Eίμαι ιδιοκτήτης ενος MOTIF ES6 και τα κάτωθι μπορώ νασε συμβουλεύσω.
1.Αν θελεις ισχυρο sampler' date=' το MOTIF ES και κυριως XS ειναι μονοδρομος.
2. Το ΜΟΤΙΦ δεν ειναι γαι αρχαριους, δυσκολο να το μαθεις, δυσκολο να το συνηθησειw αλλα ετσι και το συνηθίσεις μετα απλως πετάς. Ετοιμάσου για ζόρισμα.
3. Κάποιο ηχοι του δεν πειθουν καθόλουν ειδικοτερα τα Brass (μιλαω γιa ES) και τα Organs οποτε ειναι καλο να το ακουσεις γιατι και κάποιο αλλοι ηχοι του ειναι παρα πολυ καλοι.[/quote']
1. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο τόσο καιρό έχω κολήσει με αυτό και δύσκολα πείθομαι για κάτι άλλο. Για να ακριβολογώ...... δεν πείθομαι για κάτι άλλο σε αυτό το σημείο. Παντού, στα σημεία που ρώτησα μου έλεγαν πως το πιο ισχυρό γκάζι στα sampler είναι το Motif ES.
2. Το ξέρω πολύ καλά αυτό και για το λόγο αυτό εξέφρασα πιο πάνω τις... "φοβίες" μου για το μοντέλο αυτό.

Από την άλλη, με τη τρέλα που έχω φάει για πάρτη του, προθυμοποιούμε να ζοριστώ και μάλιστα πολύ για να το μάθω. Είχα ακούσει και άτομα-ιδιοκτήτες του που δήλωναν ότι το είχαν ενάμιση χρόνο και δεν είχαν μάθει ούτε τα μισά ( ! ). Τέλοσπάντων, ευχηθείτε μου καλό κουράγιο με την εκμάθησή του... :roll:
3. Αν και μάλλον θα πάω να το δοκιμάσω στο Νάκα, νομίζω ότι σε περίπτωση που χρειαστώ τέτοιου είδους ήχους (που μάλλον θα χρειαστώ) θα αγοράσω μια κάρτα ειδική για brass. Θα μου πείτε θα δώσω 200-300 euros για brass μόνο; Ε, βλέποντας και κάνοντας...
Και κάτι άλλο: Αυτό το controller
http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=?SKU=SYN0002413-000&ProductUUID=0&JumpTo=OfferList
ξέρετε αν είναι συμβατό με το Motif ES? Λογικά, θα είναι αλλά θέλω να σιγουρευτώ. Αυτά προς το παρόν...