- Πόντοι
- 1,168
Έχω, εδώ και λίγο καιρό στα χέρια μου κάποιες ηχογραφήσεις που κάναμε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι περισσότερες δεν αξίζουν τον κόπο. Ακούγοντάς τες πιο επιμελώς ανακάλυψα ένα κομμάτι που παίξαμε για μία και μοναδική φορά χωρίς κανείς μας (πλην του Μάνου) να το ξέρει ή να το έχει μελετήσει, όταν είχε επισκευτεί το στουντιάκι μας ο άγνωστος Χ που είναι βέβαια μέλος του forum μας. Εννοείται ότι ούτε και αυτός είχε ιδέα το τι θα παιχτει και δεν νομίζω πως ήξερε το συγκεκριμένο κομμάτι. Λοιπόν, παραβλέψτε τα λάθη και το χυμαδιό και δέστε πως έδεσε με τη μπάντα ο εν λόγω κύριος κάνοντας κατά τη γνώμη μου ένα σπουδαίο σόλο στο τέλος. (Μάλιστα με κάποιες BB King signature νότες).
Σε περίπτωση που κάποιοι είστε ενήμεροι του γεγονότος παρακαλώ μην το πείτε. Οι λοιποί μπορείτε να ανακαλύψετε ποιός είναι? Όσοι παρακολουθείτε τα clips θα καταλάβετε το χαρακτηριστικό του παίξιμο.
4WD-Too_Rolling_Stoned.mp3
Σε περίπτωση που κάποιοι είστε ενήμεροι του γεγονότος παρακαλώ μην το πείτε. Οι λοιποί μπορείτε να ανακαλύψετε ποιός είναι? Όσοι παρακολουθείτε τα clips θα καταλάβετε το χαρακτηριστικό του παίξιμο.
4WD-Too_Rolling_Stoned.mp3