Αγορα Behringer B1 mic

johndelover

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Θελω να παρω ενα μικροφωνο γυρω στα 100-150 euro . Μου εχουν πει οτι το behringer B1 ειναι πολυ καλο.Εχετε καποιο αλλο να προτινετε?το θελω για φωνη και κιθαρα.

Παρε το rode nt-1 εχει καπου 150ε απο Kem.

Πιστευω οτι ειναι καλο για τα λεφτα του

μπορείς να πάρεις το shure sm58 που κάνει και για φωνή και κιθάρα μια χαρά :wink: 8)

*μικρόφωνο που θα το βρεις και στο studio και στο live

βασικά θέλεις κάποιο πυκνωτικό μικρόφωνο? Θέλεις να επικεντρωθείς στις εγγραφές? κλασική κιθάρα θέλεις να περάσεις μέσα από το μικροφωνο?

Για την κάθε δουλειά θέλεις και άλλο τύπου εργαλείο.

Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά με συγχωρείτε που επαναφέρω το θέμα αλλά είμαι καινούργιος στο site και ψάχνοντας βρήκα το συγκεκριμένο θέμα το οποίο με ενδιαφέρει πολύ. Ψάχνω και εγώ ένα μικρόφωνο για κιθάρα (για το home studio). Προτείνετε μάλλον πυκνωτικό έ; Κάποιο συγκεκριμένο;

Νομίζω ότι στα ίδια χρήματα με το Rode NT1 έιναι και το Β2 pro της Behringer (το οποίο, απ'όσα έχω διαβάσει, λένε ότι είναι "κλώνος" του Rode NT2).

Δεν τα έχω ακούσει δίπλα-δίπλα αυτά τα δύο μικρόφωνα, πάντως το Β2 ακούγεται σχετικά καλό (αν εξαιρέσεις ένα μάλλον ενοχλητικό "ξύσιμο" κάποιων high freqs)

Σε ευχαριστώ πολύ, θα ψάξω λίγο το θέμα και αν είναι δυνατόν θα συγκρίνω τα δυο και θα επανέλθω...

Για αυτα τα λεφτα και το C1000 της AKG θεωρειται καλο...

(Για 150 παντα).........

Παιδιά μιας και επανήλθε το θέμα, έχω πετύχει πολλές φορές στο διαδίκτυο τα μικρόφωνα T. BONE. Πολύ καλές τιμές. Τα γνωρίζει κάποιος; Τα έχει κανείς δοκιμάσει; Παράδειγμα είναι το συγκεκριμένο: http://www.thomann.de/thoiw2_the_tbone_sct700_roehrenmikrofon_prodinfo.html

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back