αχ ...αυτη η κάρτα ήχου

26hint

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια σε ολους. Ειμαι καινουριος στο noiz και θα θελα να θέσω το δικο μου προβλημα. Ασχολούμαι με εγγραφή μουσικής και φωνιτικών . Μεχρι σήμερα χρησιμοποιούσα για αυτόν το λόγο την sb live! ( ...ναι , ξερω). Οστωσο οταν την αναβαθμισα σε e-mu 0404 εχασα τον μπουσουλα με το software και την δαιδαλώδη συνδεσμολογία.Οποτε την πουλάω και προσανατολίζομαι αλλου... Το θέμα ειναι βεβαια ΠΟΥ???

Θα ήθελα να είμαι στην χαμιλή κατηγορία τιμής ( καπου 200 ευρω ή και λιγότερα) , και αυτο που θα ήθελα είναι μια κάρτα με χαμηλο latency, midi in-out ( για να δουλεύω με reason) . Α...και σχετικά ευκολο χηρισμό...

--- Εχετε καποιες προτάσεις ? ---

Υ.Γ. 1 - Η terratec phase 24fw είναι καλή?

Y.γ 2 - Γιατί η soundblasters ΔΕΝ προτεινονται? Εχει να κάνει και με την ποιότητα - ογκο του ήχου που δινουν ή και με τα asio , ας πούμε ( Δηλαδη την σειρά x-fi να τιν ξεχάσω? )

Το μισο NOIZ εινα γεματο με αναφορές για τα θεματα που θιγεις!!!

Δες την tascam us-122. Έχει αυτά που θες και άλλα που θα χρειαστείς και κυμαίνεται στα χρήματα που διαθέτεις...

προτεινω ανεπιφυλακτα την m-audio audiophile 192 στα χρηματα που λες...απεφυγε να παρεις usb καρτα(εκτος αν ειναι usb 2.0...)..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back