AI για παραγωγή φωνητικών στα Ελληνικά

killbill

Μέλος
Πόντοι
28
Υπάρχει κάποιο AI εργαλείο για παραγωγή φωνητικών στα Ελληνικά?
Εχω δει κάποια που υποστηρίζουν Αγγλικά. Δινεις midi αρχειο και lyrics, επιλέγεις φωνή και στο τραγουδάει.
Εχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο για Ελληνικά;
(το χρειάζομαι για demo)

Καλο Μηνα Μπιλ!
εχω βρεθει στη θεση σου να ξερεις! και εχω λυσεις!!!
Κανω μια αναδρομη στο παρελθον, (οχι και πολυ παλια!!!) με ενα προγραμμα / site που εκλεισε! Δυστυχως, Το Weights. Μια πολυ καλη λυση. Εχει μεινει βεβαια το Replay, το οποιο τρεχει στον υπολογιστη. Ο λογος που εκλεισε, ηταν... Οτι ηταν Free!!!
Το πιοο σωστο ειναι να εχεις μια φωνη - βαση. Δηλαδη μια φωνη, στην οποια να κανεις, την αλλαγη, πχ σε ενα τραγουδι, απο μια ρομποτικη σε αυτην που θελεις!
Πλατφορμες που μπορεις να φτιαξεις τραγουδια, ειτε δικα σου με ενορχηστρωση, ειτε δικα τους,,, αν εχεις στιχους, σου δινουν και φωνη. Αυτην μπορεις (αν ειναι καλη να τη χρησιμοποιησεις. Εγω βρηκα μια γυναικια σουπερ! (για το ειδος που μου αρεσει!!! - εχουν ομως και τα sites φωνες να χρησιμοποιησεις) να την αντικαταστισεις μεσα απο καποια sites.
ενδεικτικα.
voicedub.ai
kits.ai
Tunee ai

Δοκίμασε το Suno…τα καταφέρνει μια χαρά και στα Ελληνικά

Το Suno τα καταφέρνει τις περισσότερες φορές.

Έχει επίσης το feature ότι μπορείς να ανεβάσεις δείγμα δικής σου φωνής ή του τραγουδιστή σας και να κρατήσει τη χροιά ως πρότυπο.

ευχαριστώ, εγώ έχω τη μελωδική γραμμή σε midi, μόνο τις νότες από τη μελωδική γραμμή παίζοντάς την δηλαδή με ένα πιάνο, τίποτα άλλο (όχι συνοδείες, drums κλπ).
Μπορώ στο suno να του ορίσω κάπως η κάθε νότα σε ποια ελληνική λέξη ή συλλαβή αντιστοιχεί για να μου το τραγουδήσει? αυτό θέλω. Το κάνει το suno? λειτουργεί κάπως έτσι ή όχι?

Με μια γρήγορη ματιά που έριξε, μου λέει να του δώσω τους στίχους να μου τους κάνει τραγούδι. Δεν θέλω αυτό. Εχω τη μουσική, έχω τους στίχους, απλά να μου τους τραγουδήσει θέλω. Σε ποια επιλογή πρέπει να παω?

Last edited:
θέλω κάτι τετοιο:
όπου σε κάθε midi νοτα βάζω συλλαβή και να μου το τραγουδήσει.
Το παρακάτω είναι από το Synthesizer V Studio αλλά δεν υποστηρίζει Ελληνικά

Attachments

• Screenshot 2026-05-03 075958.png
    Screenshot 2026-05-03 075958.png
    236.4 KB · Εμφανίσεις: 0
Υπάρχει το acestudio που (πιθανόν) να κάνει τη δουλειά σου (δεν το έχω δοκιμάσει)

Επίσης να προσθέσω στο παιχνίδι το audimee (το έχω δοκιμάσει και έπαθα πλάκα!) εάν δε σου αρέσει η χροιά που θα δημιουργηθεί.

ή έστω να του δώσω τή φωνή μου μόνο να τραγουδάει τη μελωδική γραμμή χωρίς μουσική (ακαπελα) και να την αναπαράγει με άλλη φωνή γυναικεία.
Μήπως είναι πιο απλό έτσι?
Ποίο πρόγραμμα τό κάνει αυτό?

To Audimee

Αν έχω ανδρική φωνή και του ζητήσω να την κάνει γυναικεία, είναι τελείως χάλια.
Αν έχω ανδρική και επιλέξω μια ανδρική από τις προτεινόμενες (ή γυναικεία σε γυναικεία) τότε τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, αλλά τα Ελληνικά τα προφέρει με ξένη προφορά...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back