Το ακούσατε ότι επιστρέφει για 10 + 10 και ίσως +10 συναυλίες ο Michael Jackson στο Ο2 του Λονδίνου? Για κάποιους είναι κοσμοϊστορικό γεγονός. Θα ψάξω να βρω το link κάποια στιγμή. Πριν πολλά χρόνια όταν ανακοίνωσε την συναυλία του στην Ελλάδα έγινε της Μαντόνας το κάγκελο, δυστυχώς ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά θυμάμαι τότε να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας όταν ακυρώθηκε η συναυλία. Δεν είναι άλλωστε μόνο τα τραγούδια αλλά και το σόου που κάνει.
Άσχετα με το αν σας αρέσει η μουσική του ή ο ίδιος σαν μουσικός θέλω να πιστεύω οτι αρκετοί εδώ μέσα που ασχολούνται με την παραγωγή ήχου, σέβονται τον ιθύνων νου πίσω από τον Μιχαλάκη που δεν είναι άλλος από τον Quincy Jones, τουλάχιστον στους πρώτους δίσκους του. Έχω δει αρκετούς ηχολήπτες/ερασιτέχνες ηχολήπτες ότι κάθονται ανά τα χρόνια και ενδελεχώς ακούνε τους δίσκους ξανά και ξανά γιατί έχουν αρκετά να διδάξουν για την παραγωγή ήχου.
Άσχετα με το αν σας αρέσει η μουσική του ή ο ίδιος σαν μουσικός θέλω να πιστεύω οτι αρκετοί εδώ μέσα που ασχολούνται με την παραγωγή ήχου, σέβονται τον ιθύνων νου πίσω από τον Μιχαλάκη που δεν είναι άλλος από τον Quincy Jones, τουλάχιστον στους πρώτους δίσκους του. Έχω δει αρκετούς ηχολήπτες/ερασιτέχνες ηχολήπτες ότι κάθονται ανά τα χρόνια και ενδελεχώς ακούνε τους δίσκους ξανά και ξανά γιατί έχουν αρκετά να διδάξουν για την παραγωγή ήχου.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: