Δεν ξεδιπλώνει το μενού στον I

harry

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως θα αποσυνδεθώ γιατί έχει κολήσει το κουμπί μου "προφίλ" και δεν μου βγάζει την επιλογή "logout"?

???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν κοιτάξεις εδώ πάνω απο τα post θα δείς το tree ..

Noiz.gr > Forum > The Noiz Cafe > About Noiz > logout

tugito είπε:
Αν κοιτάξεις εδώ πάνω απο τα post θα δείς το tree ..

Noiz.gr > Forum > The Noiz Cafe > About Noiz > logout
τι εννοεί ο ποιητής ???

σύντροφε tugito,

το tree σου δείχνει το πού βρίσκεσαι και δεν είναι μέρος του μενού για αποσύνδεση :)

Δεν βλέπω πρόβλημα. Συνεχίζει να υφίσταται σε σας;

Α... μήπως από κάτω το banner ήταν flash; Αν ναι, το flash κρύβει το ξεδίπλωμα του μενού από πίσω. Κάντε refresh για ν' αλλάξει η διαφήμιση και όλα θα είναι Ο.Κ. Αν είναι αυτό...

Εμενα δυο μερες τωρα δεν μου ανοιγουν τα μενου.

Εκανα refresh πολλες φορες, εκλεισα και ξανα ανοιξα  την σελιδα του noiz αρκετες φορες,αλλα τιποτα.

Τι αλλο να κανω;

Για ποιό λόγο να θες κάνεις logout?  :D

Τσέκαρε επίσης αν έχει φορτώσει πλήρως η σελίδα (π.χ. στον Internet Explorer κάτω αριστερά) γιατί δεν κατεβαίνουν αλλιώς  ;)

Vartanis είπε:
Εμενα δυο μερες τωρα δεν μου ανοιγουν τα μενου.

Εκανα refresh πολλες φορες, εκλεισα και ξανα ανοιξα  την σελιδα του noiz αρκετες φορες,αλλα τιποτα.

Τι αλλο να κανω;
+1 Ουτε και σε μενα εμφανιζονται τα μενου

Εμπρος modulators!  ;)

Μπορείτε να κάνετε ένα Print screen (πλήκτρο PrtSc), να σώσετε αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας σαν εικόνα και να την ανεβάσετε εδώ σας παρακαλώ;

Αυτο ζητας?

By the way το "χερακι" απ το ποντικι ηταν πανω στο noiz cafe αλλα δεν φαινεται στην φωτογραφια...

Το μενου παλι δεν ανοιγε

jmone είπε:
τι εννοεί ο ποιητής ???
Βρε παιδιά εννοώ ότι αν κοιτάξτε εδώ που διαβάζετε, πάνω  από το πρώτο ποστ της σελίδας θα δειτε το tree που λεω (Noiz.gr > Forum > The Noiz Cafe > About Noiz > logout). Δηλαδη εχει εκει δευτερη φορά το logout και εφόσον δεν στο εμφανίζει στο μενου μπορεις να το πατήσεις κι απο εκεί...

:(

σορρυ αν δεν το ειπα καλα..

tugito είπε:
Βρε παιδιά εννοώ ότι αν κοιτάξτε εδώ που διαβάζετε, πάνω  από το πρώτο ποστ της σελίδας θα δειτε το tree που λεω (Noiz.gr > Forum > The Noiz Cafe > About Noiz > logout). Δηλαδη εχει εκει δευτερη φορά το logout και εφόσον δεν στο εμφανίζει στο μενου μπορεις να το πατήσεις κι απο εκεί...

:(

σορρυ αν δεν το ειπα καλα..
Νομιζω πως εκεινο το logout στο tree που λες, αν σε πιανω, ειναι το ονομα του θεματος.

χμ... νομιζω οτι το να δουλευω υπερωρίες και να γραφω στο νοιζ απο την δουλεια μονο τουβλιες θα με κάνει να πετάω..

εχεις δικιο..

πω πω.. εγραψα πάλι.. αξίζω κάρμα για την τουβλιά μου. παντως καλό ήταν σαν ιδέα..!!

;D

tugito είπε:
χμ... νομιζω οτι το να δουλευω υπερωρίες και να γραφω στο νοιζ απο την δουλεια μονο τουβλιες θα με κάνει να πετάω..

εχεις δικιο..

πω πω.. εγραψα πάλι.. αξίζω κάρμα για την τουβλιά μου. παντως καλό ήταν σαν ιδέα..!!

;D
Χααχ!Α ρε ποιητη!  ;D

Προφανώς όλο το Menu δεν ξεδιπλώνει και όχι μόνο το logout, και συμβαίνει σε όσους έχουν Internet Explorer 7.0; Στο firefox δεν συμβαίνει ούτε και στο Chrome.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οντως και το chrome κομπλέ. Προφανώς έχει να κάνει με explorer και νομίζω ότι στον explorer 8 beta 2 δουλεύει κανονικά πάντως.

και σε μενα σταματησε να δουλευει εδω και καναδυο μερες (σε slimbrowser - Explorer 6+ based)

Trending...

Νέα θέματα

Back