- Πόντοι
- 38
Kαι θεωρείς τον Behringer καλύτερο από τον RB?? Kαι μάλιστα τον RB μούφα?Gallien-Krueger 400RB σε προβάδικο στο Χολαργό
Τι να πω, γούστα είναι αυτά
Kαι θεωρείς τον Behringer καλύτερο από τον RB?? Kαι μάλιστα τον RB μούφα?Gallien-Krueger 400RB σε προβάδικο στο Χολαργό
Μήπως δεν είχες φτιάξει καλό ήχο στα pots; 8)Gallien-Krueger 400RB σε προβάδικο στο Χολαργό
Σωστά[Τι να πω' date= γούστα είναι αυτά
Εγω αν και δεν συμφωνώ μαζί σου' date=' σε καταλαβαίνω! Η αλήθεια είναι ότι και ο Hartke και ο Gallien είναι πολύ ανώτεροι ενισχυτές, αλλά ο Behringer έχει ενα χαρακτηριστικό που ψήνει άνετα έναν αρχάριο ή και κάποιον που δεν έχει την υπομονή.... Είναι γελοίο να φτιάξεις καλό ήχο με αυτο το μηχάνημα....[/quote']
Δηλαδή μας λες τώρα οτι για να φτιάξεις καλό ήχο στο μπάσο χρειάζεσαι υπομονή.Τι να πω.Εγώ νόμιζα ότι χρειάζεσαι ενα καλό όργανο και ένα καλό ενισχυτή!!!
Σου φαίνεται απίστευτο!!!Δηλαδή μας λες τώρα οτι για να φτιάξεις καλό ήχο στο μπάσο χρειάζεσαι υπομονή.Τι να πω.Εγώ νόμιζα ότι χρειάζεσαι ενα καλό όργανο και ένα καλό ενισχυτή!!!
Καλά φοβερό!!Απίστευτο!!Ορισμένοι Hartke π.χ. που αναφέρεις στην αρχή έχουν ένα ποτενσιόμετρο που οδηγεί το σήμα από το περνά κατά 100% από μια λάμπα προενίσχυσης εώς το 0%....
Και εγώ την προτιμώ ή ακόμα καλύτερα ένα SVT-Classic αλλά... $$$$$........Προτιμώ την απλότητα ενός Trace Elliot V-type.
αυτη η εντυπωση για να πω την αληθεια μου , εχω κι εγω για την hartke.εχω παιξει την ha2500. δεν θα συμφωνησω ομως με τους gallien.ειναι πολυ "γρηγοροι" και καθαροι ενισχυτες.Έχω παίξει με Gallien και με Hartke που ήταν μεγάλες μούφες.Τη καλύτερη σχέση τιμής/απόδοση έχει μακράν η Behringer (έχω παίξει μόνο με την 300άρα).δοκιμασε την behringer και αν σ αρεσει παρτη. απο ενταση δεν προκειται να "μεινεις". απο ποιοτητα ομως αν ακουσεις μια gallien-hartke-ebs τοτε θα ξηλωθεις. αυτη ειναι η αληθεια.
μια αξιολογη προταση με υπερβολικα καλο κατα την γνωμη μου value for money ' date=' νομιζω οτι ειναι οι combo της hughes&kettner.made in germany και φορανε και eminence. θα ηθελα πολυ την γνωμη σας , γιατι εγω δεν τους εχω παιξει αλλα μου εχουν κανει klik στην μικρομεσαια κατηγορια.
http://www.thomann.de/gr/hugheskettner_basskick_bk300_basscombo.htm
τι λετε? :roll: :wink:[/quote']
Oλίγον off topic:
Και εγώ ενδιαφερόμουν για του Hughes and Kettner για κιθάρα.Συγκεκριμένα τον μικρό δεκαπεντάρι αλλά και τη λαμπάτη κεφαλη ,
ήθελα να τους δοκιμάσω.Δεν τους έβρισκα όμως πουθενά.
Τώρα το καλοκαίρι που πήγα μια εκδρομούλα Ισπανία μπήκα σε 5 μαγαζιά με μουσικά όργανα,έτσι να δω τι παίζει..Και τα 5 είχαν όλους τους ΗΚ.Ολα!!
Μα καλά ...μέχρι και μέσα στο Corte Ingles το πολυκατάστημα(Λαμπρόπουλος style) είχε Hughes ενισχυτές!Και εδώ πουθενα΄.
Ειρωνεία:Δε κατάφερα να τους δοκιμάσω.Οπου έμπαινα έμπαινα έτσι για μια ματιά στα γρήγορα.Τελικά έμεινα με την όρεξη.Τουλάχιστον άναψα τον edition blue 15 και τον ξαναέκλεισα.Ετσι για να πώ ότι ΄κατι έκανα.
!!!Περαστικά!!!Παντως αν θες καθαροτητα στον ηχο σου η λαμπα δεν ειναι αυτο που ψαχνεις