Κάτι σα στούντιο...

Vegeterian

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα!

Έχουμε μείνει απο μία μπάντα που υπήρχε κάποτε μόνο η κιθάρα-φωνή και η ντράμς.

Οπότε είναι βαρετό να πηγαίνουμε να τζαμάρουμε δύο άτομα όπως καταλαβαίνετε. Επίσης η επαρχεία δε βοηθάει για ανεύρεση άλλων μελλών.

Οπότε σκευτήκαμε το εξής.

Να πάρουμε ένα mixer http://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_1202.htm και δύο ηχεία http://www.thomann.de/gr/kustom_ksc10ml.htm όχι πολύ άκριβα πράγματα μιάς και τα θέλουμε μόνο και μόνο για συνοδεία.

Σκευτόμαστε λοιπόν να συνδέσουμε το mixer με ένα pc και ότι όργανα λε'ιπουν να τα βάζουμε απο εκεί! Είτε απο κάποιο backtrack ή απο το guitar pro!

Είναι κάτι τέτοιο εφικτό? Πώς σας φαίνεται? Περιμένω τις απόψεις σας και εάν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο !

Καλό Σαββατόβραδο  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χεχ καλη φαση - πες μου που εισαι να ερθω να παοξω ολα τα υπολοιπα οργανα που σας λειπουν  ;D ;D

ναι ειναι εφικτο - σε αλλο καναλι θα παιζει ο υπολογιστης και σε αλλο εσεις.....το θεμα ειναι το πως θα συγχρονιστειτε.......που και παλι δεν ειναι τοσο δυσκολο.....σας λειπει μπασο και 1 2η κιθαρα αν καταλαβα καλα ετσι ?

messalion είπε:
χεχ καλη φαση - πες μου που εισαι να ερθω να παοξω ολα τα υπολοιπα οργανα που σας λειπουν  ;D ;D

ναι ειναι εφικτο - σε αλλο καναλι θα παιζει ο υπολογιστης και σε αλλο εσεις.....το θεμα ειναι το πως θα συγχρονιστειτε.......που και παλι δεν ειναι τοσο δυσκολο.....σας λειπει μπασο και 1 2η κιθαρα αν καταλαβα καλα ετσι ?
Ναι μπασάκι αν είχαμε και δεύτερη κιθάρα θα γινόταν πανικός!

Έλα στη παρέα μας να γεμίσεις το κενό έξω απτη Λαμία είμαστε στη Μακρακώμη  έχει καλό ψητό εδώ και κρασί  :P

Vegeterian είπε:
Ναι μπασάκι αν είχαμε και δεύτερη κιθάρα θα γινόταν πανικός!

Έλα στη παρέα μας να γεμίσεις το κενό έξω απτη Λαμία είμαστε στη Μακρακώμη  έχει καλό ψητό εδώ και κρασί  :P
σορρυ φιλος - ειμαι του ουζου και του θαλασσινου  ;D ;D

αλλα αμα περασω θα σου πω να σφαξεις τον αμνο τον συτεφτο και να τζαμαρουμε γυριζοντας την σουβλα

παντως πιστευω οτι θα την κανεις την δουλεια σου με τον τροπο που σκεφτεσαι!!

messalion είπε:
σορρυ φιλος - ειμαι του ουζου και του θαλασσινου  ;D ;D

αλλα αμα περασω θα σου πω να σφαξεις τον αμνο τον συτεφτο και να τζαμαρουμε γυριζοντας την σουβλα

παντως πιστευω οτι θα την κανεις την δουλεια σου με τον τροπο που σκεφτεσαι!!
Nαι ελπίζω να γίνει η δουλειά! Το μόνο που με προβληματίζει είναι το άν θα μπορέσω να συνδέσω το πισί με το μίξερ αλλα θα δούμε !

Vegeterian είπε:
Nαι ελπίζω να γίνει η δουλειά! Το μόνο που με προβληματίζει είναι το άν θα μπορέσω να συνδέσω το πισί με το μίξερ αλλα θα δούμε !
οπως συνδεεις το οργανο σου ετσι θα συνδεσεις και το pc.......

αν το pc βγαζει μικρο jack τοτε παιρνεις 1 καλωδιο απο μικρο jack σε μεγαλο - το μικρο παει στο pc και το μεγαλο στην κονσολα - και οτι παιζει το pc θα ακουγεται στο PA σου

Ρε παιδιά ... φωνάχτε με κι εμένα όταν θα έχει κοψίδια ... το έχω ανάγκη ... Δεν πειράζει που είμαι κάτω από το αυλάκι ... θα έρθω  ;)

parsifal είπε:
Ρε παιδιά ... φωνάχτε με κι εμένα όταν θα έχει κοψίδια ... το έχω ανάγκη ... Δεν πειράζει που είμαι κάτω από το αυλάκι ... θα έρθω  ;)
'Ελα έλα έχει για όλους  ;D

parsifal είπε:
αφου εισαι κατω απο το αυλακι πες μου να παμε μαζι  ;D

δεν ξερω για τον απο πανω αλλα εγω τρωω πολυ  ;D ;D

Λοιπόν βρείτε τα περι μεταφοράς και μόλις τελειώσει το πρότζεκτ έρχεστε για τζαμάρισμα και μετα μάσα μέχρι τελικής πτώσης  ;D

Full weekend δηλαδή  :P

Καλησπέρα!!!Σίγουρα γίνεται :)...Το μιξεράκι θα συνδέεται και με ένα καλώδιο RCA και mini jack!Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε ;)

Vegeterian είπε:
Αααυτό θα πει Ξένιος Ζεύς !!! Respect. Όσον αφορά στο θέμα σου, μπορείς τουλάχιστον να ετοιμάσεις μια γραμμούλα μπάσου να παίζει από το softwere που θα χρησιμοποιείς και με προσοχή στο τέμπο πλέον να τζαμάρετε ... Το έχω κάνει πολύ παλιά με φίλο που έπαιζε ηλεκτρονικά τύμπανα κι εγώ πιάνο. Έγραφα στο reason μια μπασογραμμή στο κομμάτι που θέλαμε να παίξουμε και τσούκου τσούκου, σιγά σιγά κάναμε κάποιους αυτοσχεδιασμούς πάνω σε απλά vamps.

messalion είπε:
αφου εισαι κατω απο το αυλακι πες μου να παμε μαζι  ;Dδεν ξερω για τον απο πανω αλλα εγω τρωω πολυ  ;D ;D
Έλα ... και είμαστε και κοντοχωριανοί ...

Vegeterian είπε:
Λοιπόν βρείτε τα περι μεταφοράς και μόλις τελειώσει το πρότζεκτ έρχεστε για τζαμάρισμα και μετα μάσα μέχρι τελικής πτώσης  ;D

Full weekend δηλαδή  :P
εσυ βασικα δεν θα φας γιατι εισαι "vegeterian"  ;D ;D

και επισης εγω την δικη μου προσκληση την θελω με p.m. (επισημα πραματα  :D :D)

Έλα ... και είμαστε και κοντοχωριανοί ...
:o :o δλδ ??

messalion είπε:
εσυ βασικα δεν θα φας γιατι εισαι "vegeterian"  ;D ;D

και επισης εγω την δικη μου προσκληση την θελω με p.m. (επισημα πραματα  :D :D) :o :o δλδ ??
Nαι το πόσο Vegeterian είμαι ρώτα τη ταβέρνα της γειτονιάς  ;D

Μόλις με το καλό έρθουν τα μηχανήματα θα σας ενημερώσω για τη εξέλιξη του πρότζεκτ γιατί σίγουρα κάπου θα χρειαστώ μία βοήθεια  ;)

Vegeterian είπε:
Nαι το πόσο Vegeterian είμαι ρώτα τη ταβέρνα της γειτονιάς  ;D

Μόλις με το καλό έρθουν τα μηχανήματα θα σας ενημερώσω για τη εξέλιξη του πρότζεκτ γιατί σίγουρα κάπου θα χρειαστώ μία βοήθεια  ;)
μπαααα δεν νομιζω να χρειαστεις κατι - ειναι πολυ ευκολο στην συνδεση και στην χρηση

messalion είπε:
δλδ ??
Είδα ότι είσαι από εκεί που είσαι. Μπες κι εσύ στο προφίλ μου να δεις από που κρατάει η σκούφια μου ...

parsifal είπε:
Είδα ότι είσαι από εκεί που είσαι. Μπες κι εσύ στο προφίλ μου να δεις από που κρατάει η σκούφια μου ...
δεν το εγραφε εχτες που κοιταξα - μην εισαι τσατσος  ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back