- Πόντοι
- 16
Έχω μια απορία σε σχέση μ' ένα συγκεκριμένο θέμα κατα την ηχογράφηση.
*Να τονίσω πως δεν ξέρω αν ο τίτλος που έβαλα είναι σωστός μιας και είμαι πολύ άσχετος επί του συγκεκριμένου θέματος δυστυχως...αυτός είναι και ο λόγος που θα ήθελα επειγόντως τα φώτα σας!![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Μπαίνω στο ψητό:
Ας υποθέσουμε ότι έχω κάποια αγαπημένα εφέ όπως: Korg Kaoss Pad 2, Boss Dynamic Filter, Boss space echo
Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής: Αν μπορώ με κάποιον τρόπο να κάνω έτσι τη σύνδεση ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τα εφέ reatime και να έχουν επίδραση πάνω στην ήδη γραμμένη κιθάρα.
Π.χ Έχω γράψει ένα θέμα κιθάρας μέσα στο DAW σε κάποιο κανάλι και μετά κάνω πάλι rec αλλά αυτή τη φορά καθώς παίζει το κανάλι της κιθάρας εγώ πειράζω το Korg Kaoss Pad 2 ή το space echo ή το Dynamic filter και δημιουργώ realtime effects που αποθηκεύονται όμως μέσα στο κανάλι και τα κρατάει.
Έχει κανείς ιδέα αν γίνεται αυτό;; Αν ναι πως;;;
*Ο στουντιακός μου εξοπλισμός είναι:
-AKAI EiE Pro (sound card)
-Focusrite Trackmaster Pro Rack (προενίσχυση)
-Lexicon MX200 Rack
-Line 6 Pod Pro Rack
-Yamaha HS-8
-Mac Mini
Ευχαριστώ και σόρρυ για τη ζαλούρα και την τεράστια περιγραφή.... ;D
*Να τονίσω πως δεν ξέρω αν ο τίτλος που έβαλα είναι σωστός μιας και είμαι πολύ άσχετος επί του συγκεκριμένου θέματος δυστυχως...αυτός είναι και ο λόγος που θα ήθελα επειγόντως τα φώτα σας!
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Μπαίνω στο ψητό:
Ας υποθέσουμε ότι έχω κάποια αγαπημένα εφέ όπως: Korg Kaoss Pad 2, Boss Dynamic Filter, Boss space echo
Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής: Αν μπορώ με κάποιον τρόπο να κάνω έτσι τη σύνδεση ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τα εφέ reatime και να έχουν επίδραση πάνω στην ήδη γραμμένη κιθάρα.
Π.χ Έχω γράψει ένα θέμα κιθάρας μέσα στο DAW σε κάποιο κανάλι και μετά κάνω πάλι rec αλλά αυτή τη φορά καθώς παίζει το κανάλι της κιθάρας εγώ πειράζω το Korg Kaoss Pad 2 ή το space echo ή το Dynamic filter και δημιουργώ realtime effects που αποθηκεύονται όμως μέσα στο κανάλι και τα κρατάει.
Έχει κανείς ιδέα αν γίνεται αυτό;; Αν ναι πως;;;
*Ο στουντιακός μου εξοπλισμός είναι:
-AKAI EiE Pro (sound card)
-Focusrite Trackmaster Pro Rack (προενίσχυση)
-Lexicon MX200 Rack
-Line 6 Pod Pro Rack
-Yamaha HS-8
-Mac Mini
Ευχαριστώ και σόρρυ για τη ζαλούρα και την τεράστια περιγραφή.... ;D