Τρανό παράδειγμα του πως ξεκινάνε όλα. Ωραία και απόλυτα...bihlas87 είπε:Καθημερινοί άνθρωποι οι καραγκιόζηδες που εμφανίζονται στα τηλεοπτικά show?
Είδα τον τίτλο "PATTI LABELLE - IF ONLY YOU KNEW" μάλλον αυτή εννοώ... Αν το βαλες για τον τύπο απάντησε άλλος για το πόσο άγνωστος είναι αυτός...munchkin είπε:ποια πατι λα μπελ ρε μεγαλε ?? για τον τυπο το εβαλα ......
Ήμουν κάπως υπερβολικός διότι ο τίτλος του θέματος με προιδέασε για κάτι τελείωςpinhead είπε:Καλα καραγκιοζηδες δεν είναι όλοι.Υπαρχουν και καλοι και ταλέντα.Ειδικα αυτος ο όπερας στο τέλος είναι θεικός.Τωρα το γιατι είναι εκει στα talent show γενικά είναι μεγάλη κουβέντα που αν θελετε την ανοιγουμε.Στο δικο μας X Factor πχ οι 48 ωρες είναι φοβεροι.To γιατι πήγαν έκει ας το σκεφτουμαι λίγο...
Εισαι μεγαλη περιπτωση ετσι ????relayer είπε:Είδα τον τίτλο "PATTI LABELLE - IF ONLY YOU KNEW" μάλλον αυτή εννοώ... Αν το βαλες για τον τύπο απάντησε άλλος για το πόσο άγνωστος είναι αυτός...
http://www.apa.org/topics/controlanger.htmlmunchkin είπε:Εισαι μεγαλη περιπτωση ετσι ????
τι πεταγεσε σαν μη πω τι και γραφεις , χωρις να εχεις δει τα video που εχω ποσταρει ???
στο video Με την la belle τραγουδαει και καποιος αλλος ... δες το και μετα γραψε ....
οσο για τον ρωσο στην ρωσια ειναι πολυ γνωστος και σε καποιες βορεις χωρες μονο .
Ω μα τοτε θα ξετρελαθεις με το παρακατω βιντεάκι: (το τραγουδι το εχουν κατασκίσει οι ασιάτες. Άπειρα βίντεο απο ιάπωνες & κορεάτες. Ισως εχει μπει καποιο στοίχημα εκει στην ανατολή για το ποιος θα το αντιγράψει καλύτερα?)neeq είπε:Στο πρωτο βιντεο το σταματησα αμεσως. Εχω βαρεθει να ακουω ταλεντα να
τραγουδανε "οου, οου ιιιιι(μια οκταβα πανω) και ξανα οου οου".
Eπισης ολα τα ιαπωνικα βιντεο που εχω δει η μουσικη ειναι σα βγαλμενη απο arranger του κ#λου![]()
Ο τίτλος λέει "patti labelle" όχι "κάποιος άλλος"... Τώρα άμα γουστάρεις κόντρα μάθε πρώτα να γράφεις σωστά Ελληνικά...munchkin είπε:Εισαι μεγαλη περιπτωση ετσι ????
τι πεταγεσε σαν μη πω τι και γραφεις , χωρις να εχεις δει τα video που εχω ποσταρει ???
στο video Με την la belle τραγουδαει και καποιος αλλος ... δες το και μετα γραψε ....
οσο για τον ρωσο στην ρωσια ειναι πολυ γνωστος και σε καποιες βορεις χωρες μονο .