Actor David Carradine found dead......

playloud

Μέλος
Πόντοι
38
http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/06/04/obit.david.carradine/index.html

Απλα respect γιατι οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ως πιτσιρικα θυμαμαι να μεγαλωνω με τον mr. Kung Fu (αλλα και τον David Niven στον "Φυγα" και τον Roger Moore στον "Ιβανοη" αλλα και τους "Αντιζηλους" με τον Tony Curtis και τον Vic Morrow στο "Combat")

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ, μου ήταν συμπαθής όσο λίγοι...κρίμα ρε γμτ νομίζω είχε κι άλλα να δώσει. Λες να τον φάγανε άραγε;

Ναι, το διάβασα χθες.....

Και ο Mr Γκλασχόπελ περνάει στη σφαίρα της ανάμνησης.

Rip.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κρίμα, το νέο όπως το είχα ακούσει εγώ μίλαγε για αυτοκτονία, κάτι που το απορρίπτει αυτό το άρθρο. Ελπίζω να μην του την κάνανε...

Πάει κ ο Bill...

Ανοιξα το Περι Ανεμων για να ανεβασω ενα thread για τον Carradine. Προφανώς υπάρχουν κ άλλοι fans :)

Γνωρίζει κανείς γιατί κρεμάστηκε?

R.I.P.

VietMan είπε:
Γνωρίζει κανείς γιατί κρεμάστηκε?
.... ναι, εμένα με είχε πάρει προχθές τηλέφωνο και μου το είπε  :P

Κρίμα όντως, κ εγώ χθες που το διάβασα στεναχωρήθηκα πολύ... :( Λίγο προς foul play το βλέπω όμως το πράγμα, βάσει αυτών που διάβασα...

Χάνουμε τα καλύτερα παιδιά. Κρατάτε γερα!

Άκουσε εκεί πράξη αυτοϊκανοποίησης.  :o :o :o

Τον παλιόγερο...

zestair είπε:
Άκουσε εκεί πράξη αυτοϊκανοποίησης.  :o :o :o
Πάει και η παλιά, καλή μ@λ@κία...όλα δύσκολα και high tech έγιναν...

Ken Park μου θυμίζει η ιστορία...Τη θυμάστε τη σκηνή με τον πιτσιρικά και την special αυτοικανοποιησή του??

οκ, εντάξει, αλλά το forum είναι ένα δημόσιο βήμα και μιλάμε για έναν νεκρό.

Λίγη ψυχραιμία, αν όχι σεβασμό, θα πρότεινα.

Πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχε πεθάνει και ο Michael Hutchence των INXS:

http://en.wikipedia.org/wiki/#Death

"The Coroner of New South Wales determined that Hutchence's death was the result of suicide, but analysis of the witness statements in the Coroner's report, the lack of a suicide note and other anecdotal evidence, such as the fact that Hutchence was found nude, has led some - including Hutchence's brother and other close relatives - to suggest that the death may have resulted from autoerotic asphyxiation."

audiokostas είπε:
οκ, εντάξει, αλλά το forum είναι ένα δημόσιο βήμα και μιλάμε για έναν νεκρό.

Λίγη ψυχραιμία, αν όχι σεβασμό, θα πρότεινα.
Εχεις δικιο.

Θρυλος! Ακομα και με το θανατο του ο τυπος μας εκανε πλακα.

Ο David Carradine ζει μεσα απ'τις ταινιες του και το βιο του.

παντως τα επεισοδια του kung fu που κυκλοφορουν στο ιντερνετ δεν παιζονται...

Trending...

Νέα θέματα

Back