Λοιπόν...Δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω και που να τελειώσω.Καινουριος στο site και βεβαια καινουριος και οσο αφορα την κιθαρα και γενικα οσο αφορα το rock.Ξεκινησα πριν απο 6 χρονια επαγγελματικα και συγκεκριμενα με μπουζουκι.Καλα το καταλαβατε ειμαι μπουζουξης!!!!Ειμουν βεβαια και απο τους τυπους που μισουσε το rock την ηλεκτρικη κιθαρα και καθε τι που ηταν εξω απο τον χωρο του σκυλαδικου και γενικα του λαικου τραγουδιου...Στην πορεια μου συναντησα ενα παλικαρι που ετυχε να ειναι συνεργατης μου ,κιθαριστας.Οταν λοιπον με ακουγε καμια φορα να γιουχαρω τις αντιληψεις του σχετικα με την μουσικη μου ελεγε..... ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ.... Ολα αυτα βεβαια αλλαξαν οταν επιασα στα χερια μου την νεα ηλεκτρικη κιθαρα του φιλου μου (IBANEZ JEM).Κατι αλλαξε μεσα μου!!!!Την επομενη μερα παω και αγοραζω μια ηλεκτρικη IBANEZ GIO των 250 ευρω και ενα πεταλακι...Ενα χρονο μετα (δηλαδη φετος) με βρισκει το 2009 με μια ibanez jem και με μια boss gt-10.Αυτοδιδαχτος πλεον με τον μονο δασκαλο τον LICK LIBRARY κυνηγαω να μπω σε κανα rock band και οχι να κλεισω δουλεια σαν μπουζουξης...Το ξερω σας κουρασα αλλα σας τα εγραψα ολα αυτα απλα για να μην πειτε ποτε.....ΠΟΤΕ.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: