φυσικά, όταν δηλαδή ο Grant Greene ή ο Wes παίζαν καθαρά, δεν είχε λίγο βρώμα;marathon είπε:Aναζητώντας τον clean ήχο (όπως λέει ο τίτλος), θα τα έκανες αυτά? ;D ;D
είναι όντως για το άσυλο, τις 3 πρώτες οκτάβες τις παίζει με πένα και τις 3 επομενες με αντίχειρα ΣΤΑΘΕΡΑ ;DΘέλω να παρατηρήσεις το πως συνδυάζει καμιά 30αριά διαφορετικά είδη χτυπήματος, για να βγάλει το ριφ και τα... παρελκόμενα ;D
Ο άνθρωπος είναι ψυχασθενής ;D
δεν εχεις ακουσει πολυ country φαινεται.... ;Dτο υπερκαθαρό υπάρχει μόνο για κάντρι
Τότε, απλά, δεν έπαιζαν καθαρά, έπαιζαν με λίγο βρώμα ;Dskantzos είπε:φυσικά, όταν δηλαδή ο Grant Greene ή ο Wes παίζαν καθαρά, δεν είχε λίγο βρώμα;
Τα κοπανάμε, γιατί οι συγκεκριμένοι μαγνήτες (CS54) είναι low output από τη μαμά τους, αδύναμοι σε σχέση με άλλους...μπορεί να ακούγονται "λίγοι" αλλά τη βιντατζίλα και τη γλύκα τους, δύσκολα τη βρίσκεις αλλούνομίζω σε πολύ καθαρό ήχο σε στρατ με 9ρες - 10ρες τα καντίνια συχνά ακούγονται λίγο αδύναμα και για αυτό τα κοπανάμε .
Βασικα τα κοπαναμε γιατι δεν εχουμε σεταρει σωστα την κιθαρα μας.... ;DΤα κοπανάμε, γιατί οι συγκεκριμένοι μαγνήτες (CS54) είναι low output από τη μαμά τους,
και πολυ καλα κανει και ερχεται ,ειναι αναμφισβητητα ο βασιλιας.στο νού μου έρχεται Hank Marvin
Εκεί κοντά είμαι και εγώ...freerock1974 είπε:Για μενα αυτος ειναι ο clean ηχος στρατ και φυσικα ο Μαρκος ο καλυτερος παιχτης καθαρης στρατ...
odis13 είπε:Δε ξερω για εσας, αλλα για εμενα αυτο ειναι ΗΧΑΡΑ.
γιατι βαριεσαι να την σεταρεις σωστα... ;Dαλλά γιατί να μην μπορείς να μπιστίξεις και έτσι;
Oχι παιζει. Ειναι. .&-Superfunk είπε:καλα αυτος ο τυπος παιζει να ειναι και ο καλυτερος ρυθμικος κιθαριστας του πλανητη...τον ειχα δει με τον Maceo Parker (μαλιστα εχω και μια...πενα που μου χαρισε οταν πηγα να το συγχαρω μετα το Live... ;D)...AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ παιχτης....
δεν είπα ότι όλοι οι καντρηδες παίζουν υπερκαθαρά, απλώς ότι δεν παίζει ο κόσμος τόσο καθαρά σε άλλα είδηSuperfunk είπε:δεν εχεις ακουσει πολυ country φαινεται.... ;D
μα αυτό λέω, το καθαρά είναι σχετικό. Ειδικά τις εποχές που δεν υπήρχαν ενισχυτές 100 βατ με 3 κανάλιαΤότε, απλά, δεν έπαιζαν καθαρά, έπαιζαν με λίγο βρώμα ;D
είναι πολύ απλά τα πράγματα για καλά καθαρά σε στρατ: ο μαγνήτης γενικά πιο ψηλά στα καντίνια και 11ρεςγιατι βαριεσαι να την σεταρεις σωστα... ;D