4o Νoiz online jam

yameth είπε:
Το κομμάτι είναι ένα απλό δωδεκάμετρο με μερικά μέτρα εξτρα στην εισαγωγή.
Συγκεκριμένα είναι 4 επιπλέον μέτρα στην αρχή, πριν ξεκινήσει το 12μετρο, και 8 επιπλέον μέτρα στο τέλος (συμπεριλαμβανομένου και του tutti του κλεισίματος), αφού ολοκληρωθεί το 12μετρο. Γενικά η φόρμα του είναι πολύ απλή και τυπική για το είδος.

Επανέχρομαι για να δραστηριοποιήσω και τους λοιπούς. Μέχρι την επόμενη Κυριακή θα ανεβάσω κάτι μικρό και κιθαριστικό  ;)

Alchemist δεν νομίζεις ότι θα ταίριαζε κανένα πληκτράκι στο...μπακι-τράκι;  :)

Jasemeister είπε:
Επανέχρομαι για να δραστηριοποιήσω και τους λοιπούς. Μέχρι την επόμενη Κυριακή θα ανεβάσω κάτι μικρό και κιθαριστικό  ;)

Alchemist δεν νομίζεις ότι θα ταίριαζε κανένα πληκτράκι στο...μπακι-τράκι;  :)
Μπράβο ορέξεις ο Τσερεμόνης!!! ;) :D

Έτσι σε θέλω...

κ. Αλχημιστά νομίζω πως πρέπει να ενδώσετε στο έναυσμα του!!

Βρε λες νά'παιζα κι εγώ τώρα που έχουμε και κάρτες ήχου και λοιπά κομφόρ;

Θα δοκιμάσω. 8)

Ό,τι μπορώ ρε παιδιά, αύριο θα το πιάσω από την αρχή το θέμα για να εγκληματιστώ μιας και ως πληκτράς δεν το έχω παρακολουθήσει εξαρχής και με αιφνιδίασε η πρόσκληση! :)

Θα επανέλθω δημήτριος με νέα, ευχαριστώ για το κάλεσμα! ;)

Υ.Γ. Earendil, δεν τα φτιάξαμε τσάμπα τα συστήματα, καιρός να βγάλουν τα λεφτά τους. 8)

Παιδιά μπορώ να συμμετάσχω κι εγώ?  :P  Επειδή δεν έχω κτλβει τι κάνετε μπορείτε να μου δώσετε λινκ απο το μπακιν τρακ? πείτε μου και που να σολάρω και έτοιμο :P

Δεν βλεπω να προχωραει το εργο. :P

Γιατι παλληκαρια; ::)

Ο κοσμος περιμενει. 8)

Εγώ κόλλησα στη δουλειά αυτό το ΣΚ (ναι, σας γράφω απ'τη δουλειά...)  :( :'(

Jasemeister είπε:
Εγώ κόλλησα στη δουλειά αυτό το ΣΚ (ναι, σας γράφω απ'τη δουλειά...)  :( :'(
Και εγώ δουλεύω μικρή μου.

Θες να τα φτιάξουμε;

Άμα καταφέρω να φτιάξω το IPSec, παντρευόμαστε  :-*

Jasemeister είπε:
Άμα καταφέρω να φτιάξω το IPSec, παντρευόμαστε  :-*
Perhaps, you are not asking the right people? Anyway, it is easier than it seems, just detach yourself from the problem and the proper solution will present itself.

Το clip με ρυθμικη κιθαρα. Αν υπαρχει κατι που πρεπει να αλλαξει στη μιξη(παναρισμα κλπ) let me know.

Εμπρός παιδιά μου...!!! Απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα το jam!!!

Σόρρυ μάγκες είμαι σε κάτι επαγγελματικά ταξίδια και δεν προλαβαίνω...ελπίζω να κάνω κάτι δις γουίκεντ  :P ::)

Παιδιά, είδα ότι κάποιος κατέβασε το "weckl_shuffle_dr_2.mp3". Για να μην γίνει μπέρδεμα, το drum track έχει ξαναγραφτεί και είχαμε να συμφωνήσει να χρησιμοποιηθεί το "weckl_shuffle_dr_3.mp3" (δεν μου 'κοψε να σβήσω τα άλλα...). Εδώ είναι το σωστό link: http://www.box.net/shared/616it2szej (υπάρχει και στη σελίδα 5 του thread).

Σβήνω τα άλλα από το boxnet πάραυτα...

Υ.Γ. Gregg, πολύ ωραία η ρυθμική που έγραψες. 8)

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

O Jasemeister θα ανεβάσει απόψε το κλιπ του για το jam #4. Αποφύγετε φούρνους. Μαζέψτε σκυλιά, γατιά, γυναικόπαιδα. Προπαντώς ΜΗΝ φτιάξετε σουφλέ.

Ρε παιδια να πω την πικρη μου αληθεια δεν καταλαβα τι γινεται. Πανω σε τι θα παιξουμε και για ποσο?

Υπαρχει καποιος υπευθυνος να απαντήσει?

Προλαβαινω να παιξω λίγο rhodes?

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν υπεύθυνοι άνθρωπέ μου, τι ζητάς και συ;  ;D

Μιας και όντως έχει γίνει λίγο αχταρμάς, θα κάνω το απόγευμα μια σούμα της κατάστασης και θα σας αποκαλύψω το τρίπτυχο σχέδιο ανάκαμψης του παρόντος Jam, καθώς και μερικά πράγματα που προτίθεμαι να κάνω για τον περιορισμό του ελλείματος της χώρας.

Όλοι χωράνε και οπωσδήποτε προλαβαίνεις να παίξεις Rhodes ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
35
Εμφανίσεις
9K
Απαντήσεις
271
Εμφανίσεις