το ιδιο και εγω (μαλιστα ο λογος που εμαθα κιθαρα ηταν γιατι δεν μπορουσα να βρω ουτε εναν "κανονικο" κιθαριστα να παιζει αυτα που θελω... ;D ;D)Παροτι ειμαι κιθαριστας, η μουσικη μου διαδρομη ξεκινησε με πιανο, και κατα συνεπεια μπορω να συμμετασχω στο thread
Sorry αλλα αυτος ο (εξαιρετικος στο γουστο και παιξιμο) κιθαριστας ειναι ο κατεξοχην αγαπημενος κιθαριστας των ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ. ;D ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Πολλοί είναι, αλλά με βραχεία κεφαλή ξεχωρίζει ο τεράστιος Knopfler.
παρεα ειμαστε ολοι συμμετεχουν!! Ετσι κ αλλιως κ οι ηχοληπτες (μαλλον αυτος εννοεις 'οτι ναι ναι') στο κολπο ειναι..!!!mscmkr είπε:Μη κιθαριστών αλλά μουσικών ή μη κιθαριστών και ό,τι ναναι;
Κάτσε δηλαδή οι μπασίστες να απαντήσουμε τελικά ή όχι;mscmkr είπε:Μη κιθαριστών αλλά μουσικών ή μη κιθαριστών και ό,τι ναναι;
Α ναι κ αυτοί... και οι άλλοι οι dj...παρεα ειμαστε ολοι συμμετεχουν!! Ετσι κ αλλιως κ οι ηχοληπτες (μαλλον αυτος εννοεις 'οτι ναι ναι') στο κολπο ειναι..!!!
Θεέ μου, λες να είμαι ένας ............................ κρυφοκιθαρίστας ;fenderiarhs είπε:Sorry αλλα αυτος ο (εξαιρετικος στο γουστο και παιξιμο) κιθαριστας ειναι ο κατεξοχην αγαπημενος κιθαριστας των ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ. ;D ;D ;D ;D ;D
Οχι ρε συ, πλάκα θα είναι. Αζαγκθώθ; Του άρεσε δηλαδή;ο Trey Azagthoth των Morbid Angel...
...με πρόλαβες....σύ είπας...audiokostas είπε:Θεέ μου, λες να είμαι ένας ............................ κρυφοκιθαρίστας ;
νταξει οι dj αλλα οι μπασσιστες ειναι μουσικοι???? ;DEvilnye είπε:Κάτσε δηλαδή οι μπασίστες να απαντήσουμε τελικά ή όχι;
Α ναι κ αυτοί... και οι άλλοι οι dj...
fuZZed είπε:νταξει οι dj αλλα οι μπασσιστες ειναι μουσικοι???? ;D
Οι wannabe κιθαρίστες πόσο μάλλον δεν είναι μουσικοί, άρα και αυτοί οι μπασίστες επίσηςΞέρεις οι περισσότεροι θα θέλανε να παίζουν κανονική κιθαρα, αλλά τους μπερδεύουν οι επιπλέον χορδές...