λέει πουθενα για usb 2.0 .

Γενικά είναι παραμύθι το usb 2.0 στα usb interfaces. Μπορεί να κάνω και λάθος βεβαια. Η δική μου πάντως edirol ua-4fx δεν είναι usb 2.0.

Όχι, δεν είναι καθόλου παραμύθι. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει την συγκεκριμένη M-Audio ή με τη δική σου, αλλά έχω υπ' όψιν μου (και κατέχω) διάφορες κάρτες με USB 2.0.

Βασικά αν γράφουν ότι ειναι USB 2.0 τότε είναι. Αν όμως γράφουν απλά ότι είναι USB, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα USB 2.0. Βασικά μάλλον usb 1.1 εννοούν.

Έχω κι εγώ τη συγκεκριμένη κάρτα και όντως είναι USB 1.1. Νομίζω πως ο Whitenoise έχει τα δίκια του καθώς σίγουρα υπάρχουν κάρτες με USB 2.0 και σίγουρα έχουν διαφορές από τις 1.1. Πάντως, εγώ δεν ακούω πακ πακ, παρά μόνο όταν τη ζορίζω κανένα τσικ τσικ που και που, τα οποία ευτυχώς δεν περνάνε στο midown.

Πάντως η δικήμου γνώμη είναι τα τη δοκιμάσεις και σε ένα 2ο υπολογιστή μιας και πιθανολογώ το πρόβλημα να είναι στο PC (όχι ότι αποκλείεται φυσικά και η ελαττωματική κάρτα).

Καλή τύχη!

Νομίζω πως ο Whitenoise έχει τα δίκια του καθώς σίγουρα υπάρχουν κάρτες με USB 2.0 και σίγουρα έχουν διαφορές από τις 1.1.
Πάντα δίκιο έχει αυτός, αλλά δεν συμμετέχει (προς το παρόν) σε αυτή τη συζήτηση.

Νομίζω πως ο Whitenoise έχει τα δίκια του καθώς σίγουρα υπάρχουν κάρτες με USB 2.0 και σίγουρα έχουν διαφορές από τις 1.1.
Πάντα δίκιο έχει αυτός' date=' αλλά δεν συμμετέχει (προς το παρόν) σε αυτή τη συζήτηση.[/quote']

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Soooooooooorry!!!

Θα με συγχωρέσεις φανταστικέ eye??? Η αφηρημάδα σε όλο της το μεγαλείο...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back