Acoustic Arrangement - I Just Wasn't Made For These Times

Σπύρος Δέλτα

Spyros Delta

Κοντομάνικος
Πόντοι
533
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Φρεσκια ακουστικη διασκευη. Ακομα μυριζει στουντι-ιλα

3 δωδεκαχορδες, 3 εξαχορδες και 1 μπασο

I Just Wasn't Made For These Times -  Beach Boys απο το αλμπουμ Pet Sounds

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μόνο επαίνους έχω και τίποτα παραπάνω.

Η "εκτέλεσή" σου είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η... Δεν μπορεί να καταπιαστεί με τέτοιες κομματάρες ένας κοινός θνητός.

θα έλεγα ότι θα μπορούσε να είναι ένα take out από τα οριτζιναλ σέσσιον των wrrecking crew για λόγους που ίσως μόνο ο Brian Wilson ξέρει.

Το μόνο πρόβλημα με μένα είναι ότι ξέρω τόσο καλά την αρχική λήψη που μου λείπουν τα αρχικά όργανα και συνεπώς σε κάποια σημεία που κάποιο όργανο παίρνει πρωταρχικό ρόλο και έρχεται μπροστά και αντικαθίσταται με τα δικά σου με ξενίζει. Αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα.

Χαίρομαι για το "κατόρθωμά" σου, ειλικρινα σε ζηλεύω και εύχομαι να πας μπροστά και στον τομέα αυτό.

(μελλοντικά πού ξέρεις ίσως σε χρειαστώ !) :classic_love:

(ακόμα δεν έχω καταλάβει τι στο καλό θέλει τις εκτελέσεις σου ο πελάτης.....)

................................................................................................

tenor.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: Spyros Delta
μόνο επαίνους έχω και τίποτα παραπάνω.

Η "εκτέλεσή" σου είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η... Δεν μπορεί να καταπιαστεί με τέτοιες κομματάρες ένας κοινός θνητός.

θα έλεγα ότι θα μπορούσε να είναι ένα take out από τα οριτζιναλ σέσσιον των wrrecking crew για λόγους που ίσως μόνο ο Brian Wilson ξέρει.

Το μόνο πρόβλημα με μένα είναι ότι ξέρω τόσο καλά την αρχική λήψη που μου λείπουν τα αρχικά όργανα και συνεπώς σε κάποια σημεία που κάποιο όργανο παίρνει πρωταρχικό ρόλο και έρχεται μπροστά και αντικαθίσταται με τα δικά σου με ξενίζει. Αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα.

Χαίρομαι για το "κατόρθωμά" σου, ειλικρινα σε ζηλεύω και εύχομαι να πας μπροστά και στον τομέα αυτό.

(μελλοντικά πού ξέρεις ίσως σε χρειαστώ !) :classic_love:

(ακόμα δεν έχω καταλάβει τι στο καλό θέλει τις εκτελέσεις σου ο πελάτης.....)
Ευχαριστω.

Να θυμισω γενικα, οτι η μιξη ειναι προχειρη και καποια σολιστικα που αναλαμβανουν οι κιθαρες (οπως πχ η μελωδια του κλαρινου) δεν εχει "βοηθηθει" καθολου στη μιξη και στο Balance. Νομιζω ομως πως ηταν αξιοπρεπης για να ανεβει στο Noiz.

Την τελικη μιξη θα την αναλαβει αλλος.

Επισης η γεφυρα με το σολο του Theremin ηταν κατα παραγγελια κενη, να μη παιξω τιποτα πανω σε αυτο.

Λες να ειναι ο Brian και να θελει να φτιαξει ακουστικες βερσιον? ???

Λες να ειναι ο Brian και να θελει να φτιαξει ακουστικες βερσιον? ???
ό,τι και νάναι η δουλειά σου ήταν αξιοθαύμαστη.

• Ευχαριστώ
Reactions: Spyros Delta
Πάλι beach boys (τα αγόρια της παραλίας) έτσι?

Τελικά έχει περάσει τον Ατλαντικό το ... "κοντομάνικος".

Μπράβο ρε μάγκα!

Έσκισες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα