Πως να την ανοιξω???

Aggelos22i

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους! Σημερα μετα απο 5 μερες παρελαβα απο thomman μια http://www.thomann.de/gr/fender_gitarrencase_black_tolex.htm ηρθε πολυ προσεγμενα και τελεια συσκευασμενη το προβλημα ομως ειναι οτι δεν ειχε τα κλειδια και η βαλιτσα ειναι κλειδωμενη... Υπαρχει καποιος τροπος να την ανοιξω η στελνω mail κλπ. κλπ. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μήπως είχε τα κλειδιά κολλημένα κάπου στη συσκευασία εκτός της θήκης;

(Πάντως μου θύμισες το ανέκδοτο που ένας Πόντιος μεγιστάνας αποφάσισε να κάνει το τελειότερο ιδιωτικό αεροδρόμιο και το έκανε κλειστό. :P )

RayDTutto είπε:
Μήπως είχε τα κλειδιά κολλημένα κάπου στη συσκευασία εκτός της θήκης;
οχι φιλε Ray δυστυχως το κοιταξα...

στείλε ένα mail να τους ρωτήσεις αλλά λογικά, όπως είπε και ο RayDTutto, θα ναι κάπου στη συσκευασία...

edit:

μόνο μαιλ λοιπόν....

marathon είπε:
Έχει κλειδιά ή νούμερα?
αριστερα δεξια κλειδια και στην μεση απλο σαν παλιο σεντουκι :P (ξανακοιταξα για τα κλειδια αλλα τιποτα θα καλεσω κλειδαρα  ::) ) αν και εχω βρει ηδη τροπο διαρρηξης

Την ανοιξα με εναν συνδετηρα και ασφαλως βρηκα μεσα τα κλειδια  :P ...

Aggelos22i είπε:
Την ανοιξα με εναν συνδετηρα και ασφαλως βρηκα μεσα τα κλειδια  :P ...
Ωραία θήκη πήρες...που την ανοίγει ο καθένας με ένα συνδετήρα! :D 8)

marathon είπε:
Ωραία θήκη πήρες...που την ανοίγει ο καθένας με ένα συνδετήρα! :D 8)
οχι και ο καθενας  :P αχαχαχαχ! Καλα τα λες σοφε μου αλλα τι να κανω...

Έτσι, για να ξέρεις...όταν ήρθε η Gibson μου από την Αμερική, ήταν κλειδωμένη...και ο φίλος που την έφερε και εγώ κοιταχτήκαμε και ένα κρύος ιδρώτας μας πέρασε...έγραφε βέβαια στο χαρτί ότι ο αρχικός κωδικός είναι 0000 και μετά φτιάχνεις ότι θέλεις...

marathon είπε:
Έτσι, για να ξέρεις...όταν ήρθε η Gibson μου από την Αμερική, ήταν κλειδωμένη...και ο φίλος που την έφερε και εγώ κοιταχτήκαμε και ένα κρύος ιδρώτας μας πέρασε...έγραφε βέβαια στο χαρτί ότι ο αρχικός κωδικός είναι 0000 και μετά φτιάχνεις ότι θέλεις...
:D η βαλιτσα ανοιγει με τον ιδιο τροπο που ανοιγουν οι χειροπεδες... Δηλαδη με ενα απλο ελασμα που το κανεις Γ και σπρωχνεις την κλειδαρια για να "ξεδαγκωσει" το γαντζακι... Αρα προστατευει μονο την κιθαρα (απο χτυπηματα) :P Παντως ειναι αρκετα συμπαθητικη με προσεγμενες ραφες και το εσωτερικο αρκετα ψαρωτικο!

υ.γ. Σκεφτομαι να κανω ενα βιντεακι στο youtube How to open a Fender Deluxe Case :P

Aggelos22i είπε:
:D η βαλιτσα ανοιγει με τον ιδιο τροπο που ανοιγουν οι χειροπεδες... Δηλαδη με ενα απλο ελασμα που το κανεις Γ και σπρωχνεις την κλειδαρια για να "ξεδαγκωσει" το γαντζακι... Αρα προστατευει μονο την κιθαρα (απο χτυπηματα) :P Παντως ειναι αρκετα συμπαθητικη με προσεγμενες ραφες και το εσωτερικο αρκετα ψαρωτικο!

υ.γ. Σκεφτομαι να κανω ενα βιντεακι στο youtube How to open a Fender Deluxe Case :P
Αρα εχεις ανοιξει ΚΑΙ χειροπεδες!!! :o ;D

marathon είπε:
Ναι...ξέρεις....έχει μία φίλη που θέλει παιχνιδάκια... :D :D ;)
παρεκτρεπομαστε!! :P θα με περασουν για δραπετη!

υ.γ. Σκεφτομαι να κανω ενα βιντεακι στο youtube How to open a Fender Deluxe Case Tongue
καντο, ξερεις ποσο κοσμο ξερω (κι εγω μεσα) που την εχει πατησει με κλειδωμενες θηκες? μεχρι και σε live εχω φιλο που δε μπορουσε να βγαλει την κιθαρα να παιξει  ;D

Alter είπε:
μεχρι και σε live εχω φιλο που δε μπορουσε να βγαλει την κιθαρα να παιξει  ;D
αχχααχαχαχ! αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που μου περασε απο το μυαλο... Λες να μου κολλησει σε κανα Live και να γινω ρομπα  ??? Παντως το βιντεακι παιζει να το κανω..

Aggelos22i είπε:
Παντως το βιντεακι παιζει να το κανω..
Αν θες σου συστήνω και παρτενέρ. ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back