Ain’t no love in the heart of the city

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,813
Δεν είναι κατι το σπουδαίο, αλλά είναι απο το gig της προηγούμενης εβδομάδας.
Guest ένα ωραίος τύπος (Ολλανδος) με φυσαρμόνικα που μας συνόδευε.
Από ήχο… δεν. Με champion 40 έπαιζα.

Ωραίος και ωραίοι!
To play without the optimal tone is nothing. To play without passion is inexcusable. Και το πάθος, και οι δυναμικές ήταν εκεί 👌.
Εντωμεταξυ και η κιθάρα αυτή μαρεσει πολύ στο μάτι, ο συνδυασμός τιρκουάζ με ξανθιά ταστιέρα είναι λουκούμι.

@gkourmoul1 Γιώργο όταν δεν παίζεις με ενισχυτή της αρεσκείας σου, τι σε ενοχλεί περισσότερο; Ο ήχος ή η αίσθηση στο χέρι;

@gkourmoul1 Γιώργο όταν δεν παίζεις με ενισχυτή της αρεσκείας σου, τι σε ενοχλεί περισσότερο; Ο ήχος ή η αίσθηση στο χέρι;

Οχι η αίσθηση, ειδικά όταν παίζω με διπλούς. Ο ήχος κυρίως.

Ωραίος Γιώργο.

Αλλά ρε ´συ, έχεις το Tonex! Never leave home without it! Φόρτωσε 2 ήχους, βάλτο στην τσέπη και βγάζεις live άνετα!

Οχι η αίσθηση, ειδικά όταν παίζω με διπλούς. Ο ήχος κυρίως.
Ρε φίλε, έκανα κάνα δυο παιξίματα με Κατάνα τελευταία και δε με χάλασε καθόλου. Caveat, καθαροί ήχοι με λίγο boost όπου χρειάζεται και reverb και χαμηλές εντάσεις. Μια χαρά την έκανε τη δουλειά. Μήπως γλιτώσω κουβάλημα στο μέλλον σκέφτομαι

Μπράβο Γιώργο! Εύγε!:love:

Ωραίος Γιώργο.

Αλλά ρε ´συ, έχεις το Tonex! Never leave home without it! Φόρτωσε 2 ήχους, βάλτο στην τσέπη και βγάζεις live άνετα!

Δεν θέλω να χαλάω τα preset του γραφείου.
Το ampero mini θα ήταν τέλειο. Αλλά θα έπρεπε να έχω και μόνιτορ, για σωστή δουλειά. Δεν θα με ακούω από τα ηχεία.

Ο ήχος κυρίως.
Στη συγκεκριμένη συναυλία το σκεφτοσουν και κατά τη διάρκεια του παιξίματος;

Στη συγκεκριμένη συναυλία το σκεφτοσουν και κατά τη διάρκεια του παιξίματος;

Οχι. Το έχω συνηθίσει. Δεν μπορώ αν φέρνω δικό μου ενισχυτή διότι κάνουν sound check ώρες πριν. Την ώρα που παίζω έχω άλλα ζόρια. Τα lyrics από ντοσιέ, τα πετάλια, και φυσικά το παίξιμο κιθάρας.

@gkourmoul1 έχεις αγαπημένο στιλ μουσικής να παίζεις ζωντανά; Γιατί για αγαπημένο στιλ δωματίου ξέρουμε 😅

@gkourmoul1 έχεις αγαπημένο στιλ μουσικής να παίζεις ζωντανά; Γιατί για αγαπημένο στιλ δωματίου ξέρουμε 😅

Στο δωμάτιο μπλουζοφερνω όλη την ώρα. Ζωντανά 70s-80s-90s κλασικό ροκ, hard rock και ολίγον μπλουζ. Τελευταία έχω ξεκινήσει και βγάζω red hot chili peppers, audioslave κλπ.

(Από πρόβα)

Στο δωμάτιο μπλουζοφερνω όλη την ώρα. Ζωντανά 70s-80s-90s κλασικό ροκ, hard rock και ολίγον μπλουζ. Τελευταία έχω ξεκινήσει και βγάζω red hot chili peppers, audioslave κλπ.

Προβολή συνημμένου 53130

(Από πρόβα)
Πέρασες τελικό κυπέλλου και τώρα είναι να παίξεις με μια μεγάλη ομάδα...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back