Όνομα για συγκρότημα

dalla_vale

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Λοιπόν κατ' αρχήν δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ το topic  :-[

Κατα δεύτερον, ψάχνουμε όνομα για το συγκρότημα μας επειδή πλησιάζει το 1ο live..

Έχουμε στερέψει από (τις λίγες) ιδέες που είχαμε..

Παίζουμε alternative rock κυρίως

Έχει κανείς να προτείνει κάτι;;  :) :)

No Borders

ή

Cross The Line

ή

Blood Lovin' Jokers

ή ό,τι πιασάρικο σας έρθει στο μυαλό.

Υπάρχουν πολλά ερεθίσματα εκεί έξω για να βρείτε όνομα.

φιλε ονομα για το γκρουπ σου θα το βρεις εσυ να βρεις κατι που να σε εκφραζει οχι να σου βρουνε οι αλλοι

magosbap είπε:
φιλε ονομα για το γκρουπ σου θα το βρεις εσυ να βρεις κατι που να σε εκφραζει οχι να σου βρουνε οι αλλοι
Σωστος 100%.

Συμφωνώ και εγώ απόλυτα με εσάς, αλλά δεν μας έρχεται τίποτα στο μυαλό και πρέπει να βρούμε γρήγορα  :-\

Άνοιξε ένα αγγλοσαξονικό κιθαριστικό περιοδικό και ταίριασε δύο-τρεις λέξεις (επίθετα / ουσιαστικά) που θα βρεις σε δύο άσχετες σελίδες.

mscmkr είπε:
Άνοιξε ένα αγγλοσαξονικό κιθαριστικό περιοδικό και ταίριασε δύο-τρεις λέξεις (επίθετα / ουσιαστικά) που θα βρεις σε δύο άσχετες σελίδες.
;D  ;D  ;D  Θεός!  ;D  ;D  ;D

Καταρχάς δεν μας είπες ποσοι είστε, αν ειναι σκληρό αλτερνατιβ ή χαλαρό, αν έχετε ελληνικό ή ξένο στίχο...

Anyway, για ελληνικό στίχο

ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ ΔΙΧΩΣ ΟΝΟΜΑ

για αγγλικό στίχο

NAME ANXIETY

;)

Alchromia-Alchemy-Zenith-Albatros-Albus (είναι νομίζω το "λευκό" στα λατινικά)..

Αν δεν μας δώσεις κάποια στοιχεία/κατευθύνσεις για το όνομα, δεν πρόκειται να βγει άκρη.

Ένα ωραίο όνομα πάντως που θα φέρνει μπόλικο κόσμο στις συναυλίες σας είναι το "The Busty Lesbian Sluts".

Trending...

Νέα θέματα

Back