- Πόντοι
- 16
Ενας αυτοσχεδιασμός σε μπακινγκ ηχογραφημένος με Fender Mustang II 
Ελπίζω να σας αρέσει
Και το μπάκινγ
12_bar_in_c_2.mp3

Ελπίζω να σας αρέσει

Και το μπάκινγ
12_bar_in_c_2.mp3
Είσαι πολύ κακός ;D....... panafana είσαι σε καλό δρόμοsamy paraga είπε:Μάλλον έχετε πάρει Πολότους ,δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία ;D ;D ;D
Ναι όντως και εγώ στην αρχή λέω που την ακούν την κιθάρα μας δουλεύουν ;D ;D ;D ;Dnoe13 είπε:Μπραβο μας μερακλωσες βραδιατικο
Υ.Γ Για κανα δεκαλεπτο κοιταγα το 1ο σου ποστ και εβλεπα μονο το λινκ του σωληνα κ οχι το τραγουδι....εβλεπα και τα σχολια απο κατω και λεω παει αυτοι εδω τρελλαθηκαν,που την ακουν τη κιθαρα....μετα λεω μπορει να θελουν να κανουν πλακα σε κανεναν.....μετα ξεστραβωθηκα!!!
Χρειάζεται να τα ακούμε κ αυτά αλλιώς πρόοδος δεν υπάρχει!hyperpanos είπε:Καλημέρα, εγώ θα είμαι λίγο πιο αυστηρός. Είσαι πολύ σφιγμένος στο παίξιμο σου και αυτό φαίνεται και στο πικάρισμα σου και στο βιμπράτο, αλλά πιο πολύ στα σηκώματα σου
. Η φρασεολογία πάλι είναι αρκετά καλή. Δεν τα γράφω αυτά με επικριτικό ύφος, μόνο ως παρατηρήσεις σε τομείς στους οποίους έπασχα και πάσχω ακόμη
![]()
Σε εμένα προσωπικά η αυστηρή κριτική που δέχθηκα, μόνο καλό μου έκανε και πιστεύω ότι σε σχέση με το πρώτο μου κλιπ, έχω αρκετή διαφορά προς το καλύτεροpanafana είπε:Χρειάζεται να τα ακούμε κ αυτά αλλιώς πρόοδος δεν υπάρχει!![]()