A Book of Little Stories - Nikos Boubas

neeq

Μέλος
Πόντοι
38
Εφτιαξα, μετά από 10 χρόνια, μια συλλογή με κάποια κομμάτια μου.

Καποια γραφτηκαν το 2003, κάποια πιο μετα, κάποια φέτος. Ηχογραφήθηκαν όμως όλα μαζί, ένα Σαβ/κο του χειμώνα. Φτάσαμε καλοκαίρι για να αποφασίσω να τα εκθέσω, με ανάμικτα συναισθήματα για το αν έπρεπε.

Όπως και να'χει, είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα (οι περισσότεροι γνωρίζετε τη διαδικασία, για τους υπολοιπους, βαζετε 0 στο buy now).

http://boubas.bandcamp.com/

Neeq πολλά μπράβο από μένα για την εξαιρετική και πρωτότυπη δουλειά σου!  :)

Ευχαριστώ πολύ :)

Μου αρεσαν τα σχόλια περι ιδιαιτερότητας, δεν το κρύβω 8)

Πώς οι κιμπορντίστες έχουν ξεχωριστό κόσμο όταν συνθέτουν τα δικά τους έργα από το όταν παίζουν σε μπάντα, είναι ένα θαυμαστό έργο γεμάτο ερωτηματικά.

Νίκο δεν το έχω κατεβάσει,απλά άκουσα τα πρώτα 3 από τα 7.

Τα σέβη μου.

Για μένα αυτά που άκουσα είναι προοίμια μιας ολοκληρωμένης μουσικής συνθετικής δημιουργίας στο άμεσο μέλλον.

Λές να ανέβω και να ρίξουμε και κανένα ντουέτο;

Costas Siachamis είπε:
Πώς οι κιμπορντίστες έχουν ξεχωριστό κόσμο όταν συνθέτουν τα δικά τους έργα από το όταν παίζουν σε μπάντα, είναι ένα θαυμαστό έργο γεμάτο ερωτηματικά.
Είναι αλήθεια. Πέρα από το Pink Floyd tribute, και 2 θεατρικές παραστάσεις, δεν εχω παίξει σε σχήμα που να γουστάρω 100% το ύφος. Την παρέα ναι, τα λεφτά ναι, το μουσικό στυλ οχι ;D

Η επομενη δουλεια μου θα είναι κάποια electro κομματια με "analog style" synths που έχω ήδη ψιλοέτοιμα...

δεν ήθελα να ακούσω γιατί έχω μόνο ένα ηχείο, αλλά δεν άντεξα.

Θα μιλήσω λοιπόν μόνο για το αριστερό κανάλι και συγκράτησε τα λόγια μου γιατί είμαι σπουδαίος μουσικός και θα σε βοηθήσω, θα σε ανεβάσω ψηλά, θα χτίσω σχολεία :

πολύ ωραίες μελωδίες γαμώ τη ζωή μου.

Θα επανέλθω όταν αγοράσω μια ασφάλεια. Ή όχι, μπορεί να μην επανέλθω, αλλά ξέρω οτι θα ακούω και θα πουλάω μούρη οτι "αυτός είναι φίλος μου, τον κσέρο".

Μπράβο που επιτέλους το έβγαλες :)

blue είπε:
θα ακούω και θα πουλάω μούρη οτι "αυτός είναι φίλος μου, τον κσέρο".
Το κάνω κι εγω για σας, οπότε είμαστε τσερόκι ;)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΜΟ ΚΛΙΠ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. ΔΙΑΔΟΣΤΕ. ΤΟ 99% ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 5% ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ?

www.youtube.com/watch?v=yFCpN6emNcs

AYTON EINAI PROMO! Μπράβο ρε Νικ!

Το καλύτερο πρόμο του κόσμου! Σχεδόν καλύτερο απ'το προμο του Χριστού (η βίβλος) που λέει εξίσου ακαταλαβίστικα πράγματα!  ΝΑΙ!!!!!!!!!!!1

Λαιπών, είμαι εκτός Ελλάδος για τις επομενες δύο εβδομάδες, αλλά μετά θα το κατεβάσω και θα το χαρώ μια χαρά, ο χαρούμενος!

blue είπε:
Μπράβο που επιτέλους το έβγαλες :)
Ναι ντε.

Το είδα αργά (σήμερις) και είμαι πίσω από αυστηρό firewall.

Το απόγευμα όμως θα μαι εκεί....  ;D

Έχει παίξει κάμποσες φορές αυτες τις μέρες και θα παίξει κι άλλες.

Δεν είμαι συμβατός με το ύφος, άρα κατάλληλος για να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις (έκλεισα Καζαντζίδη για να σε ακούσω  ;D). Μόνο δύο παρατηρήσεις για το καλό:

Ι) άρχισαν πολύ γρήγορα να μου εντυπώνονται λεπτομέρειες (γύρω στη 2η ακρόαση θα έλεγα)

ΙΙ) ξενερώνω λίγο μόλις τελειώσει, οπότε φτου κι απ' την αρχή.

Well done. Καλώς εξετέθης.  8)

Υ.Γ: Βλέπω ότι υποστηρίζεις Πλακιά για κλαρίνο, πολύ φιλικά να πω ότι προτιμώ Μάκη Μπέκο ή το πολυβόλο τον Πάνο τον Πλαστήρα.

Ναι, το promo video είναι ένα κέντημα. Μπράβο.

Επιτέλους το άκουσα. Εύγε νέε μου, προσυπογράφω στεητμεντ μπλου και για τη δική μου ζωή.

Μια άλλη άγνωστη πτυχή του πονήματος του πληχτροπneeqτη είναι ότι καίτοι flac, τεστάρει αρκούντως το καταπληκτικό (με ευφυία και καλαισθησία στημένο) ηχοσύστημά μου (biamped και biwired σε monosexual crossoverless μεγάφωνα με bass-reflex open-baffle καμπίνα τοποθετημένα σε ανοιχτό δάσος με στρατηγικά τοποθετημένες μπασοπαγιδες -για τα άγρια μπάσα που επιτίθενται- και πέτρες για να διώχνουν τα στάσιμα) σε συχνοτικές περιοχές που δεν ήξερα μέχρι του χρόνου ότι υπάρχουν.

Περιμένω διαγωνίως το SACD σε 45 στροφές για να ανακαλύψω την περαιτέρω μαγεία ψηλάφισης του ήχου σε επίπεδο τι strap-on φοράει ο μπαίχτης.

Τι πανικος απο μοντεράτορες είναι αυτος? ;D

Ευχαριστώ παιδιά (που λέει ο λόγος παιδια, κοτζαμαν μαντράχαλοι).

Κώστα, ελπίζω να το είπες για καλό όλο αυτο :P

Και ναι, για το προμο βιντεο εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι νυχθημερον προχθες το απογευμα, για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Δε τσιγγουνευτηκα τα λεφτά, είπα θα πληρωσω όσο όσο στην αγορά του αλχαλίλι. και δικαιωθηκα από το αποτέλεσμα...25 downloads σε 3 μερες. Το dark side ποσα downloads είχε? ;)

Να τονίσω εδώ ότι δε στηρίζω Πλακιά για κλαρίνο, ούτε και Μπέκο. Απλά ήθελα να βάλω μια διακριτική φολκ πινελιά στο βίντεο. Οτι ο καλλιτέχνης δηλαδή, μπορει να στοχεύει σε παγκόσμιο κοινο, αλλά δεν ξεχνά και τις ρίζες του. Είναι ένα πάντρεμα αν θέλετε Ρομαντικού εθνικισμού και new age κουλτουρας.

Trending...

Νέα θέματα

Back