50αρις πετροβαμβακας κανει?

rigas25

Νέο μέλος
Πόντοι
6
καλησπερα σας!

πηγα σε ενα πολυκαταστημα και ειχα καποια δομικα υλικα.θα χρειαστω πετροβαμβακα για να μειωσω λιγο την αντιχηση μεσα σε ενα χωρο.Ο 50αρις πετροβαμβακας κανει η θελει πιο χοντρο?

εγω στο σπιτι μου εχω φτιαξει πανελ απο 50αρι και πλεον δεν εχω καθολου προβλημα.

οταν την εψαχνα κατεληξα σ'αυτον γιατι ανηκε στην κατηγορια με τον μεγαλυτερο βαθμο απορροφησης κι επισης ειναι κι ευκολο να τον βρεις.σε αλλες πυκνοτητες λιγο δυσκολο να εχουν σε στοκ.

Νομιζω πως παιζει ρολο και η πυκνωτητα του πετροβαμβακα κι οχι μονο το παχος του.

duckino είπε:
Νομιζω πως παιζει ρολο και η πυκνωτητα του πετροβαμβακα κι οχι μονο το παχος του.
το "50άρης" αναφέρεται στην πυκνότητα

σας ευχαριστω παιδια!

και για να βοηθησω και εγω θα σας πω που βρηκα τα 10 τεμ.1,20cm x 60cm (30€)στειλτε pm για να μην κανουμε και διαφημιση ;)

Έχω την εντύπωση ότι ως υλικό δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό υλικό προς τον άνθρωπο.  Καλό θα είναι να κοιτάξεις λίγο και πως θα το χρησιμοποιήσεις. Με τί να το "ντύσεις" δηλαδή, πώς να το στήσεις κλπ.

Παραθέτω και ένα thread που βρήκα εδώ.  Παλιό αλλά... επίκαιρο!  ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=2598.0

αυτο ενοητε και εξιπακουετε οτι θα ντυθει και τον δουλεψω με μασκα.το θεμα ειναι οτι πλεον βρισκεις πιο ευκολο το υλικο που θα τον ντυσεις παρα τον πετροβαμβακα!

στην Αθήνα μπορείς να βρεις πετροβάμβακα (μεταξύ άλλων) σε κατάστημα στη Δομοκού, 50μ. πριν αυτή συναντήσει τη Λιοσίων, απέναντι από το σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ

Από την λίγη εμπειρια που έχω νομίζω οτι "το παιχνίδι" με τα πάνελ κ ολα αυτά κρίνεται στην καλυπτόμενη επιφάνεια και οχι τοσο στην πυκνότητα, την ποιότητα η το αν ειναι αυτοσχέδια η αγορασμένα.

Οπότε και ο πιο ελαφρύς κάνει, αρκει να έχεις αρκετά πάνελ να καλύψεις επαρκώς το χώρο στα σημεία που χρειάζεται (με πρώτα και κύρια τις γωνίες).  

Επίσης η τοποθέτηση καλύτερα να γινεται σε καποια αποσταση απο τον τοιχο (δηλ με καποιο κενό μεταξύ πάνελ και τοιχου)

Και ελπίζω να εχεις κλιματισμό μεσα, γιατί αλλιως με τοσο πετροβαμβακα την εβαψες.  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back