- Πόντοι
- 38
Ειδες Νεστορα για να κανεις παρεα μαζι μου?longshadow είπε:Θα σε γνωρίσω εγώ μην σκας γι'αυτό....είσαι famous πλέον!...;D
κι εσυ λαμπεις Μπαμπη μου
Ειδες Νεστορα για να κανεις παρεα μαζι μου?longshadow είπε:Θα σε γνωρίσω εγώ μην σκας γι'αυτό....είσαι famous πλέον!...;D
Αυτός ο οποίος μας έγραψε και δεν εμφανίστηκε έστω και για λίγο, έχει το δικαίωμα να ομιλεί? Πέστε μου αγαπητοί.audiokostas είπε:Επειδή σήμερα πήρα αμπάριζα και βγήκα και επειδή γνωρίζω και τους 5 σας, θα σας πω ότι το αποτέλεσμα της συνεύρεσης είναι καλό μεν αλλά κατώτερο των δυνατοτήτων σας και των προσδοκιών μου.
Για αυτό το λόγο φίλτατε Play πρέπει να ξανανέβεις να ξαναδώσεις εξετάσεις.
δηλαδή? Δεν σε ταϊσαν, δεν σε ποτίσαν, γυναίκες τίποτα?...και περιμέναν να παίξεις καλά? Mα πόσο άσχετοι είναι οι άνθρωποι...playloud είπε:δεδομενων των συνθηκων
Γυναίκες?, ο άνθρωπος είναι νιόπαντρος και μάλιστα με γοργόνα (έτσι την αποκάλεσε). Δηλ να του χαλάσουμε το σπίτι, τι μας πέρασες.marathon είπε:δηλαδή? Δεν σε ταϊσαν, δεν σε ποτίσαν, γυναίκες τίποτα?...και περιμέναν να παίξεις καλά? Mα πόσο άσχετοι είναι οι άνθρωποι...
Εννοούσα για φωνητικά!!!!! μα ΠΟΣΟ βρώμικο μυαλό έχεις...στην ηλικία σου!!!!!!Nestoras είπε:Γυναίκες?, ο άνθρωπος είναι νιόπαντρος και μάλιστα με γοργόνα (έτσι την αποκάλεσε). Δηλ να του χαλάσουμε το σπίτι, τι μας πέρασες.
"Ασε κατω το ψωμι ΡΕ" (αποσπασμα απο το "καλωσηρθε το δολλαριο")marathon είπε:δηλαδή? Δεν σε ταϊσαν, δεν σε ποτίσαν, γυναίκες τίποτα?...και περιμέναν να παίξεις καλά? Mα πόσο άσχετοι είναι οι άνθρωποι...
Όπως αυτές που λένε "Έχω κάνει τζαζζζ τραγούδι για 5 χρόνια" και όταν τις βάλεις να σου πούν κάτι.....άλλα λέει θειά μου, άλλα ακούν τ'αυτιά μου ;D ;D ;Dmarathon είπε:Εννοούσα για φωνητικά!!!!!
Εγώ όχι ακόμη.playloud είπε:Εγω τον Κωστα τον συγχωρω.
Όταν θα 'ρθεις εσύ (που είσαι κάτι τέρμινα παντρεμένος) θα σου ΄χω female backupΕννοούσα για φωνητικά!!!!! μα ΠΟΣΟ βρώμικο μυαλό έχεις...στην ηλικία σου!!!!!!
Την έβαψες...από ότι είδες από τις συνθέσεις μου...χρειάζομαι ολόκληρη χορωδία. Δεν θα με πείραζε να τραγουδάνε στα ρώσικα ή στα ουκρανικά...Nestoras είπε:Όταν θα 'ρθεις εσύ (που είσαι κάτι τέρμινα παντρεμένος) θα σου ΄χω female backup singers.
Ντα.marathon είπε:Την έβαψες...από ότι είδες από τις συνθέσεις μου...χρειάζομαι ολόκληρη χορωδία. Δεν θα με πείραζε να τραγουδάνε στα ρώσικα ή στα ουκρανικά...
Αν το ειχανε τα παιδια στο ρεπερτοριο και μου το λεγανε, θα το παιζαμε σιγουρα, γιατι εγω το χω.Vintager είπε:Αν έχετε ηχογραφησει το Walking in the swadow of the blues μπορειτε να το ανεβάσετε; Να πωρωθουμε λίγο ακομα;
Ναι, το παθαίνω κι εγώ όταν μυρίζουν και τα αυτιά μου ουίσκυ.playloud είπε:Υπαρχει και μια εκτελεση στο Snortin' Whiskey, η οποια ομως ισως να μην λεει να "ανεβει" γιατι ισως να εχει αρκετα λαθη, αλλα οταν το παιζαμε ενιωθα τελεια.
Τάκη, εμείς μόνοι μας έχουμε 700 ηχογραφημένα. (Ξέρεις τώρα, στο περίπου, άλλα μισά, άλλα με λάθη, άλλα με μέτριο ήχο).playloud είπε:Αν το ειχανε τα παιδια στο ρεπερτοριο και μου το λεγανε, θα το παιζαμε σιγουρα, γιατι εγω το χω.
Θα πρεπει να ειναι καμμια 100στη κοματια που ΣΤΑΝΤΑΡ δεν σκεφτηκαμε να αλληλοπροτεινουμε.
Υπαρχει και μια εκτελεση στο Snortin' Whiskey, η οποια ομως ισως να μην λεει να "ανεβει" γιατι ισως να εχει αρκετα λαθη, αλλα οταν το παιζαμε ενιωθα τελεια.