αγαπημενος κιθαριστας των ΜΗ κιθαριστων ομως!!

fuZZed

Νέο μέλος
Πόντοι
18
ο τιτλος τα λεει μονος του!! Θα βγουν πιστευω χρησιμα συμπερασματα για το ποιο στυλ ισως ειναι πιο ελκυστικο στους συμπαιχτες αλλοθρησκους οργανοπαιχτες!! :P :P

Μάλλον κορυφή για μένα είναι o Gilmour.

Ψάχνω αρκετά τον Jeff Beck, λατρεύω τον John Scofield και μου αρέσει πάρα πολύ ο Stevie Ray Vaughn και ενίοτε ο Brian May.

Σε πιο μεταλοκατάσταση μ' αρέσουν οι Jeff Waters, Kai Hansen (αδυναμία τον έχω τι να κάνω) και ο Angus Young.

Για πιο ψαγμένα πράγματα αφήστε με να το σκεφτώ ως το βράδυ ! :P

Θα συμφωνήσω με τη συνάδελφο για τον Gilmour. Απλά κορυφαίος. Αλλά στη δική μου μπάντα θα προτιμούσα τον Master Iommi.  :)

Παροτι ειμαι κιθαριστας, η μουσικη μου διαδρομη ξεκινησε με πιανο, και κατα συνεπεια μπορω να συμμετασχω στο thread  ;D ;D ;D ;D ;D

Aγαπημενοι μου κιθαριστες λοιπον απο μη κιθαριστικη σκοπια ειναι αυτοι οι οποιοι χρησιμοποιουν την εξαχορδη με τροπο που δεν αντιστοιχει σε κιθαρα: the edge, αλλα και Greenwood, Tom Morello.

Παροτι ειμαι κιθαριστας, η μουσικη μου διαδρομη ξεκινησε με πιανο, και κατα συνεπεια μπορω να συμμετασχω στο thread
το ιδιο και εγω (μαλιστα ο λογος που εμαθα κιθαρα ηταν γιατι δεν μπορουσα να βρω ουτε εναν "κανονικο" κιθαριστα να παιζει αυτα που θελω... ;D ;D)

μαλλον τον Graham Coxon & τον Edge θα διαλεγα..... 

Μη κιθαριστών αλλά μουσικών ή μη κιθαριστών και ό,τι ναναι;

audiokostas είπε:
Πολλοί είναι, αλλά με βραχεία κεφαλή ξεχωρίζει ο τεράστιος Knopfler.
Sorry αλλα αυτος ο (εξαιρετικος στο γουστο και παιξιμο) κιθαριστας ειναι ο κατεξοχην αγαπημενος κιθαριστας των ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ.  ;D ;D ;D ;D ;D

χαιρομαι πολυ που υπαρχει συμμετοχη...

Εχει πολυ ενδιαφερον το πως ακουγεται η κιθαρα στα αυτια μουσικων μεν αλλα αλλοτριων δέ!!!

mscmkr είπε:
παρεα ειμαστε ολοι συμμετεχουν!! Ετσι κ αλλιως κ οι ηχοληπτες (μαλλον αυτος εννοεις 'οτι ναι ναι') στο κολπο ειναι..!!!

ααα....και έχοντας παρακολουθήσει άπειρα λαιβς ..έχοντας δει μεταξύ των άλλων και Coxon και Morello...επί σκηνής .... ο πρώτος κιθαρίστας που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Trey Azagthoth των Morbid Angel...και τις δύο φορές που το είχα δει στο ρόδον ήταν απλά απλησίαστος.....

mscmkr είπε:
Κάτσε δηλαδή οι μπασίστες να απαντήσουμε τελικά ή όχι; :P

Οι drummer; Οι τραγουδιάρηδες;; Οι lead κιθαρίστες;;; Οι συλλέκτες κιθαρών;;;;

παρεα ειμαστε ολοι συμμετεχουν!! Ετσι κ αλλιως κ οι ηχοληπτες (μαλλον αυτος εννοεις 'οτι ναι ναι') στο κολπο ειναι..!!!
Α ναι κ αυτοί... και οι άλλοι οι dj...

fenderiarhs είπε:
Sorry αλλα αυτος ο (εξαιρετικος στο γουστο και παιξιμο) κιθαριστας ειναι ο κατεξοχην αγαπημενος κιθαριστας των ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ.  ;D ;D ;D ;D ;D
Θεέ μου, λες να είμαι ένας ............................ κρυφοκιθαρίστας ;  :o

Πολύ, μα πάρα πολύ θα ήθελα να ήταν το πρότυπό τους.

Γούστο, οικονομία, τεχνική (με πάθος), δυναμικές, δάχτυλα, μελωδία, προσωπική υπογραφή.

Τα βλέπεις συχνά;

ο Trey Azagthoth των Morbid Angel...
Οχι ρε συ, πλάκα θα είναι. Αζαγκθώθ; Του άρεσε δηλαδή;

Από ότι βλέπεις...οι περισσότεροι που απαντάνε είναι οι μπασίστες. Ξέρεις οι περισσότεροι θα θέλανε να παίζουν κανονική κιθαρα, αλλά τους μπερδεύουν οι επιπλέον χορδές...

Κανένας πληκτράς σύντροφοι?

audiokostas είπε:
Θεέ μου, λες να είμαι ένας ............................ κρυφοκιθαρίστας ;
...με πρόλαβες....σύ είπας...

Evilnye είπε:
Κάτσε δηλαδή οι μπασίστες να απαντήσουμε τελικά ή όχι; :P

Α ναι κ αυτοί... και οι άλλοι οι dj...
νταξει οι dj αλλα οι μπασσιστες ειναι μουσικοι???? :P :P :P ;D

fuZZed είπε:
νταξει οι dj αλλα οι μπασσιστες ειναι μουσικοι???? :P :P :P ;D
Ξέρεις οι περισσότεροι θα θέλανε να παίζουν κανονική κιθαρα, αλλά τους μπερδεύουν οι επιπλέον χορδές...
Οι wannabe κιθαρίστες πόσο μάλλον δεν είναι μουσικοί, άρα και αυτοί οι μπασίστες επίσης :P

Εγώ που ξεκίνησα με μαντολίνο, μπορώ να συμμετάσχω?

SRV, Robin Trower.

Λοιπόν από την εμπειρία μου από τους άλλους - εγώ είμαι κιθαρίστας - Eric Clapton και Gary Moore...

Trending...

Νέα θέματα

Back