Ακόμη ένα clip (quitar oriented)! enjoy...

Enoxos_Boody

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Hallo!

Ανεβάζω κ εγώ ένα κλιπάκι στο πνεύμα των ημερών. Το στυλ είναι ποπ/ροκ instrumental (βασικά improvisation πάνω σε συνχορδίες). Δυστυχώς σαν κιθαρίστας δεν λέω κ πολλά γι'αυτό κάνω αρκετή χρήση του wah και διάφορων άλλων καλλοπιστικών στοιχείων.  :P

Χρησιμοποίησα κιθαρα Εpiphone Les Paul με V-Amp, ένω για τύμπανα χρησιμοποίησα το EZDrummer.

Enjoy και πείτε καμια γνώμη.

μελωδικοτατο!!!! παρα πολυ καλο αλλα απο σολα θελει αρκετη δουλεια απο  θεμα τεχνικης, αλλα απο μελωδια ειναι ταξιδιαρικο....μπραβο φιλε μου συνεχισε ;)

Ωραίες αλλαγές, ωραία dynamics, ωραίες ιδέες, ωραίος ήχος. Από τα καλύτερα που άκουσα τελευταία. Το κόψιμο στο τέλος είναι λίγο σαν αγγούρι. Κάνε κάτι. Περιμένουμε κι άλλα.

Ωραίο είναι! Τί να πουν και ό,σα θέλουν πραγματικά δουλειά δηλαδή.

(Αν έχεις κι άλλα...μην μασάς. Δώσε) ;)

Ελα ρε αγόρι ναουμ, ευχαρίστησε το κοινό σου λέμε.Δυστυχώς εγώ είμαι σε δύσκολη θέση γιατι έχω την pstn του πανεπιστημίου και συγχρονίζεται στα 28800bps.Οπότε δύσκολο να το κατεβάσω τώρα.Όταν έρθει το πράμα το καλό θα ρίξω μια ακρόαση στα στάφια σου και θα σε αξιώσω και γω κανονικά....

Μην είσαι ντροπαλό αγόρι εδώ ,δεν θέλουμε ντροπές.....όλοι μια παρέα ατάλαντων είμαστε που έλεγε τις προάλλες ένας ακόμη αδερφός συνφορουμήτης.....

Δυστυχώς σαν κιθαρίστας δεν λέω κ πολλά γι'αυτό κάνω αρκετή χρήση του wah και διάφορων άλλων καλλοπιστικών στοιχείων
Δεν αφήνεις τις ντροπές λέω γω,να ανεβάσεις και κανένα άλλο.. ;D ;D ;D

Παρεμπιπτόντως,συμφωνώ για το τελείωμα,οτι βιάστηκες να το κλείσεις λίγο..Επίσης στην αρχή πριν τα bend μου φαίνεται οτι φεύγει λίγο χρονικά..όπως και στο πρώτο tapping...Οι ιδέες σου όμως είναι πολύ όμορφες και κυρίως το κομμάτι είναι πολύ.."ανοιξιάτικο"..σου φτιάχνει την διάθεση!!

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο που διαθέσατε κ για τα καλά σας λόγια. Το τελείωμα είναι όντως απότομο κ σε πολλά σημεία είμαι εκτός χρόνου αλλά οποιαδήποτε αλλαγή τώρα θα μου πάρει βδομάδες (δεδομένου του αδύναμου υπολογιστή)...

fleamail είπε:
(Αν έχεις κι άλλα...μην μασάς. Δώσε)
Aν έχει λέει!! Έχει ποιο σκληρά διαμαντάκια αλλά είναι ντροπαλό αγόρι...  8) :P
Αλήτη fleamail θα βγάλεις τα άπλυτα μου στη φόρα...  :P

Ομορφο ρε συ.Μου φέρνει κάτι απο 80'ς πάλι σε new wave.Σκέφτομε λίγο simple minds στο πιο ρόκ και παικτικά και ηχητικά.Το organ μου χαλάει λίγο την ατμόσφαιρα αυτή.Μετά με τα γκάζια μου έρχεται μια μίξη ρόκ-hardcore φάση evanesence αλλά με τον ήχο 80'ς.

Ωραίο ήταν...Το ακούω 3-4 φορά τώρα καθώς γράφω.Δεν είμαι καθόλου σχετικός με το  ροκ να δηλώσω.Επίσης για τελος θα έκανα ένα απλό fade out στο κομμάτι.

Ο ήχος της κιθάρας στα γκάζια με θύμισε λίγο απο slayer του flstudio.Τώρα κατα πόσο η σύγκριση στέκει θα σας γελάσω.Επειδή του βαζα πολλά εφέ του vst αυτου καταφερνα να βγάλω έναν ήχο παραπλήσιο με αυτό που έχει ο φίλος στο κομμάτι του.Αυτα..

Μπραβο φιλε πολυ καλος.

Δηλαδη αν δεν παιζεις καλα τωρα ,αργοτερα τι θα παιξεις;

Πιστευω οτι εχεις ταλενταρα στη συνθεση και να το εστιασεις στην μελωδια περισσοτερο γιατι εχεις παρα πολυ καλες ιδεες.

Εσυ και ο Delta66 πιστευω οτι ξεχωριζεται απο ιδεες σε αυτο το site  και με τον δευτερο αν σταματησει να παιζει αντιγραφες και το εστιαση στη συνθεση θα παει μπροστα.

Very nice!!....και με δική του άποψη!!....θα ήθελα κι εγω να ακούσω κι άλλα αν υπάρχουν... ;)

Πολύ καλό!!! Πολύ ωραίες ιδέες και πολύ ωραίες αλλαγές! Το μόνο που με χάλασε λιγάκι -και- εμένα ήταν το απότομο τέλος και θα συμφωνήσω με trigga πως ένα fade out θα του πήγαινε περισσότερο..

Άντε ακόμα να ανεβάσεις κι άλλα??

Περιμένουμε!! :P :P

trigga είπε:
Ο ήχος της κιθάρας στα γκάζια με θύμισε λίγο απο slayer του flstudio.Τώρα κατα πόσο η σύγκριση στέκει θα σας γελάσω.Επειδή του βαζα πολλά εφέ του vst αυτου καταφερνα να βγάλω έναν ήχο παραπλήσιο με αυτό που έχει ο φίλος στο κομμάτι του.Αυτα..
Στα ¨γκάζια¨ (δηλαδη στο τέλος) χρησιμοποιώ harmonizer (Antares Harmony Engine) για βγάλω τις τρίτες, αντί να τις παίξω ο ίδιος. Αυτή η ψηφιακίλα ίσως να σε μπέρδεψε.

Τhnx πάντως για τα καλά σου λόγια!  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back