stephanos είπε:Κάποιοι την έχουν από εδώ, ρώτα για απόψεις.
http://www.thomann.de/gr/cort_earth_70_ns.htm
Απόψεις????
Για αγορες κατω των 199ευρω έχει την επιπλεον χρέωση .Σκεφτομαι να παρω μαζι με μια καρτα ηχου usb την m-audio fast track pro.γιατι εχω ηλεκτρονικα ντραμς και θελω να αρχισω τους πειραματισμους με το pc σε ηχους και καποιο vst.Και μετα ισως παρω και καποιο μικροφωνο για ηψογραφηση της ακουστικης(ακομα δε τη πειρα και ονειρευομαι...)Υπόψην, ότι ο THOMANN σε χρεώνει 20 ευρώ για τα μεταφορικά για αγορές κάτω των 300 ευρώ.
Ναι ξεχαστηκα ,ειμαι εξωτερικο και το οριο ειναι διαφορετικο εδωstephanos είπε:Shipping costs to Greece are 20 EUR - we now offer free shipping on all orders above 299 EUR. Minimum purchase is 25 EUR. All prices in our Greek International Cyberstore include 23% Greek VAT, 30-day money-back guarantee and our 3-year warranty.
Μήπως κοιτάζεις αλλού, εκτός αν μένεις εκτός Ελλάδος?
θες να είναι ηλεκτρακουστική; γιατί υπάρχει και η ακουστική..sixtrip είπε:
Οχι ακουστικη τη προτιμω.Δε το παρατηρησα οτι ηταν ηλεκτρακουστικη αυτη που κοιτοθσαWild_Rose είπε:θες να είναι ηλεκτρακουστική; γιατί υπάρχει και η ακουστική..
http://www.thomann.de/gb/fender_cd60_bk.htm
αυτή έχω εγώ και είμαι υπερ-ευχαριστημένη για τα λεφτά που έδωσα..
σωστάsixtrip είπε:Η διαφορα της ηλεκτρακουστικης ως προς την ακουστικη ειναι οτι εχει υποδοχη για συνδεση σε καποιο μονιτορ? Δηλαδη ο ηχος της ηλεκτρακουστικης με την αντιστοιχη ακουστικη είναι ίδιος αν δε συνδεθει σε καποιο μονιτορ η ηλεκτρακουστικη και θεωρησουμε οτι ειναι ιδια ξυλα,χορδες,κτλ
εννοεις να παρω κατι με περισσοτερα χρηματα?ή για τα εννοεις τα συγκεκριμενα μοντελα στα οποια ανεφερθηκαμε παραπανω?zik είπε:με 100€ μπορείς ν'αγοράσεις 4 κοκόρια και να κλέψεις 30 κότες και ν'ανοίξεις επιχείρηση απ το να πάρεις ένα διακονιαρόξυλο που θα σε κάνει να σιχαθείς τη μουσική........
μ'όλο το σεβασμό πάντα :-*
Ε κανε μας το ρεζουμε!ειδες τιποτα απο εδω που σε χαλασε?γινε συγκεκριμενοςzik είπε:
Ok, εχω πειστει για την cort 70NS που μου ειπανε και αλλα παιδια.Ελπιζω να με αντεξει το πρωτο μου εγχορδο μωροrufous είπε:Όπως και να έχει, μην κοιτάξεις κάτι χωρίς να έχει solid καπάκι!
Μόλις αρχίσεις κα μαθαίνεις θα θέλεις αμέσως να την αλλάξεις.
π.χ. η Cort είναι μία πολύ καλή επιλογή.
Κάποια στιγμή θα εκτιμήσεις την επιλογή που έκανες έναντι των άλλων...