Αφήστε τα Όπλα και Καθήστε στα Πλήκτρα!

fleamail

Μέλος
Πόντοι
38
Έχω ένα καινούργιο κομματάκι και ήθελα να του βάλω μερικά πλήκτρα.

Όμως το έφερα από εδώ το έστριψα από εκεί αλλά η αστεία μου γνώση στα πλήκτρα δεν κατέβασε τίποτα.

Γι αυτό ζητάω βοήθεια από τους φίλους πληκτράδες και πιανίστες.

Το κομάτι βρίσκεται εδώ: http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=580962

Είναι το ticket, κάντε click στο mp3 για να το κατεβάσετε στο pc σας και μετά κάντε κάπου upload μόνο τα πλήκτρα που θα έχετε γράψει...

Αν γράψετε περισσότερα από ένα κανάλια και έχετε καλή σύνδεση δεν έχω πρόβλημα να τα ανεβάσετε όλα χωριστά για καλύτερο αποτέλεσμα...

Ποιος κάθετε τώρα να μπει στη διαδικασία να γραφτεί στο soundclick... Δε το ανεβάζεις στο noiz ή κάπου πιο βολικά?

(Λέτε να βαριέμαι αρκετά;;;; ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ)

Αν και θα έπρεπε να είναι στο Noiz δεν έχω άλλο χώρο δυστυχώς....
Πάρη, δεν το ανεβάζεις rapidshare?

Όπου μπορείς να το έχεις και σε wav, με καλή ποιότητα?

βασικά... τσέκαρε το Β4 ΙΙ της native instruments, έστω και στην demo του έκδοση... έχει πολλά (και τρομερά) vintage synths από όπου θα μπορούσες να πάρεις ιδέες για τον ήχο που θες...

elavd είπε:
Μετά από 2 χρόνια; ;D

Ποτέ δεν είναι αργά!

Εδώ οι άλλοι κυκοφορήσαν cd μετά απο 15 χρόνια (δε θυμαμαι τι και πως κάπου εδω μέσα το διάβασα)

Το άκουσα και εγώ έτσι!!! ;D

Πολύ ωραίο κομμάτι πάντως!!! ;)

Έχω πιάσει και ξεσκαλίζω όλα τα thread στα οποία είχα συμμετάσχει παλιά. Και επανέρχομαι, μήπως θα ήταν δυνατό να το ανεβάσεις π.χ. στο box ή εδώ για να το κατεβάσω, γιατί δεν έχω λογαριασμό στο soundclick???

Ωραίος!

Δεν πήγε χαμένο το ξεθάψιμο, το ακούσαμε κ άλλοι!

(Ωραία κ τα σχηματάκια στο soundclick! Τρελό groove ;D )

Δυστυχώς prang το project είναι σε ένα παλιό pc και θέλει μεγάλη ανασκαφή για να επανέρθει (άλλο daw, plugins, loops, άστα να πάνε  ;D)

Evilnye κακώς μου τα θύμισες αυτά! ;D Είναι ένα jazz bass που έχει φύγει από τα χέρια μου και ακόμη το μετανιώνω!  :'(

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back