Αγορά Motu 828 Mk2

Filippas_Juno303

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Χαιρετώ την παρέα!Μετά από την ήττα που έφαγα με την κάρτα ήχου μου(edirol fa 66 firewire) η οποία παρουσίασε για δεύτερη φορά το ίδιο πρόβλημα,δεν την αναγώριζε το pc μου ούτε και κάποιο άλλο μετά απο δοκιμές,αποφάσισα να ψάξω την 828 μκ2...έχω ακούσει καλά λόγια και θα ήθελα την γνώμη σας για το αν αξίζει να προχωρήσω στην αγορά.

την έστειλα 2 φορές στον στόλλα και τις 2 φορές μου είπαν το ίδιο πρόβλημα...εκτός αυτού θύρες δούλευαν κανονικά σε όλα τα pc (5 στον αριθμό) που την δοκίμασα να δω αν δουλεύει.

Οταν λεω Pc εννοω το τσιπακι της firewire γιατι συνηθιζεται να μην ειναι ολα συμβατα με τις καρτες ηχων και μπορει ακομα και στα 5 pc να εχεις προβλημα. Στον Στολλα τι σου ειπανε?

μου είπαν ότι απλά δεν φτιάχνεται(άλλοι αχαρακτίριστοι τύποι από εκεί) τελος πάντων...το θέμα είναι ότι θέλω τη motu και έχω ακούσει καλά λόγια...απλά θέλω και μια άλλη γνώμη

Αν μετά από την πρώτη επισκευή, παρουσιάστηκε ξανά (την δεύτερη φορά) το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, υπάρχει εγγύηση που αφορά την επισκευή.

Υ.Γ.

Δεν γνωρίζω ακριβώς την περίπτωση.

Filippas_Juno303 είπε:
την έστειλα 2 φορές στον στόλλα και τις 2 φορές μου είπαν το ίδιο πρόβλημα...
Δηλαδή επισκευάστηκε ήδη μία φορά και παρουσίασε ξανά το ίδιο πρόβλημα;
Ναι Μανώλη...τι να πω.εντελώς άτυχος.τι να πω...
μου είπαν ότι απλά δεν φτιάχνεται(άλλοι αχαρακτίριστοι τύποι από εκεί) τελος πάντων...
Εστειλες την καρτα 2 φορες για επισκευη,την πρωτη φορα στην φτιαξανε και την δευτερη σου ειπαν οτι δεν φτιαχνεται (διορθωσε με αν κανω λαθος καπου) και φταινε αυτοι ? Πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα ? Το γεγονος να κανεις κατι εσυ ή να εχει προβλημα κατι στα ηλεκτρικα σου και να βγαζεις τις καρτες off το εχεις σκεφτει ?Αμα θελεις περιεγραψε μας και γιατι ηταν "αχαρακτίριστοι" οι τυποι εκει.....

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με εσενα (θυμαστε κ. Χναρακη ?) και δυστηχως δεν επισκευαζοταν.Τελικα το προβλημα το ειχα ΕΓΩ και οχι η edirol ή η cakewalk κ.ο.κ.

Επισης

Αν μετά από την πρώτη επισκευή, παρουσιάστηκε ξανά (την δεύτερη φορά) το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, υπάρχει εγγύηση που αφορά την επισκευή.

Υ.Γ.

Δεν γνωρίζω ακριβώς την περίπτωση.

@messalion

Γι'αυτό ρώτησα.

Κάποιες φορές δεν λειτουργούν από υπαιτιότητα του χρήστη ή του συστήματος - υπολογιστή κλπ.

Επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζω ακριβώς την περίπτωση.

Η απάντηση δεν φτιάχνεται και τις 2 φορές ήταν κάπως ερασιτεχνική...δεν με κάλυψε με το ''δεν φτιάχνεται''.Αφού λοιπόν είχες το ίδιο πρόβλημα με εμένα τι ακριβώς έκανες??Η κάρτα στην αρχή δούλευε κανονικά,την αναγνώριζε το pc κανονικά και μετά από κάποιο διάστημα δεν δούλευε.το πρόβλημα δεν ήταν software από κάποιους ιούς ή λάθος drivers.

Ρωτησε το παιδι την πρωτη φορα ποιος την εφτιαξε?ο στολλας?Το λαμπακι απο την καρτα αναβει?στο λεω γιατι και εγω εχω firewire και ενω αναβε δεν λειτουργουσε.

Στο audio devices οντως δεν την εβλεπε,ομως στην διαχειρισει συσκευων την εβελεπε.

Εσενα δεν την αναγνωριζει πουθενα?

το λαμπάκι ανάβει κανονικά αλλά δεν την αναγνωρίζει.οι firewire θύρα απο το device manager λειτουργεί κανονικά πάντως...φοβάμαι μήπως το πρόβλημα είναι hardware

Μακάρι να φτιάχνεται η κάρτα σου. Για την αγορά της επόμενης ένα μόνο θα σου προτείνω, κοίτα να πάρεις USB2.0 αντί για firewire. Λιγότερα θέματα θα έχεις και δε θα χρειάζεται να είσαι τόσο προσέκτικός με θέματα, sleep και hot pluging κτλ. Τη Motu 828 mk2 την έχει φίλος και είναι αρκετά δύστροπη στο χειρισμό της με το μιξερ της κτλ. Δεν θα την προτιμούσα, κοίτα κάτι σε USB2 px. http://www.thomann.de/gr/focusrite_scarlett_18i8.htm

Δεν καταλαβες τι ειπα,οχι αν λειτουργει η θυρα,αν δεν λειτουργουσε η θυρα δεν θα αναβε το λαμπακι.

Το λαμπακι οταν δεν λειτουργει συνηθως ειναι κοκκινο και οταν την βρισκει ο υπολογιστης γινετε αλλο χρωμα,αν λοιπον δεν ειναι κοκκινο και λειτουργει, φυσικα και δεν εχει προβλημα η θυρα.

Εγω σε ρωτησα παρολο που λες οτι δεν λειτουργει αν στην διαχειρηση συσκευων στην λιστα που βγαζει λεει καπου ελεγκετες ηχου,βιντεο και παιχνιδιων,αν το ανοιξεις και γραφει την καρτα σου χωρις κανενα σημαδακι στο πλαι του τυποπυ ερωτιματικο σημαινει πως λειτουργει.

Αλλα πιθανον εαν πας στο πινακα ελενγχου εκει που λεει ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης ηχος,φωνη κ.λ.π. να μην υπαρχει.

Αν ειναι ετσι κανε μια επαναφορα συστηματος και ισως φτιαξει.

Αν παλι την βλεπει αλλα εχει καποιο ερωτιματικο στο πλαι εκει που λεει ελεγκετες ηχου,βιντεο και παιχνιδιων δοκιμασε ειτε επαναφορα συστηματος ειτε απεγκατεστησε την καρτα και ξανα κανε εγκατασταση η ψαξε για καινουργιους drivers.

Filippas_Juno303 είπε:
Η απάντηση δεν φτιάχνεται και τις 2 φορές ήταν κάπως ερασιτεχνική...δεν με κάλυψε με το ''δεν φτιάχνεται''.Αφού λοιπόν είχες το ίδιο πρόβλημα με εμένα τι ακριβώς έκανες??Η κάρτα στην αρχή δούλευε κανονικά,την αναγνώριζε το pc κανονικά και μετά από κάποιο διάστημα δεν δούλευε.το πρόβλημα δεν ήταν software από κάποιους ιούς ή λάθος drivers.
Ωπα....Αφου την 1η φορα σου ειπαν "δεν φτιαχνεται" πως φτιαχτηκε ?  ??? ??? και ξαναχαλασε την 2η ???

Εμενα η καρτα ηταν USB 2.0 και οντως δεν φτιαχνοταν γιατι την ειχα καψει απο υπερτροφοδοσια του υπολογιστη.Εμενα ανοιγε η καρτα και την αναγνωριζε αλλα δεν ειχα ηχο ΟΥΤΕ στην εισοδο αλλα ΟΥΤΕ και στην εξοδο.....Δλδ ηταν αχρηστη....

Τσεκαρε οτι σου εγραψε ο george321 και αν και παλι κατι συμβαινει λαθος.....Τοτε επικοινωνησε με το σερβις της roland. http://www.roland.gr/pages/service.htm

Το θεωρω "ακραιο" να μην σε εξυπηρετησαν τα παιδια στον Στολλα καθοτι εχω ιδία πειρα και ηταν ευγενεστατοι.Επισης οταν το εξειδηκευμενο σερβις σου λεει οτι "δεν φτιαχνεται" (αν και ακομα μενει να διευκρινιστει) τοτε κατα 98% ισχυει  :) :) :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back