Δεν ξεδιπλώνει το μενού στον I

Νομίζω ότι το βρήκα....

.....?

Μπήκα απο firefox και με δείχνει αποσυνδεδεμένο κάνω εγγραφή και συνδέομαι κανονικά.

Δεν βλέπω την λίστα όμως με τους συνδεδεμένους και δεν ξέρω αν είμαι μέσα και επανασυνδέομαι.

Ερώτηση 1: Πως; μπορώ να δώ την λίστα με τους συνδεδεμένους στο firefox και να το ελέγκξώ.  ??? ??? ???                    ???

Καπάκι, αφού αποσυνδέομαι απο firefox, μπαίνω απο internet explorer 6.0 και μου λέει ότι είμαι συνδεδεμένος (χωρίς να κάνω σύνδεση). Γνώμη μου ότι όποτε "με βλέπει" ο internet explorer με συνδέει γιατί παρατηρώ και τον χρόνο μου, χτές ήμουν 2 μέρ, 5 ώρες και 28 λεπτά συνδεδεμένος και σήμερα 2 μέρες 6 ώρες και 29 λέπτά.

...............................'

Το μενού εξακολουθεί να μην δουλεύει.

Ο Harialtron μου έστειλε pm το βράδυ και μου λέει ότι δεν με βλέπει συνδεδεμένο.

Πως όμως..............αν αυτό συμβαίνει, με συνδέει ο internet explorer όποτε με βλέπει, το σταματάω? Δεν θέλω να βλέπει ο καθένας το προφίλ μου και όποιος συνδέεται με τον υπολογιστή  μου να μπορεί να μπεί..........

??? ??? ???

??? ??? ??? ???

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Το ένα είναι άσχετο με το άλλο harry.

1. Για το ότι σε θυμάται ο explorer και όχι ο firefox έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις των browser. Οχι με το Noiz.

2. Για να φαίνεσαι στους άλλους logged in ή μη, το ρυθμίζεις στο προφίλ σου στην αντίστοιχη επιλογή.

3. Αν το Menu δεν ξεδιπλώνει για να σου εμφανίζει τις επιλογές, έχει να κάνει με τον IExplorer μόνο.

yameth είπε:
Το ένα είναι άσχετο με το άλλο harry.

1. Για το ότι σε θυμάται ο explorer και όχι ο firefox έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις των browser. Οχι με το Noiz.
Πως το κάνω αυτό? Να ρυθμίσω τον brownser έτσι που να μην με θυμάται? Please είμαι λίγο άσχετος με το internet και θα ήθελα λίγο αναλυτικές οδηγίες ε ε ε ε έτσι να μην χαθώ. Ευχαριστώ. :)

Το θέμα μας δεν είναι αυτό. Μπορείς να το θέσεις στο "Περι ανέμων..."

καλά. Σωστά, έλεγα μήπως μπορούσαμε να το κοιτάξουμε.....

Συγνωμη παιδια,αλλα το προβλημα παραμενει.

Μπορει να φτιαχτει η πρεπει να αλλαξω browser;

Προσπαθώ να βρώ το πρόβλημα.

Ποιός άλλος έχει πρόβλημα με το μενού;

Εγώ.Προχθες δουλευανε.Εδώ και δυο μέρες τώρα δεν εμφανίζονται τα υπομενού όμως.

Αν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, και ο Ηuber είχε το ίδιο πρόβλημα στο site του και η λύση που έδωσε ήταν ''Get Firefox''.

http://www.nikhuber-guitars.com/2006_home.htm

Me too Boss, πάντως έχω προσέξει ότι δεν μου φορτώνει πλήρως τη σελίδα (όπως και ο κοράκιος), μαλλον μένουν μόνο τα μενού, ανεβάζω και ενα screenshot:

"waiting for http://www.noiz.gr/....."

και μια με το mouse στο Noiz Cafe.

Eμένα τώρα τα δείχνει.Οτι να ναι.

Εκτος αν έκανε ο boss κάτι.

Eμενα παλι δεν ξεκολλαει...  ???

Αυτο το προβλημα μου παρουσιαστηκε μετα την αναβαθμιση του site και παντα χρησιμοποιω ΙΕ7.0, δεν μου εχει ξανασυμβει για να πω οτι φταιει ο browser.

Στο δικό μου ΙΕ7 διορθώθηκε.

Εσβησα όλα τα temporary files (προσωρινά αρχεία) και όλα επανήλθαν.

Δηλαδή: Tools>internet options>Browsing history>delete>temporary internet files

Κλείστε κι ανοίξτε τον πάλι και όλα θαναι ΟΚ.

Προσφατα(χθες) διεγραψα ολα τα temporary files, cookies και ολα αυτα γενικα οποτε σε μενα δεν λειτουργει αυτο.

Ενταξει τωρα, ψυλλου πηδημα η κατασταση, μια χαρα λειτουργω και ετσι απλα μου παραμενει η απορια.  :)

Εσβησα όλα τα temporary files και ειναι ενταξει.

Πριν ειχα το ιδιο προβλημα.

Trending...

Νέα θέματα

Back