- Πόντοι
- 2,368
Γιατί είναι ΠΟΛΥ δύσκολο για τον μέσο Έλληνα να διαβάσει κάτι ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ πριν πει την γνώμη του :classic_biggrin:τότε γιατί φτάσαμε να συζητάμε από ένα απλό σεταπ των 2 λεπτών σε κλειδωμένα τρέμολο...?
Γιατί είναι ΠΟΛΥ δύσκολο για τον μέσο Έλληνα να διαβάσει κάτι ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ πριν πει την γνώμη του :classic_biggrin:τότε γιατί φτάσαμε να συζητάμε από ένα απλό σεταπ των 2 λεπτών σε κλειδωμένα τρέμολο...?
Μπορει να μη κανει απο τα 12, αλλα μολις κλεισει τα 13 θα κανει :classic_biggrin:Ποια drop? Θα κανει drop tuning 12 χρονων παιδι αραχαριο;
τίποτα δεν αποκλείω. μπορει να είναι φαν των tool και να αρχισει αμέσως με τρελαμαρες :classic_biggrin: . απλα μεχρι να φτασει να μαθει τα βασικά ωστε να θέλει να παει στα περίεργα, τοτε θα έχει μάθει και πώς αλλάζουν χορδές σωστά.Μπορει να μη κανει απο τα 12, αλλα μολις κλεισει τα 13 θα κανει :classic_biggrin:
Σοβαρα τωρα, αν κανει μαθηματα αποκλειεις την περιπτωση να κανει και ... αυτα τα πραγματα του διαβολου?
(Ασχετα απο το αν γινεται ευκολα ή δυσκολα drop σε floyd)
αυτο που θα κανει ειναι να εχει μονιμως μια κιθαρα ξεκουρδιστηΜπορει να μη κανει απο τα 12, αλλα μολις κλεισει τα 13 θα κανει :classic_biggrin:
Σοβαρα τωρα, αν κανει μαθηματα αποκλειεις την περιπτωση να κανει και ... αυτα τα πραγματα του διαβολου?
(Ασχετα απο το αν γινεται ευκολα ή δυσκολα drop σε floyd)
Καλα τίποτα δεν ειναι απολυτο.αυτο που θα κανει ειναι να εχει μονιμως μια κιθαρα ξεκουρδιστηαυτο που θα κανει ειναι να εχει μονιμως μια κιθαρα ξεκουρδιστη
όπως είπες τίποτα δεν είναι απόλυτο.Καλα τίποτα δεν ειναι απολυτο.
Αλλα για να πω και τη γνώμη μου πάνω σε αυτο, εγώ γενικά δεν προτείνω Floyd.
Είτε σε αρχαριο είτε σε πιο εμπειρο.
Συμβατικο τρεμολο όμως ναι.
παρ όλα αυτά αυτό που μου έμεινε τότε και για πολλά χρόνια είναι ότι το τρέμολο ξεκουρντίζει κιθάρες.
κακώς μου έμεινε - μου έμεινε όμως.Κακως σου εμεινε.
Μονο αν δεν ξερεις να το σεταρεις σωστα ,δεν ξερεις να περνας χορδες και εχεις κακα κομμενο nut συμβαινει αυτο.
Ποτε στη ζωη μου δεν ειχα προβλημα με οποιουδηποτε τυπου τρεμολο (strat,jazzmaster,bigsby ακομα και φτηνα τρεμολο που ειχαν οι 60s ιαπωνικες και ιταλικες κιθαρες)
To Floyd Rose με απωθει και εμενα τοσο αισθητικα ,οσο και ηχητικα (εκτος κι αν καποιος παιζει με εναν τονο gain το FR καταστρεφει τον ηχο της κιθαρας).
Και συγνώμη δηλαδή εσύ το 1975 το ήξερες?
οκΕγώ δεν το "πιστεύω" αυτο που λεω.
Το "γνωριζω" απο τους μαθητές μου.
εσύ τον Μπλέκ και εγώ τον Μπεκ....Το 75 ημΑνε 9 ετων,μονο τον ΜΠΛΕΚ ηξερα :classic_biggrin:
Στα 80s παντως ηξερα μια χαρα να σεταρω κιθαρες με τρεμολο χωρις προβλημα.
ΤΖΑΜΠΑ κουβεντα παντως κανουμε μια ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙΘΑΡΑ ΜΕ ΤΡΕΜΟΛΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ?
Και για να εξηγούμαι, ειχα κιθάρα με Floyd original απο το 1985-2000.Καλα τίποτα δεν ειναι απολυτο.
Αλλα για να πω και τη γνώμη μου πάνω σε αυτο, εγώ γενικά δεν προτείνω Floyd.
Είτε σε αρχαριο είτε σε πιο εμπειρο.
Συμβατικο τρεμολο όμως ναι.
Έσπασε σε λαιβ χορδή την ώρα του σόλο. Το τελειωσα πρόχειρα με κάτι dive bombs και μέχρι να πει το ρεφρέν ειχα βγάλει τη σπασμένη, ειχα βάλει καινούρια, ειχα στρετσαρει και ειχα κουρδισει.....