ΑΓΟΡΑ DISTORTION PEDAL

• Thread starter Thread starter Guest
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
G

Guest

Guest
Έχω έναν μαθητή στην εφηβεία που γουστάρει πολύ μέταλ ήχο και «βαβούρα». Μου ζήτησε να του προτείνω distortion pedals. Εγώ ποτέ στο παρελθόν δεν ασχολήθηκα με distortion (δεν είμαι πολύ του παραμορφωμένου ήχου). Το μπάτζετ είναι 50 ευρώ. Είμαι ανάμεσα στο BOSS DS-1 και στο TC ELECTRONICS DARK MATTER DISTORTION. Έχετε χρησιμοποιήσει αυτά τα πετάλια; Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάτι άλλο;

Το δευτερο δεν εχει τοση βαβουρα οση χρειαζεται για μεταλ. Μονο με μπουσταρισμα.

Μooer solo, Joyo us dream, ή donner morpher εχουν πολυ παραπανω γκαζι (κλωνοι του suhr riot). Μου αρεσει ο μαρσαλοηχος τους.

Οι μεταλχεντς, θα προτεινουν σιγουρα και πολυ καλυτερα πεταλια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχω έναν μαθητή στην εφηβεία που γουστάρει πολύ μέταλ ήχο και «βαβούρα». Μου ζήτησε να του προτείνω distortion pedals. Εγώ ποτέ στο παρελθόν δεν ασχολήθηκα με distortion (δεν είμαι πολύ του παραμορφωμένου ήχου). Το μπάτζετ είναι 50 ευρώ. Είμαι ανάμεσα στο BOSS DS-1 και στο TC ELECTRONICS DARK MATTER DISTORTION. Έχετε χρησιμοποιήσει αυτά τα πετάλια; Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάτι άλλο;
Και τα δυο εινα απ τις χειροτερες εβερ επιλογες που μπορεις να κανεις εν ετει 2019...
Eδω πρωτα....
https://smart.noiz.gr/details.php?id=419075
Και μετα εδω(σε αυτη τη σειρα οχι το μοντελο)
https://smart.noiz.gr/details.php?id=414808...

Bεβαια με 50€ τι να λεμε?? ουτε καλο καλωδιο δεν αγοραζεις.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μόνο μην πάρει μεταλ ζόουν.

Καλή λύση και ένα μεταχειρισμένο metal muff 

Metal muff μεταχειρισμένο και ειναι κομπλέ για πολύ καιρό. Το είχα και το έδωσα απλώς για να πάρω κάτι πολύ πιο ακριβό και καλύτερο

Η tc electronic έχει βγάλει δύο ωραία πεταλάκια σε τιμές χώμα.

εναλλακτικά εταιρίες όπως Joyo και Mooer έχουν και αυτές το δικό τους metal πεταλάκι σε χαμηλή τιμή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back