warchief είπε:
καλησπερα παιδια ξερω οτι το θεμα μαλλον ειναι πολυσυζητημενο και ζητω συγχνωμη γι αυτο το τοπικ.
Δε γίνεται να το αφήσω ασχολίαστο: Είναι μουσικό το φόρουμ, όχι αρχιτεκτονικό... Δε νομίζω να έχω ξαναδεί θέμα, σχετικά με το autocad!
ψαχνω ενα λαπτοπ για φιλο.το παιδι μολις εχει περασει σε σχολη(πολιτικων δομικων)οποτε υποθετω θα χρειαζεται και καποια προγραματα οπως autocad κτλ.ζητω λοιπον αρχικα το λαπτοπ να μπορει να σηκωσει τετοιου ειδους προγγραματα.κατα τ αλλα για ιντερνετ και παιχνιδια.τα χρηματα που διαθετει ειναι κοντα στα 800-1000 ευρα τι εχετε να προτεινετε???
ευχαριστω εκ των προτερων και ζητω ξανα συγνωμη...
Το autocad κοστίζει αρκετά...
Άρα πιθανολογώ ότι κοιτάμε σε κάποιο σπασμένο πρόγραμμα... Δυστυχώς η φοιτητικές άδειες της Adobe είναι απογοητευτικές...
Επίσης, οι τελευταίες εκδόσεις το autocad έχουν και 3-d δυνατότητες (και αρκετές, μάλιστα), άρα πρέπει να δούμε πως θα το χρησιμοποιεί. Η γυναίκα μου που είναι αρχιτέκτονας-μηχανικός, δεν κάνει 3-d και έτσι και παλαιότερος (αδύναμος) Η/Υ της κάνει. Κάποια στιγμή έβαλε το πολύ απλό sketch-up και ο Η/Υ γονάτισε αμέσως!
Επίσης, αν το βάζει στο Ιντερνετ, για παιχνίδια και τέτοια, ο Η/Υ δε θα αντέξει, τέτοιου μεγέθους πρόγραμμα. Είναι βαρύ, ειδικά αν αρχίσει τα μεγαλύτερα σχέδια...
Μήπως, λοιπόν, να πήγαινε σε κάποιο desktop, που με τα ίδια χρήματα (πάνω κάτω 1000 ευρώ) παίρνει κανείς πολύ καλό Η/Υ, με την οθονάρα του, κλπ; λέω τώρα...