Αγορα απο www.proguitarshop.com

efthimissef

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλησπερα σε ολους.

Θελω να μαθω αν καποιος απο σας εχει ψωνισει απο το συγκεκριμενο αμερικανικο καταστημα, και αν ναι ποια η εμπειρια του. Κατα ποσο εξυπηρετικοι ηταν και σε ποσες μερες παρελαβε τα πραγματα.

Αυτο που με απασχολει πιο πολυ ειναι το τελωνειο, αλλα σε ερωτηση που τους εκανα μου ειπαν οτι δηλωνουν την χαμηλοτερη τιμη, ωστε να αποφυγει αυτη την ταλαιπωρι και εξοδο ο πελατης.

Επισης κατι αλλο, απ οτι ειδα το συγκεκριμενο καταστημα πουλαει και στο ebay αλλα τα εηοδα αποστολης εκει εμφανιζονται μεγαλυτερα απο οτι στο site τους, ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?

Thanks προκαταβολικα!

efthimissef είπε:
Επισης κατι αλλο, απ οτι ειδα το συγκεκριμενο καταστημα πουλαει και στο ebay αλλα τα εηοδα αποστολης εκει εμφανιζονται μεγαλυτερα απο οτι στο site τους, ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?

Thanks προκαταβολικα!
Τα έξοδα του ebay για τους πωλητές είναι αρκετά τσουκτερά, οπότε λογικά έχουν υψηλότερα μεταφορικά γιατί προσπαθούν να μοιράσουν το κόστος.

Eξαιρετικα εξυπηρετικοι σε ολες τις περιπτωσεις που παρηγγειλα απο αυτους (σε μια φορα μαλιστα που οι ταχυμεταφορες μου εχασαν το δεμα μου εστειλαν αμεσα αντικατασταση). H ταχυτητα παραλαβης του αντικειμενου εξαρταται απο το ταχυδρομικο service που θα πληρωσεις, τα τελωνεια δεν αφορουν το proguitarshop, και ολα αυτα μπορεις να τα διαβασεις αναλυτικοτερα σε απειρα αλλα θεματα κανοντας ενα search.

μαλλον οι πιο οργανωμενοι απο οσους εχω αγορασει. συνηθως η παραγγελια ερχεται σε οκτω μερες.

fenderiarhs είπε:
τα τελωνεια δεν αφορουν το proguitarshop,
τι εννοεις? ::)

Οτιδηποτε ερχεται απο Αμερικη δεν περναει τελωνειο?Το proguitarsohp γιατι δεν εχει σχεση μ αυτο?

efthimissef είπε:
τι εννοεις? ::)

Οτιδηποτε ερχεται απο Αμερικη δεν περναει τελωνειο?Το proguitarsohp γιατι δεν εχει σχεση μ αυτο?
Προφανώς ό,τι πάρεις από Αμερική, είτε προέρχεται απο proguitarshop είτε όχι, θα μεταχειριστεί με τον ίδιο τρόπο στο τελωνείο, αυτό εννοεί ο φίλος.

Τώρα βέβαια, η δήλωση κατώτερης τιμής κτλ παίζει ρόλο, αλλά αν κοιτάξεις το θρυλικό thread "Πως φέρνουμε κιθάρα απο Αμερική", θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

και γιατι μονο με paypal οι international orders????

μια χαρα δν ψωνιζουμε με πιστωτικη απο τοσα και τοσα αμερικανικα site???

απλα μια φορα που πηγαν στραβα τα πραγματα, (η παραγγελια μου δεν ηρθε και το αμερικανικο μαγαζι μου πουλουσε τρελλα), το paypal μου εδωσε τα χρηματα μου πισω 10 μερες αφου εκανα το claim. με την πιστωτικη σιγουρα θα ηταν πιο δυσκολο να βγαλεις ακρη... 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα