Να σου πω την αληθεια βαριεμαι να περιμενω να ερθει.Δεν εχω δουλεια να κανω τωρα και με εχει φαει η απραξια.Γιατί απαραίτητα Αθήνα?
Να σου δώσω να τρίψεις ένα σώμα? ;Dbsiap είπε:Δεν εχω δουλεια να κανω τωρα και με εχει φαει η απραξια.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ρε θα με πνιξετεmarathon είπε:Να σου δώσω να τρίψεις ένα σώμα? ;D
Δεν κάνω πλάκα...είχα ξεκινήσει ένα project (για τη πλάκα, δεν θα το τελείωνα). Έκοψα ένα σώμα από Strat, για να δώ τι βγαίνει...επαναλαμβάνω, εάν βαριέσαι, έλα να το τελειώσειςyannis37 είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ρε θα με πνιξετε
Πω πω πω πω... τι ομορφιές είναι αυτές ;Dmarathon είπε:Έκοψα ένα σώμα από Strat, για να δώ τι βγαίνει...
Τι να κάνουμε...δεν είναι όλα τα projects πετυχημένα... ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Πω πω πω πω... τι ομορφιές είναι αυτές ;D
Νομίζω ότι αυτή η... eastwood ευθύνεται ;D ;D ;D σας έχει επιρρεάσει το... σχεδιαστικό υποσυνείδητοmarathon είπε:Τι να κάνουμε...δεν είναι όλα τα projects πετυχημένα... ;D ;D
Θέλει θυσίες η έρευνα...και τόλμη![]()
Mα...δεν είναι βαρετές πιά οι Fender? Άσε που έχει πιά όλος ο κόσμοςTerry RoscoeBeck5 είπε:Νομίζω ότι αυτή η... eastwood ευθύνεται ;D ;D ;D σας έχει επιρρεάσει το... σχεδιαστικό υποσυνείδητο![]()
Έχει φτιάξει κάτι παρόμοιο ο Μπουζουκλερής...yannis37 είπε:να φτιάξουμε ενα τέτοιο......ακου τι ωραια παιζει ο γερακος (ολα τα λεφτα το σκυλί ;D)![]()
πηγες και μου βαλες ολοκληρο neck απο strat ;D ;D ;Dmarathon είπε:Έχει φτιάξει κάτι παρόμοιο ο Μπουζουκλερής...
και εγώ είχα ξεκινήσει...αλλά τον ήπια στα μέτρα :'( :'(
![]()