Αγορά ηλ/ακουστικής (ή ακουστικής)

Ronin

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα!

Λοιπόν θέλω να αγοράσω μια ηλεκτρακουστική (ή ακουστική, εσείς θα μου πείτε...) αλλά δεν έχω ιδέα προς τα που να κινηθώ ούτε τι πρέπει να προσέξω (αρχάριος γαρ)

Το budget είναι τα 200 ευρώ MAXIMUM.

Έχω σταμπάρει αυτή http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=5706&osCsid=a44aa7b αλλά κάπου διάβασα ότι οι Fender ακουστικές είναι πολύ σκληρές ή κάτι τέτοιο...

Υπάρχει καλύτερη πρόταση σε ηλ/ακουστική??

Εάν πάω σε απλή ακουστική παίρνω κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά?

Τι προτείνετε??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν και δεν ξέρω πολλά από ακουστικές, δοκίμασα πρόσφατα την Fender CD140SCE και την ΤΑΚΑΜΙΝΕ EG320C (ηλεκτρακουστικές και οι δύο) και όντως η ΤΑΚΑΜΙΝΕ είχε σαφώς πιο "γλυκό" ήχο. Η τιμή τους είναι στα 250+. Κάποιος άλλος που να ξέρει περισσότερα; Είμαι κι εγώ στο ψάξιμο.

Δυστυχώς ξεφεύγουμε από το budget.

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως!

Κάποια άλλη πρόταση από άλλο συνφορουμίτη??

Σε αυτά τα λεφτά και εγώ για cort θα πήγαινα έχω μια earth 200 και είναι πολύ άξιο όργανο για τα λεφτά του.

πηρα μια yamaha f380 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Νομιζω ειναι μεσα στο budget σου. Αλλα δεν την βρισκω πουθενα τωρα.  ??? ::) (ακουστικη)

Τωρα αλλο η ακουστικη και αλλο η ηλ/ακουστικη. Για μενα εχουν τεραστιες διαφορες προς το ήχο.

να παρεις την κιθαρα απο την αγγελια (την cort).σε αυτα τα λεφτα ειναι super

Ronin είπε:
Καλησπέρα!

Λοιπόν θέλω να αγοράσω μια ηλεκτρακουστική (ή ακουστική, εσείς θα μου πείτε...) αλλά δεν έχω ιδέα προς τα που να κινηθώ ούτε τι πρέπει να προσέξω (αρχάριος γαρ)

Το budget είναι τα 200 ευρώ MAXIMUM.

Έχω σταμπάρει αυτή http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=5706&osCsid=a44aa7b αλλά κάπου διάβασα ότι οι Fender ακουστικές είναι πολύ σκληρές ή κάτι τέτοιο...

Υπάρχει καλύτερη πρόταση σε ηλ/ακουστική??

Εάν πάω σε απλή ακουστική παίρνω κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά?

Τι προτείνετε??
Το αν είναι σκληρή ή μαλακή φτιάχνεται με ένα setup. Βέβαια το setup κοστίζει, γιατί θέλει χρόνο και δε γίνεται και από ρομπότ. Σε αυτά τα λεφτά κοίτα αν μπορείς να βρεις τίποτα με μασιφ καπάκι, τουλάχιστον να μην είναι καπλαμας ;)

Τσέκαρε και τις Ashton... Σ' αυτά τα λεφτά είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Δεν συγκρίνονται καν με stagg και τέτοια.

Λοιπόν την Cort ούτε που την είχα υπόψη μου σαν εταιρεία και να που οι περισσότεροι μου την προτείνετε.

Φυσικά και θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκαν εταιρείες όπως Epiphone, Fender κτλ. που είναι και πιο φημισμένες.

Αρχίζω ψάξιμο!

Trending...

Νέα θέματα

Back