action track...

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Βάλετε δυνατά τα ηχεία σας παρακαλώ (και προσοχή γιατί θα παραπονεθούν οι σκύλοι δίπλα...)

Κομμάτι για ένα παιχνίδι παλαιότερα...

Νομίζω ότι λέει (αλλά όπως πάντα, είναι μικρούλη μωρέ... :()

Νικόλας

ΥΓ. Το όνομα του χαρακτήρα δεν είναι Igor. Από αλλού βγαίνει το όνομα! ;)

igor1.mp3

Attachments

Αυτό είναι σε αντιπαράθεση του Τρίτωνα;

Δεν υπάρχει πιάνο ή ολοκληρωμένη δουλειά αλλά η ορχήστρα δεν είναι συμπληρωματική αλλά καθορίζει την σύνθεση. Δεν είμαι καθόλου καλός σ' αυτά αλλά λίγο σε Μάλερ νομίζω μου φερε .....

Ρε φίλε, μου φαίνεται απίστευτο που ακούγονται έτσι τα πνευστά αλλά και το attack στα timpani από VST !

audiokostas είπε:
Αυτό είναι σε αντιπαράθεση του Τρίτωνα;
Όχι καθόλου...
Αν φαίνεται έτσι, συγνώμη.

είπα στο θρεντ με το ερωτηματολόγιο ότι θα βάλω ένα κλιπ για το διαδύκτιο που έγραψα... (άσε που στο survey μέσα ρωτούσα τι genre είστε; Αγοράκι ή κοριτσάκι... Άσε...)

Για αυτό το έβαλα...

Θενξ φορ λισενινγκ

Nikolas vs Tritonas= 1-1 (Πάμε για πέναλτυ). :D

Nikolas είπε:
ρε σεις... μη βάζετε λόγια. Γουστάρω τα κομμάτια του Τρίτωνα! Σιγά που υπάρχει και ανταγωνισμός!
2-1 υπέρ σου...γιατί το παίζεις υπεράνω.... ;D

ΥΓ Πρέπει να έρθω να δώ από κοντά αυτά τα πνευστά...με σαχλόφωνο πως παίζουν άραγε?

!

Πάρα πολύ καλό για το σκοπό του!Εύγε!

(και αρκετά αληθοφανή τα vst's)

Πολύ ωραίο!... :)

(αν και αυτή την ώρα που το ακούω δεν μπορώ να το βάλω δυνατά!)

Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια! :)

Κάτι που δεν είχα προσέξει στην αρχή, και έγινα ρόμπα πρόσωπο με πρόσωπο είναι κάτι που είπε ο Κώστας για τον Μάλερ (γιατί έχω συνηθίσει τα Αγγλικά ονόματα... :().

Δεν έχει σχέση με Μάλερ. Αλλά με Στραβίνκσι (Stravinsky). Αν κάποιος ακούσει την ιεροτελεστία της Άνοιξης θα ακούσει το γιατί (υποθέτω ότι υπάρχει στο θρεντ με τον οδηγό). Και επί τι ευκαιρία το μικρό όνομα του Stravinsky είναι Igor! Όπως είπα το κομμάτι δεν το ονόμασα έτσι στην τύχη! ;D

Το παιχνίδι που υπάρχει το κομμάτι αυτό είναι το Diamonds in the Rough, του Έλληνα δημιουργού (και καλού φίλου) Άλκη Πολυράκη.

Nikolas είπε:
Δεν έχει σχέση με Μάλερ. Αλλά με Στραβίνκσι (Stravinsky). Αν κάποιος ακούσει την ιεροτελεστία της Άνοιξης θα ακούσει το γιατί (υποθέτω ότι υπάρχει στο θρεντ με τον οδηγό). Και επί τι ευκαιρία το μικρό όνομα του Stravinsky είναι Igor! Όπως είπα το κομμάτι δεν το ονόμασα έτσι στην τύχη! ;D
Έχεις δίκιο !!

Ήξερα ότι έχω ακούσει κάτι παρόμοιο.

Θυμάμαι ενίοτε τις μελωδίες / τεχνοτροπίες που έχω ακούσει απλώς είμαι άχρηστος στο να θυμάμαι ονόματα κλασσικών.

Αλλά θυμάμαι ότι το έχω ακούσει συγκεκριμένο έργο.

Αλλά ήταν too much για μένα.... ο ευγενικός τρόπος του αδαή να πει "δεν μου άρεσε".

Αξιοπρεπέστατη προσπάθεια (θα μπορούσε να "ντύνει" μουσικά από Disney-Φαντασία κι έτσι μέχρι thriller του τύπου Παρασκευή και 13).Η διάρκεια επιβάλεται να είναι μεγαλύτερη πιστεύω με αντίστοιχη κορύφωση του θέματος...

Ευχαριστώ.

Το κομμάτι γράφτηκε για συγκεκριμένη σκηνή σε ένα παιχνίδι, και άρα ήταν ακριβώς η διάρκεια που διαρκούσε η σκηνή! Θα ήθελα να το είχα κάνει παραπάνω, αλλά έχω και την εντύπωση ότι θα αποδυναμωνόταν τελικά.

Όπως και να έχει ευχαριστώ που άκουσες κάτι δικό μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back