About Clavia ...

UnderGround

Μέλος
Πόντοι
28
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Θα σας πω μια ιστορια.

Τον Ιανουαριο αποφασισω να παρω ενα καινουργιο stage piano, περισσοτερο για να μελεταω παρα για live. Πουλαω το καλο μου Yamaha S80(respect),το οποιο για 4 χρονια με συντροφεψε αβασανιστα στην μελετη μου, στον φιλο freemind, και μετα απο ερευνα στο internet, και παροτρυνσεις γνωστων και φιλων αγοραζω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ το Νord Stage 88.To αγορασα απο καταστημα των Αθηνων(δεν θα αναφερω το ονομα του) οι κατοχοι του οποιου τυγχανουν να ειναι και φιλοι μου μετα απο την συνεργασια που εχουμε τα τελευταια χρονια. Το πηρα μεσω της ΑDAMCO φτηνοτερα απο το Thomman.

Το πρωτο οργανο μετα απο δυο μερες χρησης, καποια πληκτρα αρχισαν να κανουν εναν ηχο σαν να τριβονται δυο μεταλα μεταξυ τους, οταν το πληκτρο επανερχοταν στην φυσικη του θεση(δηλαδη γκλινκ,γκλινκ....).

Παρακαμτω το μαγαζι και το πηγαινω κατευθειαν στην Adamco. Το δευτερο που μου δεινουν ειχε τρεις γκρατζουνιες,ενα μικρο σπασιματακι σε ενα απο τα button του και καποια πληκτρα εκαναν τον ιδιο θορυβο.

Mετα απο μερικα email μεταξυ εμου και της Clavia μου απαντανε με αυτο :

Hello, i talked to Adamco today and they say its nothing wrong with the keyboard. I was also talking with the production team about this and they say that small differences can occur in the keyboard and since clearing this up Adamco as well i feel that this is just what it is, a small difference wich is normal, i hope after this you can finally enjoy your new keyboard, take care

Alexander Frodinger

Clavia technical support

Δηλαδη το ατομο μου λεει οτι πρεπει να πληρωσω ενα οργανο 3000 euro, αυτο να κανει σαν κουδουνιστρα και απο πανω οτι ειναι και κατι φυσιολογικο.

Πηγαινω και το δευτερο οργανο στην Adamco στις 1 Mαρτιου και μου παραγγελνουν ενα καινουργιο το οποιο εφτασε στην ελλαδα στις 16 Ιουνιου ενω απο την Adamco μου ειχαν πει τελος Μαιου....Αρα εγω για 3,5 μηνες μελετουσα πιανο στα synth πληκτρα του Kurzweil ...

Πηγαινω την δευτερα να τσεκαρω το μηχανημα για να το παρω επιτελους και τη να δω. Ρε παιδια εκτος οτι το σασι σε μερικα σημεια ειχε πανω στο κοκκινο καποιες ασπρες πιτσιλιες, σε ενα σημειο το σασι ειχε ενα μικρο τσαλακομα...Εκτος αυτου οταν παταγες τα μαυρα πληκτρα του κλαβιε ετριζε ολο το σασι !!!

Ζηταω φυσικα τα χρηματα μου αλλα αυτοι επιμενουν να ανοιξω και δευτερο. Εκτος του κουδουνισματος των πληκτρων το αριστερο του κλαβιε στην επαναφορα εκανε ενα επιβλητικο ΝΤΟΥΠ που ακουγοταν περα μακρια ... Ενοειται οτι δεν εβαλα κανενα απο τα δυο στην πριζα να δω εαν δουλευει....

Ζηταω τα λεφτα μου πισω,δεν μου τα δινουν διοτι δεν τα αγορασα απο αυτους, και στελνω το οργανο χωρις να το εχω αγγιξει καν, δηλαδη δεν το πηρα σπιτι, στο μαγαζι να το πουλησουν για να παρω μετα κατι καινουργιο. Ελπιζω να πουληθει ωστε να μελετησω και εγω καποτε σαν ανθρωπος...

Παιδια ξερω οτι η Clavia ειναι μια εταιρια που βγαζει οργανα που χρησιμοποιουν πολοι επαγγελματιες, τα οποια σε βαθος χρονου μπορει να ειναι πολυ αξιοπιστα και οτι οι Adamco(εαν παραβλεψω οτι ειναι μεγαλο καφενειο επειδη δεν εχει ενα μηχανημα για τεστ) εχει πολυ εξυπηρετικους υπαληλους οι οποιο πραγματικα προσπαθουν να βοηθησουν. Ξερω ομως ακομη οτι οταν εχεις συνηθισει στην ποιοτητα κατασκευης μιας ΚAWAI, μιας YAMAHA και μιας KURZWEIL δεν μπορεις να συμβιβαζεσαι με κουδουνιστρες, γιατι μονο εως τετοιο βλεπω το συγκεκριμενο οργανο.

Δεν ξερω τι εμπειριες εχετε με τα αλλα μοντελα τις εταιριας αλλα οι δικες μου με το συγκεκριμενο μοντελο ηταν τραυματικες. Μπορει να με πειτε περιεργο και "ψειρα" αλλα ειναι δικαιωμα μου να ζητω ενα μηχανημα των 3000 euro(το οποιο πολυ κακως δεν δοκιμασα πριν αγορασω,αλλα που να το δοκιμασω, να παω στην Γερμανια ) να ειναι ΑΨΟΓΟ.

Θα μπορουσα να το κρατησω και να καταπιω τα οσα μικροπροβληματα του μπροστα στο concept του και τον πολυ καλο ηχο, αλλα δεν μπορω να στηριξω μια εταιρια η οποια μου εκανε τετοια ζημια(περισοτερο ψυχολογικη). Θα ηταν κοροιδια προς το ιδιο μου τον εαυτο την στιγμη που εταιριες σαν τις παραπανω που ανεφερα μου εχουν προσφερει πολυ ποιοτικα μηχανηματα. Γιατι να μην στηριξω με τα χρηματα μου αυτες.

Εγραψα ολα τα παραπανω για να καταθεσω αυτη την πολυ κακη εμπειρια μου, γιατι ως μελος αυτου του forum θεωρω οτι επρεπε να την καταθεσω. Δεν πρεπει να γραφουμε μονο τα καλα.... Ακομη δεν το κανω για να αποτρεψω κανεναν απο το να αγορασει Clavia.Αυτα που εγω το βρισκω λαθος καποιον μπορει να μη τον πειραζουν καν.

Ευχαριστω .

:(

Οπότε τώρα που είναι το όργανο; Αφημένο να το αγοράσει κάποιος φουκαράς;

Εγω επεστρεψα το οργανο στο μαγαζι οπως θα εκανε οποιοσδηποτε που δεν ειναι ευχαριστημενος με κατι που αγοραζει. Ομως το οργανο πηγε στο μαγαζι χωρις εγω να το εχω παρει σπιτι μου, το μονο που εκανα ηταν να το δω στην αντιπροσωπεια, αρα ειναι ολοκαινουργιο.

Το ποιος θα το παρει απο εκει και περα ειναι δικο του θεμα. Το οργανο ειναι πια του μαγαζιου. Καποιον, οπως ειπα, μπορει να μην το ενοχλουν καποιες μικρες ατελειες που εμενα ενοχλουν παρα πολυ.

Εγω ειμαι καθαρος με τη συνειδηση μου, το ποιος θα το παρει δεν με ενδιαφερει. Περι ορεξεως ....

...Εγω ειμαι καθαρος με τη συνειδηση μου' date=' το ποιος θα το παρει δεν με ενδιαφερει. Περι ορεξεως ....[/quote']
Έχεις απόλυτο δίκιο και στο κάτω κάτω σε διαβεβαίωσαν από την ίδια την Clavia ότι έτσι τα φτιάχνουν.. Δεν είναι φουκαράς όποιος το αγοράσει αλλά υπεύθυνος της επιλογής του.

Στης φωτογραφίες φαίνεται μια χαρά χρωματικά πάντως. Δεν το έχω δει και από κοντά.. αλλά δεν το έχω δει και σε δράσει εκτός από μια φορα.

Τέλος πάντον με το λίγο που το δοκίμασες πως σου φάνηκε το clavie του σε σχέση με το s80;

Ζηταω τα λεφτα μου πισω' date='δεν μου τα δινουν διοτι δεν τα αγορασα απο αυτους, και στελνω το οργανο χωρις να το εχω αγγιξει καν, δηλαδη δεν το πηρα σπιτι, στο μαγαζι να το πουλησουν για να παρω μετα κατι καινουργιο. Ελπιζω να πουληθει ωστε να μελετησω και εγω καποτε σαν ανθρωπος...

:([/quote']

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ... κοιτα τι μαθαινεις στα forums.

Να σου πω εγω μια πιο απιστευτη ιστορια ?

Πηγα να το παρω εγω απο adamco την προηγουμενη βδομαδα και δεν μου το δωσαν γιατι ηταν κρατημενο για καποιον αυτο που ειχε ερθει!(μονο ενα stage 88 φερανε)

ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ !!!.χαχαχαχαχαχαχαχα φοβερο !

Ευχαριστω το νοιζ για την πληροφορηση πραγματικα !!!!

Τέλος πάντον με το λίγο που το δοκίμασες πως σου φάνηκε το clavie του σε σχέση με το s80;
Το κλαβιε του(εκτος ολων αυτων που ανεφερα) ειναι λιγοτερο βαρυ απο του S80 αλλα ειναι hammer action ενω του S80 απλα weight action.

Πάντως εγώ που έχω το Nord Lead' date=' μου έχει βγει σκυλι...![/quote']

Σκυλι, αλλα για πες μας για την ποιοτητα του πληκτρου του γιατι στα τεστ εχω διαβασει οτι ειναι αθλιο.

(μονο ενα stage 88 φερανε)
Δεν εφεραν μονο ενα, ισως ομως τα αλλα που εφεραν,εκτος απο το δικο μου, να ειχαν ηδη παραγγελθει.

Στης φωτογραφίες φαίνεται μια χαρά χρωματικά πάντως.
Δεν ειπα οτι ειναι ολα ετσι στο χρωμα. Το συγκεκριμενο ηταν. Παντως το καθενα απ'ολα που δοκιμασα ειχε και ενα διαφορετικο "κουσουρακι" εκτος των πληκτρων.

Ημουν κατοχος ενος nl3.Στο σπιτι επαιζα μια χαρα,στο στουντιο ακομα καλυτερα,οποτε ομως το επαιρνα σε live μονιμως ειχε προβλημα.Εκανε επανεκινηση συνεχεια και τιποτα δεν δουλευε σωστα.Παω λοιπον στην adamco και οι ανθρωποι ευγενεστατα τσεκαρανε το μηχανημα και μου ειπαν οτι ολα καλα απλα πρεπει να εχω σταθεροποιητη ρευματος(300ευρω) γιατι το 3 ειναι πολυ ευαισθητο στο ρευμα.Η απορια μου ειναι η εξης.Τοσα και τοσα μηχανηματα ποτε δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,το nord τοση ευαισθησια?Τελος παντων ειπα στην adamco να ρωτησει την clavia πιο σταθεροποιητη προτεινει ωστε να δουλευει παντου τελεια.Δεν απαντησαν ομως διοτι δεν θελανε να κανουνε διαφημιση σε καποια εταιρια.Θεωρησα γελοιο το γεγονος ενα μηχανημα των 2000 ευρω να εχει τετοια ευαισθησια στο ρευμα.Και οσον αφορα το κουβαλημα οταν ηδη κουβαλας αλλο ενα πληκτρο και μια βαλιτσα στα live εκτος αθηνας ενα ακομα βαρος οπως ο σταθεροποιητης ηταν προβλημα.Ετσι λοιπον το πουλησα ωραιοτατα σε ενα φιλο που το ηθελε μονο για να γραφει στο σπιτι!Αλλα γενικα η clavia δεν μας τα λεει καλα τελευταια και ειναι κριμα!

Εγω ειμαι κατοχος ενος Lead 2x και επισης το βρισκω σκυλι μετα απο 1 χρονο και κατι μηνες χρησεως σε προβες και live. Τα πληκτρα του τα βρισκω μια χαρα, αλλα δεν weighted ή οτιδηποτε τετοιο. Γενικως δεν εχω ακουσει και πολλα παραπονα για την Clavia, και μαλιστα θα αγορασω συντομα και το Electro, για το οποιο εχω επισης ακουσει πολυ καλα λογια.

Τωρα για το Stage, παρ'ολο που πηρε βραβειο καλυτερου stage piano, εγω το βρισκω πολυ υπερεκτιμημενο, ΚΥΡΙΩΣ για τα λεφτα του. Τα κουσουρια του ισως να οφειλονται στο οτι ειναι καινουριο μοντελο, χωρις βεβαια αυτο να ειναι δικαιολογια. Παντως φιλε Underground, θυμαμαι το post που ειχες κανει οταν το ειχες αγορασει, και για καποιο λογο δεν μου φανηκες τοτε και τοσο ενθουσιασμενος οταν το πηρες στα χερια σου.

Skouter, απο περιεργεια, περα απο αυτα που αναφερονται σε αυτο το thread, τι αλλο ασχημο παιζει με την clavia τελευταια?

Παντως φιλε Underground, θυμαμαι το post που ειχες κανει οταν το ειχες αγορασει, και για καποιο λογο δεν μου φανηκες τοτε και τοσο ενθουσιασμενος οταν το πηρες στα χερια σου.
Δεν ημουν ενθουσιασμενος για τους λογους που ανεφερα πριν. Το περιμενα πως και πως για ολα αυτα που ειχα διαβασει και ακουσει αλλα τελικα απογοητευτηκα.

Τωρα για το Stage, παρ'ολο που πηρε βραβειο καλυτερου stage piano, εγω το βρισκω πολυ υπερεκτιμημενο, ΚΥΡΙΩΣ για τα λεφτα του.
Να σου πω... Για αυτα που προσφερει απο πλευρας concept και ηχων(εαν εξαιρεσω τα ακουστικα πιανα του απο τα οποια δεν ενθουσιαστηκα) ειναι ΟΚ. Εαν ομως προσθεσουμε σε αυτα την ποιοτητα κατασκευης επρεπε να ειναι φτηνοτερο. Εαν η ποιοτητα κατασκευης του ηταν καλυτερη θα αξιζε τα λεφτα του.

Εαν ποτε παντως παρω κατι απο Clavia στο μελλον(που χλωμο το βλεπω) θα ειναι μονο κατι σε rack η module....

Exω το Νορντ Λιντ 2 απο το 1999 και ειναι σκυλί - με δεκάδες λάιβ, αεροπλάνα, χτυπήματα (εχει πιει και ... καπουτσίνο!) και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Το μόνο που του έμεινε είναι ένα βουβό πλήκτρο, από την πολύ κακομεταχείρηση... :roll:

Τα ίδια για το Ελέκτρο που το έχω 5 χρόνια . Αυτό μετράει μόνο μία απώλεια, τα'παιξε μία φορά από τα κακά ρεύματα καλαματιανού μπαρ, ότανκάηκε το τροφοδοτικό του...Αλλά γι' αυτό δεν νομίζω πως φταίει η Κλάβια... Τα ρεύματα, κυρίως εκτός Αθηνών, είναι χάλια...

Πιστεύω πως τα Κλάβια -με τα οποία παίζω χρόνια και απλώς εκφράζω άποψη- είναι γερά μηχανήματα και πως η Αντάμκο, τηρουμένων των αναλογιών (πιο πολύ στερεοφωνικά πουλάει, παρά όργανα) κάνει ό,τι μπορεί. Το τι μπορεί... Οχι και πολλά, καθώς δεν έχει εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα. Θα 'πρεπε να έχει, αλλά δεν ξέρω τον αριθμό ο΄ργάνων που πουλάει και αν την συμφέρει τελικά να πληρώνει άνθρωπο μόνο γι' αυτό...

Οσο για το στέιτς πιάνο, συμφωνώ πως μάλλον υπερεκτιμημένο είναι για τα λεφτά του. Με το Ελέκτρο και ένα 88 κοντρόλερ κάνεις τη δουλειά σου με λιγότερο από 100 ευρώ...

Οσο για τον φίλο που του είπαν για σταθεροποιητή.... Μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα το Λιντ μου και ήταν επειδή το καλώδιο τροφοδοσίας είχε παρά-τσακίσει από τη χρήση. Του έκανα έναν κόμπο με μονωτική ταινία και το πρόβλημα λύθηκε. Βέβαια, εμένα μου έκανε προβλήματα και στο σπίτι (όχι μόνο στο στέιτζ) Ωστόσο, πριν σκάσεις 300 ευρώ ψάξε το λίγο ακόμη θα σου πρότεινα

Χαιρετίσματα

Γιάννης

Παιδια για το nord lead2,και gia to nord electro δεν εχω ακουσει κανενα παραπονο ουτε εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα.Η δικαιολογια της adamco ηταν οτι το 3 χρειαζεται περισσοτερο ρευμα για να λειτουργησει απο οτι το 2 και για αυτο το λογω δημιουργει προβληματα.Το καλωδιο τροφοδοσιας το αλλαξα τρεις φορες αλλα μονιμως τα ιδια εκανε.Το stage και κατα τη δικη μου αποψη ειναι υπερεκτιμημενο!Το πουλησα παντως και πηρα ενα ms2000b και ενα v-synthxt.Για να ειμαι ειλικρινης το μονο που μου εχει ληψει απο το nord ειναι το user interface.Κατα τα αλλα οτι χρειαζομαι το εχω και με αυτα και εχω παθει τρελη πλακα με το xt!

(Katarxas suggnomi gia ta greeklish, alla to PC pou eimai twra de grafei ellinika. Suggnomi. An 8elei na to sbisei o moderator, as to sbisei.)

Eimai pianistas kai oloi pleon gnorizoun oti to kalutero stage piano auti ti stigmi to exei i Roland kai to lene RD700SX.

Ta ypoloipa kat' eme, aplws akolou8oun.

Sorry (gia ta greeklish kai pali)

K.

Αγαπητέ Κόκορα, περί γούστου κολοκυθόπιτα... Σε άλλους αρέσει το RD σε άλλους κάποιες σειρές της Yamaha, σε κάποιους (όπως εγώ) τα Kurzweil και πάει λέγοντας. Ωστόσο, πιστεύω πως κανείς δεν πρέπει να αγοράσει το Nord Electro για την ποιότητα των πιάνων του - αυτά πιστεύω είναι απλώς ένα συν (που δεν συγκρίνεται με τα παραπάνω όργανα που όμως έχουν μόνο καλά πιάνα) στα εξαιρετικά hammonds, rhodess, clavs, wurlies και στο γεγονός πως οι άτιμοι οι Σουηδοί έχουν καταφέρει να φτιάξουν το πιο γοητευτικό vintage keys simulator εδώ και πολλά χρόνια (άσε που είναι και το πιο ελαφρύ) :lol: ...

Αγαπητέ Κόκορα' date=' περί γούστου κολοκυθόπιτα... Σε άλλους αρέσει το RD σε άλλους κάποιες σειρές της Yamaha, σε κάποιους (όπως εγώ) τα Kurzweil και πάει λέγοντας. Ωστόσο, πιστεύω πως κανείς δεν πρέπει να αγοράσει το Nord Electro για την ποιότητα των πιάνων του - αυτά πιστεύω είναι απλώς ένα συν (που δεν συγκρίνεται με τα παραπάνω όργανα που όμως έχουν μόνο καλά πιάνα) στα εξαιρετικά hammonds, rhodess, clavs, wurlies και στο γεγονός πως οι άτιμοι οι Σουηδοί έχουν καταφέρει να φτιάξουν το πιο γοητευτικό vintage keys simulator εδώ και πολλά χρόνια (άσε που είναι και το πιο ελαφρύ) :lol: ...[/quote']
Εκεί είναι η διαφορά φίλε Γιάννη, ότι το Nord Stage πλασάρεται ως stage piano ενώ ουσιαστικά δεν είναι! Προσωπικά θα προτιμούσα το 76άρι παρά το 88άρι, που το παίρνεις ούτως ή άλλως για τα πιάνα του... 8)

Φίλε Αλχημιστή, συμφωνώ απολύτως μαζί σου... Λάθος να πάρεις Νord για τα πιάνα του, τελεία και παύλα. Αν παίζεις κυρίως πιάνο πρέπει μάλλον να κοιτάξεις αλλούς. Ωστόσο σε rock, reggae, ακόμη και jazz φάση που θέλεις όλα τα όργανα (και πιάνο) το stage την κάνει τη δουλειά του σαν all-in-one. Οσο για το 76, νομίζω πως βγήκε η θα βγει όπου να 'ναι (www.clavia.com)

Eimai pianistas kai oloi pleon gnorizoun oti to kalutero stage piano auti ti stigmi to exei i Roland kai to lene RD700SX.
Αν θελεις πραγματικο stage piano, το μονο που εχει πληκτρα πιανου(ξυλινα με πραγματικα σφυρακια) ειναι το Kawai MP8 το οποιο και εχω αποφασισει να αγορασω. Φυσικα δεν κουβαλιεται(32 kg) αλλα εαν θελεις να εχεις την πραγματικη αισθηση του πιανου πας εκει.

Αγαπητέ Κόκορα, περί γούστου κολοκυθόπιτα... Σε άλλους αρέσει το RD σε άλλους κάποιες σειρές της Yamaha, σε κάποιους (όπως εγώ) τα Kurzweil και πάει λέγοντας.
Συμφωνω και μ'αυτο, ο καθενας με τα γουστα του. Εκτος του οτι εχω το Κ2661,αρα εχω τους ηχους Kurzweil, δεν θα επερνα ενα Kurzweil stage piano για δυο λογους. 1ον οχι hammer action πληκτρα και 2ον πληκτρα Fatar ....

Προσωπικά θα προτιμούσα το 76άρι παρά το 88άρι, που το παίρνεις ούτως ή άλλως για τα πιάνα του...
Θα σου προτεινα το Nord Stage Compact το οποιο βγαινει το Σεπτεμβριο, εχει 73 waterfall πληκτρα(hammond like) και ειναι 9,7 κιλα. Απλα γλυτωνεις την κουδουνιστρα των βαρυκεντρισμενων πληκτρων την Fatar και εχεις το ολο concept την Clavia.

Ωστόσο, πιστεύω πως κανείς δεν πρέπει να αγοράσει το Nord Electro για την ποιότητα των πιάνων του - αυτά πιστεύω είναι απλώς ένα συν (που δεν συγκρίνεται με τα παραπάνω όργανα που όμως έχουν μόνο καλά πιάνα) στα εξαιρετικά hammonds, rhodess, clavs, wurlies και στο γεγονός πως οι άτιμοι οι Σουηδοί έχουν καταφέρει να φτιάξουν το πιο γοητευτικό vintage keys simulator εδώ και πολλά χρόνια (άσε που είναι και το πιο ελαφρύ) ...
Ενα καλο που μου εκανε το να περιμενω 3 μηνες να ερθει το stage, ηταν οτι επεσα με τα μουτρα στο Κurzweil K2661 μου, εμαθα και ακουσα πολλα πραγματα σε αυτο...

Θα το συγκρινω απο θεμα ηχων και concept με το stage, γιατι για το θεμα των πληκτρων δεν μπορω να το συγκρινω επειδη το Κ2661 εχει synth πληκτρα...

Λοιπον απο ακουστικα πιανα,rhodes,wurlies κτλ πιστευω οτι το Κurzweil ειναι καλυτερο απο το stage και εαν στα ηλ. πιανα ειναι πολυ κοντα, στα ακουστικα η Kurzweil ειναι μπροστα ....

Οσον αφορα στο hammond το μονο που δεν μπορει να κανει το Kurz ειναι upper και lower manual organ. Ομως το Κb3 simulation του ειναι εκπληκτικο και μαλιστα ξεροντας τα συν και τα πλην του ελεγχου των drawbars των Clavia, στο Κ2661 εχεις τα drawbars σε μορφη faders αρα εχει καλυτερη λειτουργικοτητα απο τα λαμπακια των Clavia. Φυσικα στα συν του Stage ειναι οι εξομοιωσεις Vox και Farfisa οι οποιες δεν υπαρχουν στο Κ2661(παρα μονο σε sampler μορφη).

Τωρα οσον αφορα το synth κοματι, εκει δεν συγκρινονται διοτι απλα το Κ2661 ειναι workstation.

Τελος καταλαβα οτι αυτα που ηθελα να κανω με το stage τα εκανα και με το Kurzweil(και πολλα παραπανω φυσικα) αρα ευτυχως που ηρθαν ετσι τα πραγματα για να παρω ενα πραγματικο stage πιανο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα