4 Wheel Drive (minus 1) - ?

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Πολλές φορές πηγαίνω στο στουντιάκι μας (σπίτι του τυμπανιστή μας) για καφεδάκι και με εκπλήσσει λέγοντας άκου κι΄αυτό. Πάντα αναρωτιέμαι τι να 'ναι δαύτο. Και η απάντηση είναι, εμείς θυμάσαι τότε που έλειπε ο ... Όχι είναι η απάντησή μου. Τώρα αναγνωρίζω τον εαυτό μου αλλά το κομμάτι ούτε ξέρω πιο είναι. Αλλά μου άρεσε.

3_Wheel_Drive-....mp3

Attachments

ΕΛΑ ρε Νεστορα με τις ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ για λιγους.

Ray Charles "I believe to my soul"

Το εχει πει κι ο Donny Hathaway (respect και μεγαλη αγαπη)

playloud είπε:
ΕΛΑ ρε Νεστορα με τις ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ για λιγους.

Ray Charles "I believe to my soul"

Το εχει πει κι ο Donny Hathaway (respect και μεγαλη αγαπη)
Α ρε Τάκη όταν έγραψα ότι είσαι γνώστης στα της μουσικής κάτι ήξερα.

[

αυτά είναι βραδιάτικα... :)
;) Thanks.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ ωραίο!!

(Μετακινήσατε το μπάσο δεξιά επειδή δεν έπαιζε η μία απο τις 2 κιθάρες??... ;D ;D)

longshadow είπε:
Πολύ ωραίο!!

(Μετακινήσατε το μπάσο δεξιά επειδή δεν έπαιζε η μία απο τις 2 κιθάρες??... ;D ;D)
Yeap,

απόψε στον Joe, θα με γνωρίσεις έτσι? (τώρα που έγινα φίρμα 8))

[quote author=ignantios link=topic=172897.msg389393#msg389393 date=126089186

joe ε? μην ξεχνιομαστε ;)

Δεν σε είδα.

Nestoras είπε:
Δεν σε είδα.
το πιστευεις οτι κοιταγα ολη την ωρα...αλλα δεν ειδα κανεναν ...καθομουν οπως κοιτας την σκηνη δεξια ...κοντα στην πορτα που βγηκανε......κοινως προς την τουαλετα.............και λεω τουλαχιστον τον ΝΕΣΤΩΡΑ θα τον δω.....2 μετρα.....θα τον παρει το ματι μου αλλα ........μπαααααααααα..........μονο τον ΣΚΑΝΤΖΟ....ειδα........ ::)

ρε συ εχω παθει πλακα με αυτο το κομματι....δεν το ηξερα....αλλα σπερνει.....και ο στιχος τι να λεμε...............μπραβο ρε ..μαθαινουμε και κατι καλο................ειμαι στη δουλεια και το εχω λιωσει ;D

ignantios είπε:
και λεω τουλαχιστον τον ΝΕΣΤΩΡΑ θα τον δω.....2 μετρα
Μην παραπλανείς το κόσμο 2 μέτρα είναι ο Nikolas Ath που γνώρισα εκει και από τις πληροφορίες μου ο μακροϊσκιωτος. Εμείς είμασταν από την αριστερή μεριά (ΑudioKostas, Dkall, Distortion και λοιποί Loose Rag) και μάλιστα μετά πήγαμε για μπυροποσία στο Rockwood, όπου ήρθε και ο Gregg, και στο διπλανό τραπέζι ήταν ο Σπύρος (Lazy) και οι Delivers of Rock. Περάσαμε ωραία, κουτσομπολέψαμε, γελάσαμε μας κέρασε και ο Σπύρος σφηνάκια, το διαλύσαμε γύρω στις 2. Κρίμα που δε βρεθήκαμε να γίνουμε ακόμη μεγαλύτερη παρέα. Νext time.

Τα συγχαρητηρια μου στην μπαντα αλλα και στον ηχοληπτη που εκανε ακομα ενα θαυμα!

χαιρετισμους :-*

Γενικά , δεν μ'αρέσουν οι  μπλουζιές , αλλα ακούγεται οτι το κατέχετε πολυ καλά το είδος !

3D είπε:
Γενικά , δεν μ'αρέσουν οι  μπλουζιές , αλλα ακούγεται οτι το κατέχετε πολυ καλά το είδος !
Μπα, χαρντ ροκ παίζουμε!. Ευχαριστώ πάντως.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
24
Εμφανίσεις
3K
Απαντήσεις
18
Εμφανίσεις
4K
Απαντήσεις
20
Εμφανίσεις